|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   plodnost - pregled
30.1.2009 10:55:37   
Anonimen
Pozdravljene

Z dragim sva se odločila., da bova delala na user posted image . Vendar me je strah da imam težave s plodnostjo. Trudiva se skoraj 2 leti.

Pred 6 leti (takrat sem bila stara 21) sem imela hudo prometno nesrečo, v kateri sem imela hudo poškodovane notranje organe. Materica je bila zamaknjena. Bila sem v  komi takrat pa so mi vse zrihtali da je bilo na svojem mestu.

Ko sem malo prišla k sebi sem jih vprašala ali bom lahko imela otroke. Pa so mi odvrnili da do takrat, ko se bom odločila za njih ni znano oz. mi nevejo povedati.

Zanima me, ali lahko naredim pregled plodnosti (in kako to naredijo) če ga plačam sama. Moja G mi je govorila da še ni čas zato in da naj se ne obremenjujem - halo???????? sploh me ni hotla poslušat.

Hvala za odgovore

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: plodnost - pregled
30.1.2009 11:03:23   
Anonimen
Menjaj ginekologinjo!

Po enmu letu naj bi te dala naprej na preglede. Kaj šele po dvehuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
30.1.2009 13:17:46   
Rakica_80
Res je čas da zamenjaš Ginekologa!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.1.2009 13:49:13   
misa4
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Res je čas da zamenjaš Ginekologa!!!!!

Se strinjam in to čim prej naredi!  Srečno in držim pesti za user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.1.2009 14:41:05   
Kliki
Tudi jast se strinjam da menjaj G.

(odgovor članu misa4)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.1.2009 14:41:48   
anajan
Zamenjaj ginekologinjo.
Pojdi na ultrazvok. V samoplačniški ambulanti stane 35€. Nato naj še partner opravi teste. Lahko da težava ni pri tebi (kljub nesreči).

Vsak dan je nekaj posebnega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.1.2009 15:13:06   
Bojana82
Anonima takoj zamenjaj ginekologa....in upam, da se ti kmalu izpolni želja ter da boš kmalu user posted image !

(odgovor članu anajan)
Neposredna povezava do sporočila: 7
31.1.2009 4:19:27   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pozdravljene

Z dragim sva se odločila., da bova delala na user posted image . Vendar me je strah da imam težave s plodnostjo. Trudiva se skoraj 2 leti.

Pred 6 leti (takrat sem bila stara 21) sem imela hudo prometno nesrečo, v kateri sem imela hudo poškodovane notranje organe. Materica je bila zamaknjena. Bila sem v  komi takrat pa so mi vse zrihtali da je bilo na svojem mestu.

Ko sem malo prišla k sebi sem jih vprašala ali bom lahko imela otroke. Pa so mi odvrnili da do takrat, ko se bom odločila za njih ni znano oz. mi nevejo povedati.

Zanima me, ali lahko naredim pregled plodnosti (in kako to naredijo) če ga plačam sama. Moja G mi je govorila da še ni čas zato in da naj se ne obremenjujem - halo???????? sploh me ni hotla poslušat.

Hvala za odgovore

Menjaj in prijavi jo na inšpekcijo. Ona je za to tam, da ti pomagam zanosit , ne pa tak "kurčev" ODNOS imet do tebe....mislim, pa sej to ne moreš verjet kaki je folk !!!! zabit ! in kaj si privoščijo !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
31.1.2009 7:46:01   
Vitaebella
Menjaj G! In še prej ji povej v obraz, da je ona tam zaradi tebe in ne ti zaradi nje. Osli arogantni!

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 9
31.1.2009 8:16:27   
sarar
kar zamenjaj jo. pregled za 'neplodnost-upam da bo vse ok ti po tolikem času absolutno pripada. tudi jaz bom zamenjala gin. zaradi odnosa. na žalost so tudi taki
user posted image

(odgovor članu Vitaebella)
Neposredna povezava do sporočila: 10
31.1.2009 19:44:04   
tanja248
Ja, lahko, da so se ti ob prometni nesreči pojavile tudi kakšne zarastline, neprehodnosti in podobno... Ampak, da razbiješ dvome, upoštevaj zgornje nasvete, ker le z učinkovito diagnostiko boš lahko mirna!
SREČNO

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.2.2009 17:56:18   
ursap
svetujem ti (tako kot vse ostale), da čimprej zamenjaš ginekologinjo. pa držim pesti, da kmalu zagledaš magični +.

(odgovor članu tanja248)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?