Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: prosim razložte mi.... 2.2.2009 13:44:39
|
|
|
|
danijela in taja
|
pikapolonica nisi dojela......očitno.....
|
|
RE: prosim razložte mi.... 2.2.2009 15:13:23
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
smešna si
|
|
RE: prosim razložte mi.... 2.2.2009 15:23:14
|
|
|
|
alička
|
Draga moja danijela in taja, oprosti ampak tvoji posti so resnično težko berljivi, pa reci kar hočeš. O tem da je stvar kulture, da pišeš tako da drugi lahko sledijo, pa je bilo na rr itak že večkrat govora. Zdaj pa hitro plani name!
|
|
|
|
RE: prosim razložte mi.... 2.2.2009 15:27:43
|
|
|
|
danijela in taja
|
zakaj bi planla nate...to je pač samo tvoje mnenje.....o kultiri na rr pa nebi ...lp
|
|
RE: prosim razložte mi.... 2.2.2009 20:56:41
|
|
|
|
rumba
|
Punce, hvala za razvedrilo.......takole mal sproščen od svoje službe drgač... Jaz se ne bom razpisala, imam po nekaterih merilih bolj butaste otroke. Z vrtcem pa sem super zadovoljna. Seveda je veliko odvisno od vzgojiteljice in njihove angažiranosti, kar vemo vsi, a tako nasplošno bi si upala trditi, da se tam otroci kar dosti naučijo. Samostojno jesti, deliti igrače in vzgojiteljico, spati, skupinske igre..... Pa tudi uporabljati kahlico.
|
|
|
|
RE: prosim razložte mi.... 2.2.2009 21:45:25
|
|
|
|
atanja
|
JAz vidim da se res ukvarjajo v vrtcu, in je res fino k majo vedno kaj novega. Najlepš pa mi je ker vidim da gre res rad v vrtec, da se znajo vzgojitelice tudi malo znoret z njimi in se lovijo, nasmejijo skratka res uživajo v družbi drug drugega...
|
|
|
|
RE: prosim razložte mi.... 2.2.2009 21:53:04
|
|
|
|
benika
|
Jaz se ne bom razpisala, imam po nekaterih merilih bolj butaste otroke. , Tudi jaz ugotavljam to za moje otroke Sploh zato, ker pri enem letu ne zna tekoče govorit stavkov. Grozna mama sem, ker tega otroka nisem sama naučila.
|
|
|
|
RE: prosim razložte mi.... 2.2.2009 23:34:53
|
|
|
|
Marogica
|
K vsem tem bi dodala še to, da kakor so otroci različni, so tudi starši. Eni se lahko ure in ure ukvarjajo z otroci in to tako, da je njihovi starosti primerno, eni pa jim dajejo manj ali pa več, kot je starosti primerno. To pomeni, da starševstvo ni vedno popolno, da se vse trudimo po svojim močeh in seveda želimo otroku samo najboljše. Vendar naše želje ne pomenijo, da je tudi res tako. V primeru, da starši pač niso tipi ljudi, ki se lahko neskončno dolgo ukvarjajo z otroci, temveč rabijo malo časa tudi zase in partnerja(kot bi opisala sebe-perfektno mamo, ofkors ), potem vrtec prinese OGROMNO, mi starši pa smo doma samo nadgrajevali. PRedvsem pa stopnji razvoja primerno. Moja dva sta oba hodila že v jaslično skupino, ta prvi je govoril zelo hitro, pisal črke in vse ostalo, ta mlajši pa je vse prej kot "hiter". Je enostavno normalno razvit otrok. Pri istih starših, enaki vzgoji(skoraj ), istih vzgojiteljicah, enakem načinu življenja... V glavnem...v vrtcu se marsikaj dogaja, otroci odnesejo ogromno, in vidno napredujejo. Zato si ne bi želela, da svojemu otroku tega ne bi dala. Bi zamudil marsikaj lepega in dobrega v življenju.
|
|
RE: prosim razložte mi.... 3.2.2009 0:03:38
|
|
|
|
nejcko
|
O čem zdaj tukaj točno teče debata Mah ... brez veze ... p. s. Tiste tri pikice vmes so pa zato, da boš lahko hčerko pri dveh letih naučila pravopisnega pravila pravilne rabe tropičja, in ne desetpičja!, ki je nestično ločilo - ker to pa ja mora pri dveh letih znati in naučiti jo mora - kdo le? - seveda popolna mati!!!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?