|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ti naši trebuščki!
19.4.2005 16:44:59   
Jessy
Punce, jaz sem en tak čuden patron. :zmeden::zmeden:
Ampak čisto zares! Sploh ne vem, kaj mi je, ampak mene je kar malce sram s tem trebuhom. Drugače sem ponosna nanj in med domačimi nimam teh prebliskov, ampak, ko se oblečem za v službo ali kam drugam, se pa kar ne morem sprijazniti, da mi cunje ne stojijo več tako, kot so mi prej. Sama sebi se zdim kot en slonček. V službi pa čez kratke majice vedno nosim kakšno odpeto jopico ali srajčko, da se tako delno prikrije trebušček. GROZNA sem!!!

Saj vem, da boste hude, ampak resnično tako čutim. Še najbolje je, da se nič ne pogledam v ogledalo in samo čimprej izginem iz hiše. Kaj bi dala, da bi z veseljem pokazala tebušček, ki postaja že trebuh.

lp, Jessy (25t)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Ti naši trebuščki!
19.4.2005 17:44:33   
petraCBU
Nikar tako, no!
Jaz sem sama sebi zadnje čase prav všeč :)-
P. (28 t.)

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Ti naši trebuščki!
19.4.2005 17:53:42   
AKŠ
dekleta,men se pa vsi čudijo, ko povem, da sem v 14 tednu, ker imam trebušček že kar lepo vidi. Pravijo,da to skor ni možno, ampak ga je res kar nekaj. Vedno sem bila v pasu full ozka (trebuh vedno raven), boki pa so bili kar dosti večji. Sedaj pa trebuh še zdaleč ni več raven...vem, tud to je res, da rada jem, ampak ne jem veliko več kot sem prej....

Moja mami pravi, da se je njej tud že poznal v tretjem mesecu in da se ji zdim normalna, ampak prijateljice pa pravijo da je to kr malo prehitro....kavbojk ne morem več zapeti....

kaj pravite pa ve? po vaših postih sledim, da se vam še nič ne pozna....vse skupaj mi je kr malo čudno (sama se počutim kot mali slonček) :(

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Ti naši trebuščki!
19.4.2005 18:10:44   
Dari

Ti kar ponosno pokaži trebušček, itak ti ga vsi zavidajo ;). Ali si pa kupi kakšne sweet nosečniške cotke...

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
19.4.2005 18:14:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Ti naši trebuščki!
19.4.2005 18:48:58   
Jessy
Saj imam lepe nosečniške hlače in jopice, pa vendar se ne zdim "lepa" v njih. :(

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Ti naši trebuščki!
19.4.2005 18:49:42   
bobek05
Joj, punce, naj gre katera gledat moje slike v albumu (zadnje sem dala notri ravno včeraj). Mene že 2 meseca vsi sprašujejo, da kdaj bom rodila (ker imam takšen trebuh), meni pa je že kar nerodno rečt, da imam rok komaj v zač. JULIJA. In potem me gledajo kot da bi z Lune padla. Moj G je edini človek, ki trdi, da imam normalno velik trebuh...

Garderobo pa sem menjala že med 8-10t, od takrat so mi že 4 nosečniške hlače premajhne, še posebej zato, ker ga nosim tako nizko in se trebuh širi samo od spodaj...

Kaj bom delala do julija pa ne vem... Na koncu si bom kar rjuho poveznila čez glavo :)-

:nosecka: v 30t

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
19.4.2005 19:04:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Ti naši trebuščki!
19.4.2005 21:37:59   
cmokec
Jaz sem imela v prvi nosečnosti res zelo zelo velik trebuh in zdaj ne kaže, da bo kaj manjši. Sem že napisala, pa bom še enkrat: ko sem bila noseča s Saro 9t, sem šla na morje s "svojimi hlačami", po 14 dneh dopusta pa kavbojk nisem več mogla zapet, pa se nisem zredila skupaj več kot 1kg. Nato sem v 16t šla prvič nosečniške hlače kupovat in mi je prodajalka rekla: A nebi blo bolj racionalno še teh par zadnjih tednov zdržat v trenirki, ker po porodu hlač ne bom potrebovala. In ko sem ji povedala, da je pred menoj še dobrih 5 mesecev nosečnosti, ni mogla verjet. Ona bi bila pa lahko navajena malo večjih trebuhov, ane. In ko sem bila noseča 5 mesecev, sem se že nerodno pobirala s sedežne.

Sem bila pa tako kot sem sedaj ponosna na svoj trebušček. :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Ti naši trebuščki!
20.4.2005 7:13:06   
monči
jaz pa moj ega bušija ful rada kažem in prav ponosno hodim okoli:)

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Ti naši trebuščki!
20.4.2005 10:44:28   
Kety
Ojla Jessy!

Te cisto razumem kako se pocutis. Jaz sem vedno govorila, kako bom ponosno razkazovala svoj trebuscek, no, zdaj ko ga pa imam mi je pa nerodno. Problem je, ko se pojavim na faksu. Sem redna studentka in seveda te vsak debelo pogleda, ko gres mimo. Trebuscek se mi ze fino pozna, pa sem sele v 22t. Se dobro, da bo kmalu konec faksa! Je pa res, da tisti, ki so veckrat okoli mene, me sprejemajo tako kot sem in so ful srecni zame, skoz me hocejo neki bozat po trebuscku....razlika je v tem, da so to moje sosolke in nobena se ni imela kaj veliko moznosti videt nosecnico od blizu, tako so potem cisto balezene ;)

Dopovej si, da si lepa in srecna bodoca mamica! Predstavljaj si, kako lep otrocek raste v tebi in vsakic ko brcne se nasmehni in pokazi svoj car, ki ga ima v sebi vsaka nosecnica! Bos videla, se bos takoj bolje pocutila!

Ne pusti, da ti negativne misli prepplavijo tako lepo obdobje, sploh ce si noseca prvic, ker to se res enkratni obcutki. Jaz sem prvic noseca, prej sem bila ful suha, zdej se mi je pa telo totalno spremenilo. Ampak, jaz gledam tako, da se je spremenilo na lepse!! 9nebesa

Srecno in veliko pozitivnega misljenja!!

LP Kety

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Ti naši trebuščki!
20.4.2005 13:12:58   
tincci
Jaz sem danes noseča točno 12t in sem začela nosti ene hude nosečniške hlače :) Kdor ne ve, samo vidi, da se se malo zredila v trebuh, ampak oprijetih majic ne nosim več, svojih hlač pa tudi ne ker me tiščijo.. pač, tako je..

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Ti naši trebuščki!
20.4.2005 16:24:15   
tea01
Draga Jessy! Nisi sama. Tudi jaz imam take probleme kot ti. Danes sem prvič v službi oblečena v krilo, zgoraj majica, ki mi prekrije trebuh in suknjič. Včeraj in predvčerajšnjim sem imela pa šal ovit okoli vratu, da je dol padal in se trebušček ni videl. Danes sem se pa odločila tako obleči, ker se veselim moj pikice in je prav da pokažem svoj buši, kljub nenormalnim reakcijam svojih sodelavcev. Človek ne more verjeti kako se obnašajo. Včasih ne vem kako naj jim odgovorim oz. kako naj se jaz sama obnašam. Zdaj sem se pa odločila, da se ne bom obremenjevala zaradi njih, ampak bom srečna in vesela bodoča mamica.

Tea01

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?