|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Krasna novica
18.4.2005 19:51:56   
ronni
Hojla,nisem še :nosecka: ,klub temu imam super novice. Dragi je bil na pregledu v Lj in spermiogram je idealen- tako pravi dr. Drobnić. HA,on že ve!!!!!:bravo::bravo::bravo:
In kar me je še bolj pomirilo,sestra mu je povedala, da so tudi moji izvidi(hormonska slika) v redu.:metulj::metulj:
Več pa bova zvedela v četrtek-pri dr. Voglerju.
Kakšen lep dan!!! In da je še lepši sem se danes srečala s tinkamiško,ki je enkratna punca!!!!!:angel::angel::angel::angel::angel:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Krasna novica
18.4.2005 20:00:17   
PiaM
Me veseli zate :bravo::bravo::bravo:
Pa pridno :sloncek::sloncek: za :duda:.
:miska:
:rozica:

(odgovor članu ronni)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Krasna novica
18.4.2005 20:11:05   
tinkamiška
Saška:rozica::rozica::rozica: iz srca vama želim lepe novičke v četrtek:miska::miska::miska:

In zelo sem vesela, da sva se dobili, tudi ti si mi polepšala dan:angel: in spet sem polna optimizma in šibam svoji pikici nasproti:rozica:

Držim pesti za vaju, da sta tik pred zdajci:kuza:

Tinka

(odgovor članu ronni)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Krasna novica
18.4.2005 20:31:34   
aljča
Roni:bravo::bravo::bravo::bravo:zdaj pa veselo na delo:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::kuza::kuza::kuza::kuza::duda::duda::duda:bom držala pesti.
L.p.Alja:metulj::metulj:

(odgovor članu ronni)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Krasna novica
18.4.2005 20:34:53   
ronni

Hvala vam za lepe misli,tudi jaz močno stiskam pesti za VAS!!! Skupaj bomo močnejše-in premagale bomo:hudicek: za kakšnih 9 mesecev!!!!!:metulj:
Saška

(odgovor članu ronni)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Krasna novica
18.4.2005 20:57:40   
Anitka
No Ronni, zdaj pa zavihat rokave in hlačnice ter veselo na delo :bravo::sloncek::bravo::sloncek:

:pika:

(odgovor članu ronni)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Krasna novica
18.4.2005 21:13:47   
miska2004
Lepo ronni, me veseli da je vse v redu z vama!! Zdaj vaju čaka samo še veliko dela (:)-, beri :sloncek:)

Pa srečno :miska:

(odgovor članu ronni)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Krasna novica
18.4.2005 22:09:38   
ronni
Moram Vam povedat,da se že trudiva ful dolgo.Te preglede sva zdaj opravila že pred IVF. Seveda je upanje za naravno zanositev,ampak tudi po laparoskopiji in histeroskopiji pred tremi leti,še ni uspelo. Tako da težave imam z zarastlinami,ampak vseeno sem pa zelo vesela, daje vse drugo OK.
Vsekakor vam javim,kako bo v Četrtek in kako dolgo naju še loči od pvega poskusa IVF.
Mogoče pa bo le majhen čudež,pa bo ratal do takrat!!!!
9nebesa9nebesa9nebesa
Saška

(odgovor članu ronni)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Krasna novica
19.4.2005 11:46:04   
girly
:bravo::)-:bravo::)-:bravo::)-:bravo::)-:bravo::)-

pa le ni vse tko črni ronni. čestitam za dobre izvide. bo tud :duda: zdej kmalu pršla

(odgovor članu ronni)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?