mojca345 -> RE: plodnost - pregled (31.1.2009 4:19:27)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Pozdravljene Z dragim sva se odločila., da bova delala na [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] . Vendar me je strah da imam težave s plodnostjo. Trudiva se skoraj 2 leti. Pred 6 leti (takrat sem bila stara 21) sem imela hudo prometno nesrečo, v kateri sem imela hudo poškodovane notranje organe. Materica je bila zamaknjena. Bila sem v komi takrat pa so mi vse zrihtali da je bilo na svojem mestu. Ko sem malo prišla k sebi sem jih vprašala ali bom lahko imela otroke. Pa so mi odvrnili da do takrat, ko se bom odločila za njih ni znano oz. mi nevejo povedati. Zanima me, ali lahko naredim pregled plodnosti (in kako to naredijo) če ga plačam sama. Moja G mi je govorila da še ni čas zato in da naj se ne obremenjujem - halo???????? sploh me ni hotla poslušat. Hvala za odgovore Menjaj in prijavi jo na inšpekcijo. Ona je za to tam, da ti pomagam zanosit , ne pa tak "kurčev" ODNOS imet do tebe....mislim, pa sej to ne moreš verjet kaki je folk !!!! zabit ! in kaj si privoščijo !
|
|
|
|