|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ni bilo treba delat testa
18.4.2005 11:44:44   
Anonimen
Je prišla teta s krvavca in nas "razveselila". No ja, sicer pa je pri vsej tej stvari pozitivno to, da obupali še nismo ;) in, da je prišla po tem, ko sva bila midva na dopustu dva dni in se namakala v "đakuziju" ;) tako, da nama ni pokvarila dopusta (uverture v poročno potovanje).
Čez dva tedna greva pa na poročno potovanje in to je tut fajn, ker takrat "tete" zagotovo ne bo in bova lahko uživala v oceanu oba z ribicami :)
Ekola, vsaka stvar je za enkaj dobra, punce glavo pokonci ;) Življenje je lepo! :love:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
18.4.2005 13:43:49   
Anonimen
:)-Cao UnderEja.
No, pa je šel đakuzi brez problemov (tete) mimo. :bravo: Je blo fajn?:zmeden2:
Teta s Krvavca pa je očitno iz obiska pri meni odšla k tebi :)-
Pa drugič....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
18.4.2005 13:48:54   
ElaM
:bravo::bravo::bravo::bravo: za optimizem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.4.2005 13:53:37   
Špelka
;);)No, bo pa glih otroček z Mauriciusa, kajne?? ;);)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.4.2005 15:02:35   
PiaM
Uh, bo fajn poročno potovanje...:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
:rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.4.2005 15:09:38   
tinkamiška
Ja, res, kr ene par jih poznam, ki jim je ratalo na Mauriciusu:)

:miska::miska::miska:

Tinka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.4.2005 15:53:03   
Anonimen
Joj a res. Torej Mavricius, prihajava :sloncek: hihihihi To bi bilo pa res najlepše. Bo imel otročiček lepo popotno zgodbo ;)
Torej bi lahko že naslednjo zimo opremljali otroško sobico. hihihihihi Nikoli se ne ve ;)
Vsekakor greva zdaj v tople kraje. Vam prineseva fotografije, da bo še vam lepo!
Punce, super ste! :rozica:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
19.4.2005 15:25:56   
Anonimen
Ampak nekaj pa mi ni jasno. Že prejšnji mesec sem imela tako čudno menstruacijo. Samo dva dni in konec. Tokrat isto. Brez bolečin, samo dva dni malo krvavitev.
Do zdaj sem imela pa normalne in močne, tudi z močnimi krči... vsak mesec. Tudi ti dve sta bili točni kot ura. Samo ne razumem zakaj tako malo krvi...
Se je že kateri tako zgodilo? :ups:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
19.4.2005 19:54:55   
emaa
underEja moja je taka zadnjih 8 mesecev, prej pa je bila za moje pojme normalna 5 dni, pa da sem vsaj vedela, da je

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?