Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Kontrola po laparoskopiji v MB! 18.4.2005 14:25:19
|
|
|
|
Anitka
|
Pozdravljene! Kot veste, sem imela prejšnji teden laparoskopijo pri dr. Reljiču v MB. Šive moram dati odstraniti pri svoji zdravnici, histološke izvide moram iti iskat kar v oddelčno pisarno po 10-14 dnevih(a ve katera za njihov delovni čas), danes pa sem klicala še, da se naročim na kontrolni pregled pri dr. Reljiču in me je skorajda kap. Rekla mi je, da lahko pridem šele - 21.7.:grrr:, ker nima prej nič fraj. Ne vem, meni se to zdi malce čudno, ali pa je z mano kaj narobe. Na pregled po operaciji moram čakati kar tri mesece!?!?!? A je bilo pri vas, ki ste imele laparoskopijo tudi tako? Hvala, Anitka:pika:
|
|
|
|
Kontrola po laparoskopiji v MB! 18.4.2005 14:29:13
|
|
|
|
biba77
|
Pa te je slisala, da gre za pregled po posegu? Jaz bi poskusila prej iti; cetudi z majhno prevaro... :miska:
|
|
|
|
Kontrola po laparoskopiji v MB! 18.4.2005 14:31:38
|
|
|
|
Anitka
|
Sem dvakrat rekla, da sem imela prejšnji teden laparoskopijo, pa je rekla, ja samo ni prej nič fraj:grrr::grrr::grrr: Ne vem, no...
|
|
|
|
Kontrola po laparoskopiji v MB! 18.4.2005 14:34:08
|
|
|
|
bambi
|
Anitka, jaz bi na tvojem mestu šla k svojemu G, da me on pregleda..... 3 mesece je pa res višek, vsaj meni se tako zdi, ampak za njih je zgleda to vredu, saj če bojo izvidi kaj pokazali, te bojo že naročili, če pa je vse OK, pa se jim verjetno ne zdi potrebno, da te pregledajo..... Ti bo najbolje odgovorila verjetno tista, ki je že bila na laparoskopiji..... :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Kontrola po laparoskopiji v MB! 18.4.2005 14:35:44
|
|
|
|
cmokec
|
Za pregled po laparoskopiji ne vem, ampak ponavadi vse preglede po ginek. posegih delajo 6 tednov po posegu. Vsaj v Kranju je za vse preglede po posegu tako.
|
|
|
|
Kontrola po laparoskopiji v MB! 18.4.2005 14:38:29
|
|
|
|
Anitka
|
Ja saj ne vem kaj naj storim :zmeden::zmeden::zmeden::zmeden: Bom poklicala še k moji G in vprašala za mnenje, nasvet :zmeden: Trije mesecei se meni vseeno zdijo dosti:zmeden2: Upam, da se javi katera, ki je imela laparoskopijo
|
|
|
|
Kontrola po laparoskopiji v MB! 18.4.2005 14:39:14
|
|
|
|
bambi
|
Hej Anitka, daj vprašaj dr. Pušenjaka, ti bo najbolje odgovoril.......
|
|
|
|
Kontrola po laparoskopiji v MB! 18.4.2005 14:40:39
|
|
|
|
Anitka
|
Že pišem dr. Pušenjaku - hvala Bambi :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Kontrola po laparoskopiji v MB! 18.4.2005 14:42:56
|
|
|
|
anajmad
|
Jst sem bila operirana 30.03. in imam pregled pri kirurginji 01.06.,pri svoji osebni gin.pa 06.06.2005, en lp:morje:D.
|
|
|
|
Kontrola po laparoskopiji v MB! 18.4.2005 14:50:10
|
|
|
|
Anitka
|
Hoj Anajmad ti torej čakaš dva meseca. Bom poklicala še k svoji osebni G in se najverjetneje še kar tam naročila. Pa pa, Anitka
|
|
|
|
Kontrola po laparoskopiji v MB! 18.4.2005 14:52:20
|
|
|
|
tinkamiška
|
Hojla Anitka:rozica: Jst sem mela prvi pregled kr pri svoji G in sicer 12 dan po prvi M. Me je pregledala z UZ in mi tudi povedala kdaj bo O. Šive sem dala pa mislim da 6 dan ven pri svojem osebnem zdravniku. Na tvojem mestu bi počakala do M in se potem naročila pri svojem G. Pa zraven bi nesla izvide:) Lepo bodi:rozica: Tinka
|
|
|
|
Kontrola po laparoskopiji v MB! 18.4.2005 15:04:23
|
|
|
|
aljča
|
Anitka res je, da so v Mb ambulanti zasuti z delom.Ampak to ni opravičilo, da imaš tako pozno prvo kontrolo po laporoskopiji.Ponavadi je kak mesec po operaciji.Vem pa da imajo ta mesec ambulanto za neplodnost kar nekaj dni zaprto.Tko za kak dan ali tri.Možno je, da imajo zdravniki kakšno usposabljanje ali seminar.Probaj stopiti v stik z dr.Reljičem ali pa se pogovori s svojo g.Zdaj imaš 6 mesecev možno zanositi po naravni poti, morda si pa zaradi tega tako bolj pozno naročena. Lep pozdrav Aljča:metulj::metulj:,pa ne pozabi it v akcijo:sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Kontrola po laparoskopiji v MB! 18.4.2005 15:07:37
|
|
|
|
emaa
|
ne vem, res je dolgo. Zato sem se hotla jaz že zdej naročit (mi je tko prejšnji teden rekla svetovalka), pa so mi rekli, da me ne morejo naročit za naprej, in da bom prej na vrsti, ker gre za kontrolo po operacji in nadaljnje zdravljenje, ker sem vprašala a bom mogla spet 2,5 meseca čakat na termin, da se hočem zdaj naročit, pa se ne premakne, se bom pa naslednji teden.
|
|
|
|
Kontrola po laparoskopiji v MB! 18.4.2005 15:11:51
|
|
|
|
Anitka
|
Jaz sem se šla kar naročit še k svoji G. Sem sestri povedala kako in kaj in je rekla, da ni problema. Sicer bom tudi malce čakala, a vseeno ne tako dolgo - naročena sem 31.5. Aljča 21.7. bom pa šla k dr. Reljiču že kot :nosecka: , a ne?;)
|
|
|
|
Kontrola po laparoskopiji v MB! 18.4.2005 15:16:00
|
|
|
|
vampirka
|
Kot že veš, sem bila jaz 1 teden pred tabo na laparo in histero...dobila datum pri dr.Reljiču 14.7. :grrr:...tako, da sva popolnoma na istem kar se tega gospoda tiče. S to razliko, da imam konec maja kontrolni UZ pri dr. Gavričevi in takoj naslednji dan kontrolni pregled pri svoji osebni G, dr. Žeguri (ki me je tudi operirala skupaj z dr. Butom). To, da pred tem nimaš kontrole je res čudno, saj naj bi začela delat na bebici junija - in kaj če ni vse v redu??!!!:zmeden: (no, jaz itak držim pesti, da je vse :bravo::bravo::bravo:) Res ti ne znam svetovati, kaj in kako (upam, da ti bo dr. Pušenjak dal kak pameten odgovor). Se mi pa ne zdi pametno in logično, da čakaš do julija!:zmeden: Saj takrat boš upam že srečna :nosecka:!!!
|
|
|
|
Kontrola po laparoskopiji v MB! 18.4.2005 15:21:09
|
|
|
|
Anitka
|
Hja majo pa res gužvo v tem MB. A ti si tudi pri dr. Reljiču? A UZ imaš zaradi posega ali nasplošno' Ker meni ni noben povedal za kontrolni UZ in zdaj ne vem ali naj se naročim še na tega ali ne?:zmeden::zmeden: Sicer pa jaz lahko začnem delat na bebici že kar takoj in res upam, da bom v juliju imela že UZ zaradi :duda: Tudi tebi želim čimprej :modri::duda::roza: :pika:
|
|
|
|
Kontrola po laparoskopiji v MB! 18.4.2005 15:53:40
|
|
|
|
vampirka
|
Anitka, ja, sem tudi pri dr. Reljiču...UZ imam pa zaradi histeroskopije. Ja, če je pa tako, potem pa kar takoj :sloncek::sloncek::sloncek:!!! In mogoče se julija vidiva na UZ zaradi :duda:! Seveda poleg nama, želim tudi vsem ostalim čimprej :roza::modri:...
|
|
|
|
Kontrola po laparoskopiji v MB! 18.4.2005 15:54:49
|
|
|
|
aljča
|
A seveda Anitka jaz ti bom pa pesti držala:miska:mogoče se bomo pa videle,ker jaz tud takrat pričakujem,da bom:nosecka:. Obema želim velik sreče pa velik:sloncek::sloncek::sloncek:čeprav jaz junija ne bom smela,ker jih bom grela;)
|
|
|
|
Kontrola po laparoskopiji v MB! 18.4.2005 17:08:24
|
|
|
|
Kornelija
|
Pozdravljena, Anitka! Meni so pred 4 leti rekli, da naj grem po 6 tednih na kontrolo k svojemu G. Moj G me je sprejel takoj po prvi M in mi naredil tudi UZ! Anitka ti pa jih v juliju preseneti na pregledu z najlepšo pikico pod tvojim srčkom:duda: Ker sem bila nekaj časa odsotna ti napišem kar tukaj pa čeprav malo pozno, da sem zelo vesela zate, saj je laparoskopija že za tabo, rezultati so bili dobri in vse si srečno prestala.:rozica::rozica::rozica: Sedaj pa močno stiskam pesti zate, da se tvoje sanje kmalu uresničijo:miska::miska::miska::miska::miska: angelčki pa naj ti pošljejo malo zlato dušico v tvoje naročje:angel::angel::angel::angel::angel::angel:
|
|
|
|
Kontrola po laparoskopiji v MB! 18.4.2005 17:16:50
|
|
|
|
Anitka
|
O punce hvala vsem.:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: IN seveda nas vse skupaj čakajo UZ, kjer bomo že vse po vrsti opazovale naše :duda::duda::duda::duda::duda::duda: :pika:
|
|
|
|
Kontrola po laparoskopiji v MB! 18.4.2005 20:18:21
|
|
|
|
Pia73
|
Jaz pa sem kar prehitevala in sem se naročila na pregled že kar nekaj časa pred histeroskopijo tako, da sem potem prišla na vrsto slab mesec po odpustu iz bolnice. Naj te pa potolažim, da mene takrat na prvem pregledu ni nič pregledal ampak mi je samo bolj podrobno razložil kako in kaj je bilo videno na histeroskopiji in mi predlagal kako naprej,... tega za naprej hvalabogu nisva potrebovala,...........
|
|
|
|
Kontrola po laparoskopiji v MB! 18.4.2005 20:22:18
|
|
|
|
ronni
|
Ko sem imela laparo v Ljubljani,sem imela kontrolni pregled čez 2 meseca. Pri dr.,ki me je operiral. Upam, da se boš zmenila kaj prej-poskusi še poklicat!Najbrž imajo gužvo,samo to ni razlog.Pa poudari,da si po operaciji!!! VELIKO SREČE!!:zajcek::zajcek::zajcek::zajcek: Saška
|
|
|
|
Kontrola po laparoskopiji v MB! 18.4.2005 20:44:28
|
|
|
|
pika74
|
Hojla, meni je na odpustnici oz. izvidu pisalo, da moram po 2-3 mesecih na kontrolo. Sama sem se že pred operacijo prijavila in to točno 2 meseca po operaciji. Drugače pa je pregled po operaciji (torej 2m po operaciji) izgledal takole: - skupaj z G sva pregledala izvid in slike - vprašal me je, če imam kakšne težave, probleme... - dogovorila sva se o možnostih in o tem, da se septembra vidiva na IVF-ju, če ne prej kaj ratalo - no, na koncu mi je še rekel, da naj še en ciklus počakam in ne zanosim, potem pa sproščeno. Vsak dan 1x al pa vsaj vsak drug dan 1x. To je največ, kar lahko narediva. Nobenega gledanja na uro, merjenja BT... nič, možgane na OFF in čivavo na stražo :kuza::kuza::kuza::kuza: Ekola, tkole je blo. :metulj:
|
|
|
|
Kontrola po laparoskopiji v MB! 18.4.2005 20:56:13
|
|
|
|
Anitka
|
A tko. No zdaj sem pa že malce pomirjena. Možgančke dam kar na off, 31.5. grem malce svojo G pogledat, ker je že lep čas nisem vidla;);), potem pa tik pred poletnim :morje: še v MB pogledam k dr. Reljiču. BT si več ne bom merila, morda (verjetno kar zagotovo) pa bom uporabila še teste za O in ko jih porabim, ne naročim več novih. Aja, pa še to - še kake kilce bom v tem času skušala pridobiti. A ma katera kako redilno dieto oz. nasvete kako naj se zredim? In če ne prej pa bom pozno poleti srečka :nosecka: Punce :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: za vas od vaše hvaležne Anitke:pika:
|
|
|
|
Kontrola po laparoskopiji v MB! 18.4.2005 20:58:57
|
|
|
|
pika74
|
Ja tko se govori Anitka:bravo::bravo::bravo: A kšno kilco bi rada - a ti jaz dam kšno:)-:)-:)-. Ene dve mam odveč, k sta po laparoskopiji prlezle k men8)8). Recept - zdele pečem kolač z višnjami:)-:)-:)- Boš mal;)
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Patris Health®: Podpora za bodoče staršePatris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.