Ni bilo treba delat testa (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Anonimen -> Ni bilo treba delat testa (18.4.2005 11:44:44)

Je prišla teta s krvavca in nas "razveselila". No ja, sicer pa je pri vsej tej stvari pozitivno to, da obupali še nismo ;) in, da je prišla po tem, ko sva bila midva na dopustu dva dni in se namakala v "đakuziju" ;) tako, da nama ni pokvarila dopusta (uverture v poročno potovanje).
Čez dva tedna greva pa na poročno potovanje in to je tut fajn, ker takrat "tete" zagotovo ne bo in bova lahko uživala v oceanu oba z ribicami :)
Ekola, vsaka stvar je za enkaj dobra, punce glavo pokonci ;) Življenje je lepo! :love:

Anonimen -> Ni bilo treba delat testa (18.4.2005 13:43:49)

:)-Cao UnderEja.
No, pa je šel đakuzi brez problemov (tete) mimo. :bravo: Je blo fajn?:zmeden2:
Teta s Krvavca pa je očitno iz obiska pri meni odšla k tebi :)-
Pa drugič....

ElaM -> Ni bilo treba delat testa (18.4.2005 13:48:54)

:bravo::bravo::bravo::bravo: za optimizem.

Špelka -> Ni bilo treba delat testa (18.4.2005 13:53:37)

;);)No, bo pa glih otroček z Mauriciusa, kajne?? ;);)

PiaM -> Ni bilo treba delat testa (18.4.2005 15:02:35)

Uh, bo fajn poročno potovanje...:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
:rozica:

tinkamiška -> Ni bilo treba delat testa (18.4.2005 15:09:38)

Ja, res, kr ene par jih poznam, ki jim je ratalo na Mauriciusu:)

:miska::miska::miska:

Tinka

Anonimen -> Ni bilo treba delat testa (18.4.2005 15:53:03)

Joj a res. Torej Mavricius, prihajava :sloncek: hihihihi To bi bilo pa res najlepše. Bo imel otročiček lepo popotno zgodbo ;)
Torej bi lahko že naslednjo zimo opremljali otroško sobico. hihihihihi Nikoli se ne ve ;)
Vsekakor greva zdaj v tople kraje. Vam prineseva fotografije, da bo še vam lepo!
Punce, super ste! :rozica:

Anonimen -> Ni bilo treba delat testa (19.4.2005 15:25:56)

Ampak nekaj pa mi ni jasno. Že prejšnji mesec sem imela tako čudno menstruacijo. Samo dva dni in konec. Tokrat isto. Brez bolečin, samo dva dni malo krvavitev.
Do zdaj sem imela pa normalne in močne, tudi z močnimi krči... vsak mesec. Tudi ti dve sta bili točni kot ura. Samo ne razumem zakaj tako malo krvi...
Se je že kateri tako zgodilo? :ups:

emaa -> Ni bilo treba delat testa (19.4.2005 19:54:55)

underEja moja je taka zadnjih 8 mesecev, prej pa je bila za moje pojme normalna 5 dni, pa da sem vsaj vedela, da je

Stran: [1]