Kety -> Ti naši trebuščki! (20.4.2005 10:44:28)
|
Ojla Jessy! Te cisto razumem kako se pocutis. Jaz sem vedno govorila, kako bom ponosno razkazovala svoj trebuscek, no, zdaj ko ga pa imam mi je pa nerodno. Problem je, ko se pojavim na faksu. Sem redna studentka in seveda te vsak debelo pogleda, ko gres mimo. Trebuscek se mi ze fino pozna, pa sem sele v 22t. Se dobro, da bo kmalu konec faksa! Je pa res, da tisti, ki so veckrat okoli mene, me sprejemajo tako kot sem in so ful srecni zame, skoz me hocejo neki bozat po trebuscku....razlika je v tem, da so to moje sosolke in nobena se ni imela kaj veliko moznosti videt nosecnico od blizu, tako so potem cisto balezene ;) Dopovej si, da si lepa in srecna bodoca mamica! Predstavljaj si, kako lep otrocek raste v tebi in vsakic ko brcne se nasmehni in pokazi svoj car, ki ga ima v sebi vsaka nosecnica! Bos videla, se bos takoj bolje pocutila! Ne pusti, da ti negativne misli prepplavijo tako lepo obdobje, sploh ce si noseca prvic, ker to se res enkratni obcutki. Jaz sem prvic noseca, prej sem bila ful suha, zdej se mi je pa telo totalno spremenilo. Ampak, jaz gledam tako, da se je spremenilo na lepse!! 9nebesa Srecno in veliko pozitivnega misljenja!! LP Kety
|
|
|
|