brcanje 25 teden (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

adelaida -> brcanje 25 teden (19.4.2005 9:56:43)

punce mene pa zanima kako intenzivno brcanje je bilo pri vas v 25 tednu nosečnosti? jaz sem zdaj v 25 tednu in dojenček veliko manj brca pa tudi brce niso tako intenzivne - sploh ni za primerjati z npr.23 tednom ko je tako brcalo da so bli valovi po trebuhu in vedno ko sem se umirila so brce začele. sedaj pa se uležem in prov čakam in sej brcne ampak sploh ne tolikokrat in tok močno kokr je blo včasih.
hvala in lp

sabini -> brcanje 25 teden (19.4.2005 9:59:57)

Ojal brce bodo skoz različne včasih več včasih manj kateri dan bo bolj miren. Saj jaz imam take izkušnje, pa me včasih kar mal zaskrbi ker je kateri dan bolj lenušček:duda:

adelaida -> brcanje 25 teden (19.4.2005 10:10:41)

a res? pri meni to traja že od sobote. misliš da ninič narobe? drugače pa me je čez vikend ful bolelo na levi strani čisto spodaj trebuha in sem v nedeljo šla v porodnišnico - naredili ctg in me odpravili z ogdovorom vglavnem živ je! res lepo mene pa še vedno boli in še ne vem zakaj. in se bojim da so zato tudi brce manj močne? ker v 25 tednu naj bi postale še bolj intenzivne. a je možno da se je premaknilo dete kam bolj zadaj in zato manj čutim? hvala ti, lp

*Marty* -> brcanje 25 teden (19.4.2005 10:19:34)

pr men je pa glih pr 25t nabijal ke po trebuhu zdej se je pa mal umiril, pri 28t. no pa sej to je normalno, vsak se po svoje giblje....nč se ne bojte, sigurno je vse v redu. kmalu ne bo imel več dosti prostora in se bo še bolj umiril...potem pa bo mogoče videti kako bo kdaj pa kdaj kakšna nogica al pa rokica uprta v trebušček, ker se bo hotel malo pretegnit:duda:

pikka -> brcanje 25 teden (19.4.2005 11:49:51)

Jaz sem v 24. tednu in se mi tudi zdi, da se je umiril oz. da brca bolj redko. Včasih me pograbi panika, ampak potem vem, da se moram umiriti. Očitno so nekateri večji zaspančki kot drugi.

G mi je rekla, da pa je to, da brca ves čas, itak nemogoče.

Stran: [1]