|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   koliko časa po prenehanju kt
4.2.2009 17:03:36   
bobica
kolko časa po prenehanju kt ste dobile tečko? ker jst je nisem že od oktobra ko sem nehala z kt in danes sem bla pr gin in je rekla da morem počakat še pol leta?a je to normalno..pol bo že eno leto mimo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: koliko časa po prenehanju kt
4.2.2009 17:16:36   
Kliki
Ta tvoj G je mal čorov user posted image . Jest sem jedla KT 2leti in ko sem jih nehala sem imela vsak mesec normalno M.
Menjaj G bo najboljše ali pa pojdi po še eno mnenje.

(odgovor članu bobica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.2.2009 17:23:20   
bobica
ja res mislim da bi blo pametno menjat...ker me je gledala tko ku da sm z lune padla.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.2.2009 17:23:45   
bobica
ma je možno zdej zanosit tud če nimam m?

(odgovor članu bobica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.2.2009 17:29:37   
Kliki
Pomojem da ne ker za zanositev je potrebna O.
Pojdi na portal medover.net in dr.Pušenjaka vprašaj kaj je za naredit. pa seveda poročaj.

(odgovor članu bobica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.2.2009 17:32:03   
bobica
hvala ti za inf....

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.2.2009 17:34:08   
Kliki
Ni zakaj sej zato pa smo tukaj.

(odgovor članu bobica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.2.2009 17:36:26   
hubi
Če m. ne dobiš v 3 mesecih po prenehanju jemanja kt, mora tvoj g. ukrepati. Brez debate.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.2.2009 9:27:55   
ursap
IZVIRNO SPOROČILO: bobica

kolko časa po prenehanju kt ste dobile tečko? ker jst je nisem že od oktobra ko sem nehala z kt in danes sem bla pr gin in je rekla da morem počakat še pol leta?a je to normalno..pol bo že eno leto mimo?

jaz sem menstruacijo dobila normalno po prenehanju KT. ne jemljem jih že tri mesece, pa imam vse normalno. s fantom se trudiva, da bi zanosila, pa nama do sedaj v dveh poskusih še ni uspelo. v tretje pa bova videla okrog valentinovega, M namreč ne pričakujem 15.2. pravijo pa oz. proporočajo da tri mesece po prenehanju KT počakaš in potem delaš na zanositvi.

(odgovor članu bobica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.2.2009 9:29:44   
metuljčica1
Jaz se jo dobila kr naslednji mesec, no pol pa nobene več ker sem bla že noseča.Tk da to da je nimaš pol leta ziher ni normalno

(odgovor članu ursap)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.2.2009 8:21:41   
ratatuj
Punce na pomoč… user posted image
Zadnjo M sem imela 9.1. 2009 ( to je bila M po KT)… potem nisem vzela več KT, ampak sem šla kar na CentrumMami.
Prej sem imela ( ob pomoči KT) redno M na 28 dni…  Torej bi jo morala tako dobiti v petek 6.2.2009.
Nimam nobenih znakov nosečnosti.. sicer sem nekaj dni pred predvideno M imela tiste tipnične znake- da prihaja M; ampak ni je še bilo…
Sedaj pa ne vem ali je še prezgodaj za CB ali ga kar naj naredim….

Najbolj strah me je da sedaj M ne bo in ne bo in ne boooo…. Ali pa je mogoče ratal že v prvo?!?!!? user posted image

(odgovor članu metuljčica1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.2.2009 9:30:55   
ursap
IZVIRNO SPOROČILO: ratatuj

Zadnjo M sem imela 9.1. 2009 ( to je bila M po KT)… potem nisem vzela več KT, ampak sem šla kar na CentrumMami.
Prej sem imela ( ob pomoči KT) redno M na 28 dni…  Torej bi jo morala tako dobiti v petek 6.2.2009.
Nimam nobenih znakov nosečnosti.. sicer sem nekaj dni pred predvideno M imela tiste tipnične znake- da prihaja M; ampak ni je še bilo…

Najbolj strah me je da sedaj M ne bo in ne bo in ne boooo…. Ali pa je mogoče ratal že v prvo?!?!!? user posted image

jaz bi na tvojem mestu probala test. res je, da niso poceni, ampak mene bi firbec že pošteno matral. sporoči nam rezultat. držim pesti za +.

(odgovor članu ratatuj)
Neposredna povezava do sporočila: 12
9.2.2009 9:37:17   
ratatuj
user posted image  nič ne bo.... sem naredila ka r v službi CB test in je bil -
Sedaj moram pa počakati na M, da lahko gremo 2.krog!

(odgovor članu ursap)
Neposredna povezava do sporočila: 13
9.2.2009 9:38:46   
ursap

user posted image  nič ne bo.... sem naredila ka r v službi CB test in je bil -
Sedaj moram pa počakati na M, da lahko gremo 2.krog!

user posted image  kdaj si pa delala test? datumsko mislim. če mogoče čez par dni še enega probaš. iz firbca.

(odgovor članu ratatuj)
Neposredna povezava do sporočila: 14
9.2.2009 10:19:06   
ratatuj
Danes 9.2..
user posted image  bi morala dobiti pa 6.2 ( no vsaj tako je bilo ko sem jemala KT.. na 28 dni)

(odgovor članu ursap)
Neposredna povezava do sporočila: 15
9.2.2009 10:22:39   
ursap

Danes 9.2..
user posted image  bi morala dobiti pa 6.2 ( no vsaj tako je bilo ko sem jemala KT.. na 28 dni)

najbolje da pokličeš ginekologinjo in se naročiš na pregled. jaz bi na tvojem mestu jutri naredila še en test.

(odgovor članu ratatuj)
Neposredna povezava do sporočila: 16
9.2.2009 14:50:10   
kitty87
ratatuj: jaz sem prvo M po tabletkah dobila šele 51 dan.
Jaz bi še na tvojem mestu malo počakala in če je še vedno nebo še 1x probala s testom, ker je možno, da si user posted image  pa še test ne zazna, ker si morda imela pozneje O.
Držim pesti, da bo user posted image .

(odgovor članu ursap)
Neposredna povezava do sporočila: 17
10.2.2009 13:12:02   
ratatuj
51-ti danuser posted image  ... o jej ....
No kakorkoli že.. bomo vmes pač na suho mal slončkali.. hehe...
Sem pa včeraj začela piti čaj krvomočnice.. mogoče bo kaj pripomoglo k user posted image  ali pa še bolje k user posted image

Se pravi NI VARIANTE da zanosiš, če nimaš M?

(odgovor članu kitty87)
Neposredna povezava do sporočila: 18
10.2.2009 13:20:30   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: U

Pomojem da ne ker za zanositev je potrebna O.
Pojdi na portal medover.net in dr.Pušenjaka vprašaj kaj je za naredit. pa seveda poročaj.

To ne drži.

Lahko zanosiš, ker O pride pred M, se pravi, da lahko zanosiš kljub temu, da nimaš M.

Vso srečouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 19
10.2.2009 13:37:05   
donna22
Ko sem jaz nehala jemati tabletke prvič, nisem dobla user posted image 4 mesece ...
Drugič pa sem jo normalno dobla čez 1 mesec, potem sem dobla še eno, tretje pa na srečo več ni blo user posted image

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 20
15.2.2009 10:34:08   
ratatuj
OK punce.. ne se smejat, ampak jaz sem tako srečna, da je končno prišla user posted image .
Trajalo je pa 37 dni....  najprej sem upala na user posted image , ampak, ker sta dva testa v razmiku parih dni pokazala -, sem si potem samo še želela, da bi čim prej prišla tečka in da bi šli v 2. krog user posted image . Ker sem pred KT imela full neredno, me je bilo kar malo strah... ker je ni in ni bilo, sem začela piti tudi krvomočnico... cca 7 dni sem jo že pila in ekola... user posted image  me je danes zjutraj prijetno presenetila! Malo še in v 2. krog!!!!! user posted image  .... da čim prej zagledamo user posted image  a ne?!

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 21
16.2.2009 20:04:56   
bobica
ma je možno da zanosiš tud če par mesecev nimašuser posted image ? a se je keri tko zgodilo?

(odgovor članu ratatuj)
Neposredna povezava do sporočila: 22
25.2.2009 10:41:04   
ratatuj
Punce... mi smo veselo v 2. krogu! user posted image   Pridno user posted image vsak drug dan.. pridno pidejmo krvomočnico in si vsak drug dan merimo O! user posted image  Kaj si ja nor- kolk dela! hehe...
O lističe sem si kupila bolj iz firbca... da vidim kako to izgleda in kaj mi bo pokazalo.. do sedaj je bila vedno samo ena črtica-  user posted image  Mah bo že enkrat tudi dve pokazalo ane?
Če katero zanima..  sem si jih naročila preko ebay-a- so full bolj poceni! Jst sem jih dobila 20 + 5 nosečniških testov za cca 10 EUR! user posted image

Torej... user posted image  ne pričakujem  23.3- če štejem moj prvi cikel po KT, ki je bil dooolg 37 dni!

Javim, ko bo kaj novega.... po možnosti  user posted image  user posted image

(odgovor članu bobica)
Neposredna povezava do sporočila: 23
8.3.2009 13:54:52   
t4sa

Zdravo!
Jaz imam čist isti problem, vedar sem jaz imela zadnjo M 2.2.09 in sedja je pa ni bilo. user posted image
Test sem naredila pa je bil negativen, tako da zdaj nevem, kaj naj si mislim.user posted image
Imate mogoče kakšen predlog?

(odgovor članu ratatuj)
Neposredna povezava do sporočila: 24
8.3.2009 14:22:47   
donna22
Počakaj še malo, če pa je še ne boš dobla, pa naredi še enega, ker testi niso 100 % zanesljivi ... Govorim iz lastnih izkušenj user posted image

(odgovor članu t4sa)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.