ronja
|
Takšnega mnenja je zato, ker če gremo iz stanovanja v avto in potem iz avta takoj spet notri, ji ne oblečem žabic. Če bi jaz to naredila pred taščo, bi me po moje na CSD prijavila, hehe. Se sicer strinjam s tabo, ampak da boš vedela, da nisi edina. Ko je mela parkrat Ronjo julija, ko sem šla nazaj delat, je mela mala pri 35 stopinjah termo štumfke . Nimaš kaj, seveda jih je morala met tudi za domu, hehe. Jasno, da sem se za prvim ovinkom ustavila in jih slekla bogemu otrku, da ni zgorela do doma . Ma, kar se mene tiče, je to bitka z mlini na veter, ni šans, da bi jo kdo prepričal... Se ne splača kregat za traparijo, ko je pri njih, ji bo pač vroče, to mi je jasno, ampak ni glih življenjsko nevarno, pa ne težim. Sicer sem jaz zmrzljivček in je Ronji prej vroče kot meni, tak da je ne oblačim premalo, ampak poleti pa vseeno ne bi glih termo nogavic gor dajala... Tudi v avto mora od njih mala vedno zadekana ko , čeprav ga zdaj navadno prej ogrejemo zaradi dojenčice, poleg tega je pri njih parkiran na dvorišču, samo po stopnicah dol. Ampak vseeno, po stopnicah gre oblečena ko medved, tako da potem nočeva preveč gret avta, da ne zgorita zadaj... Ko gremo pa sami, pa seveda oblečeva po svoje.
|