Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Brezplačno sobivanje staršev v zdravstve... 2.2.2009 20:35:33
|
|
|
|
Felicita
|
a se da prosim tole o sobivanju nekam na vrh, da bo to VSAK vidu? ker tole je že ene 4395ta odprta tema glede tega.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Brezplačno sobivanje staršev v zdravstve... 2.2.2009 20:36:10
|
|
|
|
benika
|
Namreč že od konca julija 2008 velja Sprememba ZZZV, ki omogoča da obvezno zdr. zavarovanje v celoti krije sobivanje enega od staršev v zdr. zavodu z otrokom do 5. leta starosti. Ta tema je bila sicer že 100x prežvečena, ampak vseeno, da ne bo kakega nepotrebnega razburjenja....ta zakon ne velja od julija 2008 temveč od 1.1.2009! Tako da tiste, ki ste lani kaj plačale...niso vas ogoljufali.
|
|
|
|
RE: Brezplačno sobivanje staršev v zdravstve... 2.2.2009 20:54:55
|
|
|
|
tropical
|
Jaz sem danes to dobila po gmail-u pa za to nisem vedela..
|
|
|
|
RE: Brezplačno sobivanje staršev v zdravstven... 3.2.2009 12:01:56
|
|
|
|
Češnja
|
Zanima me, ali lahko tisti, ki smo sobivanje plačali, kaj terjamo od bolnice oz. ZZZS? Lp
|
|
|
|
RE: Brezplačno sobivanje staršev v zdravstven... 3.2.2009 13:01:43
|
|
|
|
liliana
|
Ja, če ste plačale po 1.1.2009......
|
|
|
|
RE: Brezplačno sobivanje staršev v zdravstven... 9.2.2009 8:08:39
|
|
|
|
maca123
|
Ali mi zna katera razložiti, ker jaz imam dodatno zavarovanje na Adriaticu in vsebuje to kot brezplačno bivanje enega od staršev in potem tudi bivanje v raznih centrih npr. toplicah, če otroka pošljejo na rehabilitacijo. Ali to tudi ta člen vsebuje. Ali samo brezplačno bivanje v bolnišnici? Hvala!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?