Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: koliko časa po prenehanju kt 9.3.2009 8:11:02
|
|
|
|
modrec
|
Pri nas tudi že skoraj pol leta čakamo na M ...
|
|
|
|
RE: koliko časa po prenehanju kt 9.3.2009 10:05:41
|
|
|
|
lenčy
|
js sm tud celo "večnost" čakala na M, ko sem pred kratkim nehala s tabletkami in sedaj jemljem tifol. 24.2. bi jo mogla dobit, pršla je pa ta petk in je ni vse skp nč.... tko da ne vem kk se bom navadla na to,glede na to, da sm mela prej skos redne
|
|
|
|
RE: koliko časa po prenehanju kt 9.3.2009 15:53:17
|
|
|
|
t4sa
|
Hvala za odgovore. Bom še malo počakala pa bom videla kaj bo. Upam, da čimprej pride, ker sem jaz tudi do sedj imela redno, zdaj pa nekaj zeza. Ja pa še to bi vprašala, je možno zanositi, če nimaš tako dolgo M??
|
|
|
|
RE: koliko časa po prenehanju kt 16.3.2009 23:06:02
|
|
|
|
miša24
|
šele ko ti menstruacija zamuja naredi test, prej lahko sploh ne pokaže, lahko tudi SPLOH ne pokaže...
|
|
|
|
RE: koliko časa po prenehanju kt 17.3.2009 9:23:46
|
|
|
|
t4sa
|
Sem naredila test včeraj, pa je bil +, tako da grem zdaj k ginekologu, pa bomo videli, kako in kaj.
|
|
|
|
RE: koliko časa po prenehanju kt 27.3.2009 16:34:27
|
|
|
|
lenčy
|
in kaj si izvedela?...
|
|
|
|
RE: koliko časa po prenehanju kt 27.3.2009 17:30:50
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: bobica ma je možno da zanosiš tud če par mesecev nimaš ? a se je keri tko zgodilo? O ja se je.... Moji cimri v porodnišnici. Ko je rodila prvega otroka ni dokčakala M, ker jo je presenetila nosečnost.
|
|
|
|
RE: koliko časa po prenehanju kt 27.3.2009 17:31:39
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: t4sa Sem naredila test včeraj, pa je bil +, tako da grem zdaj k ginekologu, pa bomo videli, kako in kaj. Iskrne čestitke
|
|
|
|
RE: koliko časa po prenehanju kt 31.3.2009 17:22:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem dobila 30dni po prenehanju jemanja KT . Potem ta drugo pa na 28dni. Ko bo 3. mimo (čez 1 mesec), pa v hiper-aktivni :) Ker naj bi se 3 cikluse počakalo pred zanositvijo, ne? Tako da upam, da v maju zagledamo ali :) Še kakšna s podobnimi željami? ;)
|
|
|
|
RE: koliko časa po prenehanju kt 31.3.2009 17:40:50
|
|
|
|
patella
|
Evo me . Sam da sem jaz 2 meseca za tabo.... in srčno upam, da bo tečka tako pršla kot pr teb. A pred jemanjem KT si jo tut mela redno?KOlk časa si bla na KT? No, pa uspešno čez 1 mesec.
|
|
|
|
RE: koliko časa po prenehanju kt 31.3.2009 17:56:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Pred KT je bila redna (dokaj), a boleča in zelo močna. KT sem jemala 7 let pomoje, zdaj pa je padla odločitev, da začnemo delat na :) Patella, držim pesti, da tudi ti (ko bo čas) zagledaš ali ;)
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.