Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ni bilo treba delat testa 18.4.2005 13:43:49
|
|
|
|
Anonimen
|
:)-Cao UnderEja. No, pa je šel đakuzi brez problemov (tete) mimo. :bravo: Je blo fajn?:zmeden2: Teta s Krvavca pa je očitno iz obiska pri meni odšla k tebi :)- Pa drugič....
|
|
|
|
Ni bilo treba delat testa 18.4.2005 13:48:54
|
|
|
|
ElaM
|
:bravo::bravo::bravo::bravo: za optimizem.
|
|
|
|
Ni bilo treba delat testa 18.4.2005 13:53:37
|
|
|
|
Špelka
|
;);)No, bo pa glih otroček z Mauriciusa, kajne?? ;);)
|
|
|
|
Ni bilo treba delat testa 18.4.2005 15:02:35
|
|
|
|
PiaM
|
Uh, bo fajn poročno potovanje...:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: :rozica:
|
|
|
|
Ni bilo treba delat testa 18.4.2005 15:09:38
|
|
|
|
tinkamiška
|
Ja, res, kr ene par jih poznam, ki jim je ratalo na Mauriciusu:) :miska::miska::miska: Tinka
|
|
|
|
Ni bilo treba delat testa 18.4.2005 15:53:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj a res. Torej Mavricius, prihajava :sloncek: hihihihi To bi bilo pa res najlepše. Bo imel otročiček lepo popotno zgodbo ;) Torej bi lahko že naslednjo zimo opremljali otroško sobico. hihihihihi Nikoli se ne ve ;) Vsekakor greva zdaj v tople kraje. Vam prineseva fotografije, da bo še vam lepo! Punce, super ste! :rozica:
|
|
|
|
Ni bilo treba delat testa 19.4.2005 15:25:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Ampak nekaj pa mi ni jasno. Že prejšnji mesec sem imela tako čudno menstruacijo. Samo dva dni in konec. Tokrat isto. Brez bolečin, samo dva dni malo krvavitev. Do zdaj sem imela pa normalne in močne, tudi z močnimi krči... vsak mesec. Tudi ti dve sta bili točni kot ura. Samo ne razumem zakaj tako malo krvi... Se je že kateri tako zgodilo? :ups:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?