Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Kontrola po laparoskopiji v MB! 18.4.2005 20:59:15
|
|
|
|
tinkamiška
|
Anitka, a zredila bi se rada:)- No, ko sem bila že otrok, sem imela premalo kil in zdravnica mi je rekla, da moram vsako jutro pojest eno vrstico čokolade, 2 dcl mleka in eno banano. Moje kilce so šle takrat gor. No potem mi pa nikoli več ni bilo treba skrbet, da bi šle kilce gor:)- Pa tut čokolado jem samo ko je Franca na obisku:)-:)-:)- Tinka
|
|
|
|
Kontrola po laparoskopiji v MB! 18.4.2005 21:01:00
|
|
|
|
Anitka
|
Pika kaj bi dala za en košček:kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza: Tinka bom poskusla kaj takega. Saj ne rabim veliko, le nekje 4-6 kg.:)-:)-:)-
|
|
|
|
Kontrola po laparoskopiji v MB! 18.4.2005 21:02:32
|
|
|
|
pika74
|
Anitka, ni še pečen. Čak še mičkn, pol ti pa zazipam pa pošljem:)-:)-:)-
|
|
|
|
Kontrola po laparoskopiji v MB! 18.4.2005 21:32:30
|
|
|
|
Pia73
|
Anitka jaz lahko štirim takim kot si ti kile razdelim,... :( Saj si me videla,........
|
|
|
|
Kontrola po laparoskopiji v MB! 18.4.2005 22:09:14
|
|
|
|
Anitka
|
Pika a je že?:(:)-:(:)-:( :nosecka: Pia ja kaj pa govoriš? Si pa taka fletna srečka :nosecka: in sploh nisi preveč okrogla. Ti,ti,ti :)-:)-
|
|
|
|
Kontrola po laparoskopiji v MB! 18.4.2005 22:12:54
|
|
|
|
tia
|
Anitka tudi jaz ti dam kakšno kilco,saj jih imam preveč. :);) Oglasi se kaj! Tia
|
|
|
|
Kontrola po laparoskopiji v MB! 18.4.2005 22:15:43
|
|
|
|
Anitka
|
Pa vam skopiram še odgovor dr. Pušenjaka o tem, da se mi zdijo trije meseci predolgi: "povsem se strinjam z vami. Običajno se prve kontrole opravijo 6 - 8 tednov po operaciji. 3 mesece po omenjeni operaciji bo kontrola le še formalne narave, kar bi v bistvu lahko opravili tudi "po telefonu". Zdravnika bo verjetno le zanimalo, če imate kakšne težave zaradi operacije. Namreč, če ne boste imeli nobenih težav in vas po 6 tednih pregleda vaša ginekologinja, bo kontrola v bolnišnici brez pomena." Torej smo imele vseeno prav in še dobro, da sem se naročila pri svoji G, 31.5. in to je točno 7 tednov po laparoskopiji. Nočko, :zaspan:Anitka
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?