Krasna novica (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

ronni -> Krasna novica (18.4.2005 19:51:56)

Hojla,nisem še :nosecka: ,klub temu imam super novice. Dragi je bil na pregledu v Lj in spermiogram je idealen- tako pravi dr. Drobnić. HA,on že ve!!!!!:bravo::bravo::bravo:
In kar me je še bolj pomirilo,sestra mu je povedala, da so tudi moji izvidi(hormonska slika) v redu.:metulj::metulj:
Več pa bova zvedela v četrtek-pri dr. Voglerju.
Kakšen lep dan!!! In da je še lepši sem se danes srečala s tinkamiško,ki je enkratna punca!!!!!:angel::angel::angel::angel::angel:

PiaM -> Krasna novica (18.4.2005 20:00:17)

Me veseli zate :bravo::bravo::bravo:
Pa pridno :sloncek::sloncek: za :duda:.
:miska:
:rozica:

tinkamiška -> Krasna novica (18.4.2005 20:11:05)

Saška:rozica::rozica::rozica: iz srca vama želim lepe novičke v četrtek:miska::miska::miska:

In zelo sem vesela, da sva se dobili, tudi ti si mi polepšala dan:angel: in spet sem polna optimizma in šibam svoji pikici nasproti:rozica:

Držim pesti za vaju, da sta tik pred zdajci:kuza:

Tinka

aljča -> Krasna novica (18.4.2005 20:31:34)

Roni:bravo::bravo::bravo::bravo:zdaj pa veselo na delo:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::kuza::kuza::kuza::kuza::duda::duda::duda:bom držala pesti.
L.p.Alja:metulj::metulj:

ronni -> Krasna novica (18.4.2005 20:34:53)

Hvala vam za lepe misli,tudi jaz močno stiskam pesti za VAS!!! Skupaj bomo močnejše-in premagale bomo:hudicek: za kakšnih 9 mesecev!!!!!:metulj:
Saška

Anitka -> Krasna novica (18.4.2005 20:57:40)

No Ronni, zdaj pa zavihat rokave in hlačnice ter veselo na delo :bravo::sloncek::bravo::sloncek:

:pika:

miska2004 -> Krasna novica (18.4.2005 21:13:47)

Lepo ronni, me veseli da je vse v redu z vama!! Zdaj vaju čaka samo še veliko dela (:)-, beri :sloncek:)

Pa srečno :miska:

ronni -> Krasna novica (18.4.2005 22:09:38)

Moram Vam povedat,da se že trudiva ful dolgo.Te preglede sva zdaj opravila že pred IVF. Seveda je upanje za naravno zanositev,ampak tudi po laparoskopiji in histeroskopiji pred tremi leti,še ni uspelo. Tako da težave imam z zarastlinami,ampak vseeno sem pa zelo vesela, daje vse drugo OK.
Vsekakor vam javim,kako bo v Četrtek in kako dolgo naju še loči od pvega poskusa IVF.
Mogoče pa bo le majhen čudež,pa bo ratal do takrat!!!!
9nebesa9nebesa9nebesa
Saška

girly -> Krasna novica (19.4.2005 11:46:04)

:bravo::)-:bravo::)-:bravo::)-:bravo::)-:bravo::)-

pa le ni vse tko črni ronni. čestitam za dobre izvide. bo tud :duda: zdej kmalu pršla

Stran: [1]