|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: pap c dvakrat
10.1.2011 11:19:42   
sončica25
Pozdravljene!user posted image
Rada bi vam zaupala še svojo zgodbo....tudi jaz imam PAP in HPV....hodim v leonišče k dr. Možini in kapo doluser posted image user posted image user posted image ...odličen zdravnik, prijazne sestre ki si res vzamejo čas zate in take pozornosti še nisem doživela kje drugje.
No, pri meni je bilo tako da sem morala iti na laser avgusta.žal, sem imela neke izcedke iz nožnice še nekaj dni po posegu in krvavitve še tri tedneuser posted image ...nič hujšega sicer ampak me je bilo kar malo strah da vseeno ni šlo kaj narobe....po klicu v leonišče so me sestre pomirile da se to lahko zgodi...če bi imela še naprej težave bi morala pridt nazaj na pregled.....sam poseg je trajal nekje pet minut, neboleče in so me zadržali še pol ure ker ne smeš vstajat....bolniško sem dobila za tri dni in v teh dneh bi morala tudi bolj ko ne počivat.....no, priznam da glede na to da nisem bolj mirne narave nisem ubogala in sem imela potem bolečine v spodnjem delu trebuha in mi je res žaluser posted image ....taki posegi niso kar tako....vem pa ker sem bolj boječa kar se medicine tiče, da če bo treba poseg še kdaj ponoviti ne bom šla več s takim strahom tja ker res ni tako hudo....
v tem času sva si z mojim možekom res želela user posted image  user posted image pa sva nekako odlašala da sva dobila potrdilo da je zdaj vse ok in lahko user posted image na tem...iskreno povedano sva decembra še malo počakala....saj veste..veseli decemberuser posted image ....zdaj pa se nič ne šparava user posted image ....kdaj se bo to zgodilo še sporočim...vidim pa da ima kar nekaj deklet kar resne težave z zanositvijouser posted image in upam, da bo pri meni vse ok....stara bom v kratkem 26 let, z možekom sva si že ustvarila domek samo še pika na i nama manjka user posted image   kakorkoli upam, da sem kateri pomagala premagati strah kar se posega tiče in ponavljam da brez panike....vse bo vredu in upam, da tiste ki pridno delate....khm....delamo, da se na testu čimprej pokažejo dve modre črtice user posted image user posted image

(odgovor članu vicki)
Neposredna povezava do sporočila: 26
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.