Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: koliko časa po prenehanju kt 4.2.2009 17:16:36
|
|
|
|
Kliki
|
Ta tvoj G je mal čorov . Jest sem jedla KT 2leti in ko sem jih nehala sem imela vsak mesec normalno M. Menjaj G bo najboljše ali pa pojdi po še eno mnenje.
|
|
|
|
RE: koliko časa po prenehanju kt 4.2.2009 17:23:20
|
|
|
|
bobica
|
ja res mislim da bi blo pametno menjat...ker me je gledala tko ku da sm z lune padla.
|
|
|
|
RE: koliko časa po prenehanju kt 4.2.2009 17:23:45
|
|
|
|
bobica
|
ma je možno zdej zanosit tud če nimam m?
|
|
|
|
RE: koliko časa po prenehanju kt 4.2.2009 17:29:37
|
|
|
|
Kliki
|
Pomojem da ne ker za zanositev je potrebna O. Pojdi na portal medover.net in dr.Pušenjaka vprašaj kaj je za naredit. pa seveda poročaj.
|
|
|
|
RE: koliko časa po prenehanju kt 4.2.2009 17:32:03
|
|
|
|
bobica
|
hvala ti za inf....
|
|
|
|
RE: koliko časa po prenehanju kt 4.2.2009 17:34:08
|
|
|
|
Kliki
|
Ni zakaj sej zato pa smo tukaj.
|
|
|
|
RE: koliko časa po prenehanju kt 4.2.2009 17:36:26
|
|
|
|
hubi
|
Če m. ne dobiš v 3 mesecih po prenehanju jemanja kt, mora tvoj g. ukrepati. Brez debate.
|
|
|
|
RE: koliko časa po prenehanju kt 5.2.2009 9:27:55
|
|
|
|
ursap
|
IZVIRNO SPOROČILO: bobica kolko časa po prenehanju kt ste dobile tečko? ker jst je nisem že od oktobra ko sem nehala z kt in danes sem bla pr gin in je rekla da morem počakat še pol leta?a je to normalno..pol bo že eno leto mimo? jaz sem menstruacijo dobila normalno po prenehanju KT. ne jemljem jih že tri mesece, pa imam vse normalno. s fantom se trudiva, da bi zanosila, pa nama do sedaj v dveh poskusih še ni uspelo. v tretje pa bova videla okrog valentinovega, M namreč ne pričakujem 15.2. pravijo pa oz. proporočajo da tri mesece po prenehanju KT počakaš in potem delaš na zanositvi.
|
|
|
|
RE: koliko časa po prenehanju kt 5.2.2009 9:29:44
|
|
|
|
metuljčica1
|
Jaz se jo dobila kr naslednji mesec, no pol pa nobene več ker sem bla že noseča.Tk da to da je nimaš pol leta ziher ni normalno
|
|
|
|
RE: koliko časa po prenehanju kt 9.2.2009 8:21:41
|
|
|
|
ratatuj
|
Punce na pomoč… Zadnjo M sem imela 9.1. 2009 ( to je bila M po KT)… potem nisem vzela več KT, ampak sem šla kar na CentrumMami. Prej sem imela ( ob pomoči KT) redno M na 28 dni… Torej bi jo morala tako dobiti v petek 6.2.2009. Nimam nobenih znakov nosečnosti.. sicer sem nekaj dni pred predvideno M imela tiste tipnične znake- da prihaja M; ampak ni je še bilo… Sedaj pa ne vem ali je še prezgodaj za CB ali ga kar naj naredim…. Najbolj strah me je da sedaj M ne bo in ne bo in ne boooo…. Ali pa je mogoče ratal že v prvo?!?!!?
|
|
|
|
RE: koliko časa po prenehanju kt 9.2.2009 9:30:55
|
|
|
|
ursap
|
IZVIRNO SPOROČILO: ratatuj Punce na pomoč… Zadnjo M sem imela 9.1. 2009 ( to je bila M po KT)… potem nisem vzela več KT, ampak sem šla kar na CentrumMami. Prej sem imela ( ob pomoči KT) redno M na 28 dni… Torej bi jo morala tako dobiti v petek 6.2.2009. Nimam nobenih znakov nosečnosti.. sicer sem nekaj dni pred predvideno M imela tiste tipnične znake- da prihaja M; ampak ni je še bilo… Sedaj pa ne vem ali je še prezgodaj za CB ali ga kar naj naredim…. Najbolj strah me je da sedaj M ne bo in ne bo in ne boooo…. Ali pa je mogoče ratal že v prvo?!?!!? jaz bi na tvojem mestu probala test. res je, da niso poceni, ampak mene bi firbec že pošteno matral. sporoči nam rezultat. držim pesti za +.
|
|
|
|
RE: koliko časa po prenehanju kt 9.2.2009 9:37:17
|
|
|
|
ratatuj
|
nič ne bo.... sem naredila ka r v službi CB test in je bil - Sedaj moram pa počakati na M, da lahko gremo 2.krog!
|
|
|
|
RE: koliko časa po prenehanju kt 9.2.2009 9:38:46
|
|
|
|
ursap
|
IZVIRNO SPOROČILO: ratatuj nič ne bo.... sem naredila ka r v službi CB test in je bil - Sedaj moram pa počakati na M, da lahko gremo 2.krog! kdaj si pa delala test? datumsko mislim. če mogoče čez par dni še enega probaš. iz firbca.
|
|
|
|
RE: koliko časa po prenehanju kt 9.2.2009 10:19:06
|
|
|
|
ratatuj
|
Danes 9.2.. bi morala dobiti pa 6.2 ( no vsaj tako je bilo ko sem jemala KT.. na 28 dni)
|
|
|
|
RE: koliko časa po prenehanju kt 9.2.2009 10:22:39
|
|
|
|
ursap
|
IZVIRNO SPOROČILO: ratatuj Danes 9.2.. bi morala dobiti pa 6.2 ( no vsaj tako je bilo ko sem jemala KT.. na 28 dni) najbolje da pokličeš ginekologinjo in se naročiš na pregled. jaz bi na tvojem mestu jutri naredila še en test.
|
|
|
|
RE: koliko časa po prenehanju kt 9.2.2009 14:50:10
|
|
|
|
kitty87
|
ratatuj: jaz sem prvo M po tabletkah dobila šele 51 dan. Jaz bi še na tvojem mestu malo počakala in če je še vedno nebo še 1x probala s testom, ker je možno, da si pa še test ne zazna, ker si morda imela pozneje O. Držim pesti, da bo .
|
|
|
|
RE: koliko časa po prenehanju kt 10.2.2009 13:12:02
|
|
|
|
ratatuj
|
51-ti dan ... o jej .... No kakorkoli že.. bomo vmes pač na suho mal slončkali.. hehe... Sem pa včeraj začela piti čaj krvomočnice.. mogoče bo kaj pripomoglo k ali pa še bolje k Se pravi NI VARIANTE da zanosiš, če nimaš M?
|
|
|
|
RE: koliko časa po prenehanju kt 10.2.2009 13:20:30
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: U Pomojem da ne ker za zanositev je potrebna O. Pojdi na portal medover.net in dr.Pušenjaka vprašaj kaj je za naredit. pa seveda poročaj. To ne drži. Lahko zanosiš, ker O pride pred M, se pravi, da lahko zanosiš kljub temu, da nimaš M. Vso srečo
|
|
|
|
RE: koliko časa po prenehanju kt 10.2.2009 13:37:05
|
|
|
|
donna22
|
Ko sem jaz nehala jemati tabletke prvič, nisem dobla 4 mesece ... Drugič pa sem jo normalno dobla čez 1 mesec, potem sem dobla še eno, tretje pa na srečo več ni blo
|
|
|
|
RE: koliko časa po prenehanju kt 15.2.2009 10:34:08
|
|
|
|
ratatuj
|
OK punce.. ne se smejat, ampak jaz sem tako srečna, da je končno prišla . Trajalo je pa 37 dni.... najprej sem upala na , ampak, ker sta dva testa v razmiku parih dni pokazala -, sem si potem samo še želela, da bi čim prej prišla tečka in da bi šli v 2. krog . Ker sem pred KT imela full neredno, me je bilo kar malo strah... ker je ni in ni bilo, sem začela piti tudi krvomočnico... cca 7 dni sem jo že pila in ekola... me je danes zjutraj prijetno presenetila! Malo še in v 2. krog!!!!! .... da čim prej zagledamo a ne?!
|
|
|
|
RE: koliko časa po prenehanju kt 16.2.2009 20:04:56
|
|
|
|
bobica
|
ma je možno da zanosiš tud če par mesecev nimaš ? a se je keri tko zgodilo?
|
|
|
|
RE: koliko časa po prenehanju kt 25.2.2009 10:41:04
|
|
|
|
ratatuj
|
Punce... mi smo veselo v 2. krogu! Pridno vsak drug dan.. pridno pidejmo krvomočnico in si vsak drug dan merimo O! Kaj si ja nor- kolk dela! hehe... O lističe sem si kupila bolj iz firbca... da vidim kako to izgleda in kaj mi bo pokazalo.. do sedaj je bila vedno samo ena črtica- Mah bo že enkrat tudi dve pokazalo ane? Če katero zanima.. sem si jih naročila preko ebay-a- so full bolj poceni! Jst sem jih dobila 20 + 5 nosečniških testov za cca 10 EUR! Torej... ne pričakujem 23.3- če štejem moj prvi cikel po KT, ki je bil dooolg 37 dni! Javim, ko bo kaj novega.... po možnosti
|
|
|
|
RE: koliko časa po prenehanju kt 8.3.2009 13:54:52
|
|
|
|
t4sa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ratatuj Punce na pomoč… Zadnjo M sem imela 9.1. 2009 ( to je bila M po KT)… potem nisem vzela več KT, ampak sem šla kar na CentrumMami. Prej sem imela ( ob pomoči KT) redno M na 28 dni… Torej bi jo morala tako dobiti v petek 6.2.2009. Nimam nobenih znakov nosečnosti.. sicer sem nekaj dni pred predvideno M imela tiste tipnične znake- da prihaja M; ampak ni je še bilo… Sedaj pa ne vem ali je še prezgodaj za CB ali ga kar naj naredim…. Najbolj strah me je da sedaj M ne bo in ne bo in ne boooo…. Ali pa je mogoče ratal že v prvo?!?!!? Zdravo! Jaz imam čist isti problem, vedar sem jaz imela zadnjo M 2.2.09 in sedja je pa ni bilo. Test sem naredila pa je bil negativen, tako da zdaj nevem, kaj naj si mislim. Imate mogoče kakšen predlog?
|
|
|
|
RE: koliko časa po prenehanju kt 8.3.2009 14:22:47
|
|
|
|
donna22
|
Počakaj še malo, če pa je še ne boš dobla, pa naredi še enega, ker testi niso 100 % zanesljivi ... Govorim iz lastnih izkušenj
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.