|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   brcanje 25 teden
19.4.2005 9:56:43   
adelaida
punce mene pa zanima kako intenzivno brcanje je bilo pri vas v 25 tednu nosečnosti? jaz sem zdaj v 25 tednu in dojenček veliko manj brca pa tudi brce niso tako intenzivne - sploh ni za primerjati z npr.23 tednom ko je tako brcalo da so bli valovi po trebuhu in vedno ko sem se umirila so brce začele. sedaj pa se uležem in prov čakam in sej brcne ampak sploh ne tolikokrat in tok močno kokr je blo včasih.
hvala in lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   brcanje 25 teden
19.4.2005 9:59:57   
sabini
Ojal brce bodo skoz različne včasih več včasih manj kateri dan bo bolj miren. Saj jaz imam take izkušnje, pa me včasih kar mal zaskrbi ker je kateri dan bolj lenušček:duda:

(odgovor članu adelaida)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   brcanje 25 teden
19.4.2005 10:10:41   
adelaida
a res? pri meni to traja že od sobote. misliš da ninič narobe? drugače pa me je čez vikend ful bolelo na levi strani čisto spodaj trebuha in sem v nedeljo šla v porodnišnico - naredili ctg in me odpravili z ogdovorom vglavnem živ je! res lepo mene pa še vedno boli in še ne vem zakaj. in se bojim da so zato tudi brce manj močne? ker v 25 tednu naj bi postale še bolj intenzivne. a je možno da se je premaknilo dete kam bolj zadaj in zato manj čutim? hvala ti, lp

(odgovor članu adelaida)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   brcanje 25 teden
19.4.2005 10:19:34   
*Marty*
pr men je pa glih pr 25t nabijal ke po trebuhu zdej se je pa mal umiril, pri 28t. no pa sej to je normalno, vsak se po svoje giblje....nč se ne bojte, sigurno je vse v redu. kmalu ne bo imel več dosti prostora in se bo še bolj umiril...potem pa bo mogoče videti kako bo kdaj pa kdaj kakšna nogica al pa rokica uprta v trebušček, ker se bo hotel malo pretegnit:duda:

(odgovor članu adelaida)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   brcanje 25 teden
19.4.2005 11:49:51   
pikka
Jaz sem v 24. tednu in se mi tudi zdi, da se je umiril oz. da brca bolj redko. Včasih me pograbi panika, ampak potem vem, da se moram umiriti. Očitno so nekateri večji zaspančki kot drugi.

G mi je rekla, da pa je to, da brca ves čas, itak nemogoče.

(odgovor članu adelaida)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?