|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Težave s prijatelico
29.1.2009 15:41:04   
nikkica
Pozdravljeni!
Zanima me vaše mnenje...
In sicer: Ze dolgo let se družim s tremi prijateljicami...mislila sem, da je to res tisto trdno, pravo prijateljstvo, ki traja celo življenje.

Že kar nekaj časa me je motil odnos ene od prijatelic. Vedno sem imela občutek, ko je bila zbrana večja družba, da postane zbadljiva in že na nek način žaljiva do mene...drugače ko pa sma bili sami sma se vedno odlično razumeli, veliko sma si zaupali, se pogovarjali...

No, odločila sem se, da ji na samem povem kar me moti. Sicer je bila malo presenečena in je rakla da ni to njen namen in da bo bolj pazljiva. Mislila sem, da sva se pogovorili in da je vse ok. Ampak se me je začela izogibati, ni me več poklicala, ko smo šle ostale kolegice ven, je vedno našla nek izgovor. Po kakšnem mesecu sem jo poklicala in vprašala kaj je narobe....v bistvu se je postavila v vlogo žrtve, kot da sem ji hotela nekaj slabega, začela je iskati napake pri meni. Govorila, da jo  nekaj moti na meni, da ji nisem več vredu. Ni pa znala točno opredeliti kaj.

Z ostalima dvema prijatelicama smo se še občasno dobile...ampak vedno manj. Zdi se mi, da je ostalima dvema prikazala samo svojo stran zgodbe...so sodelavke in zato preživijo dosti časa skupaj. Zdaj me še pokličejo samo enkrat na mesec. Sicer ko smo skupaj se zabavamo ampak jaz imam vedno občutek, da sem odveč. Zdaj sem komaj videla kako trdno je bilo naše prijateljstvo. Dokler sem se strinjala z vsem sem bila ok....ko sem pa izrazila svoje mnenje pa nisem več del njihove družbe.

Nevem kaj naj naredim...ali se naj še enkrat poskušam pogovoriti-z vsemi? Škoda se mi zdi vreči starn deset let prijateljstva.  Po drugi strani se mi pa zdi, da sem raje sama, kot pa da bi morala biti tiho zaradi straha da me bodo ponovno izločile.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Težave s prijatelico
29.1.2009 16:20:18   
melanija
Poskusi se pogovoriti z vsemi tremi hkrati, tako se ne bodo mogle ne vem kako izmikat. Boš pa po reakciji videla kje si.

Tudi meni se je par let nazaj pripetilo nekaj podobnega in na žalost pri meni se je prijateljstvo končalo definitivno. Ma sem preživela in ravno tako uživam v življenju pač brez tistih pravih prijateljic, imam ostale prijateljice, ki pa niso tisto, ko bi človek z njimi žural, si povedal prav vse,...

Upam, da se ti bo v redu izteklo in da boste ostale še naprej prijateljice.

(odgovor članu nikkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.1.2009 16:33:45   
tweety83
To so-smo pa ženske. Jaz sem imela isti primer - 3prijateljice v dobrem in slabem - a ne za dolgo. Ena je kaj hitro začela širiti razne laži in čveke - ko sva bile mi2 skupaj je "šimfala" tretjo, ko pa mene ni bilo zraven pa mene. In sva kaj hitro potem prekinile stike z njo - ker to pač ni odnos. Sedaj se mi2 še vedno druživa in sva iskreni ena do druge. Sem mnenja da dve sta lahko najboljši prijateljici, kakor jih je pa več na kupu - pa to ni mogoče. Oziroma zelo težko.
Ne sekiraj se in naredi kar ti srce govori. Boljše da nimaš takšne prijateljice, kot pa da se ne počutiš dobro v njeni družbi.
LP

(odgovor članu melanija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.1.2009 16:50:20   
Kliki
Vse tri na kup pa naj povejo svoje pa tudi ti svoje. Pa boš vidla pri čem si.

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.1.2009 16:51:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tweety83

To so-smo pa ženske. Jaz sem imela isti primer - 3prijateljice v dobrem in slabem - a ne za dolgo. Ena je kaj hitro začela širiti razne laži in čveke - ko sva bile mi2 skupaj je "šimfala" tretjo, ko pa mene ni bilo zraven pa mene. In sva kaj hitro potem prekinile stike z njo - ker to pač ni odnos. Sedaj se mi2 še vedno druživa in sva iskreni ena do druge. Sem mnenja da dve sta lahko najboljši prijateljici, kakor jih je pa več na kupu - pa to ni mogoče. Oziroma zelo težko.
Ne sekiraj se in naredi kar ti srce govori. Boljše da nimaš takšne prijateljice, kot pa da se ne počutiš dobro v njeni družbi.
LP

Lahko se pa zgodi, da šimfata dve, pa tretja odpade ali pa sama ugotovi, da ji tega res ni treba - jaz sem že tko nardila - mela 2 kolegici, ki sta vedno govorili ena čez drugo, ko sta bili z mano - vsaka posebej. No najverjetneje pa čez mene, ko sta bli sami. Pa sm si rekla: če maš take prjatle, sovražnikov ne rabiš.

(odgovor članu tweety83)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
29.1.2009 16:52:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: U

Vse tri na kup pa naj povejo svoje pa tudi ti svoje. Pa boš vidla pri čem si.

tko je najbolje, sam vedno se najde nekdo, ki bo nekoga potunkal in iz sebe nardil žrtev - ponavadi tisti, ki je največ zakuhal

(odgovor članu Kliki)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

partner vs. očka in obratno
Admin

Moj partner je v mojih očeh tak očka, kot sem si ga predstavljala pred rojstvom otroka...

Ne; delala sem mu krivico, zdaj je veliko boljši. (27%)

Da; od njega nisem pričakovala veliko in pričakovanja so se uresničila. (16%)

Ne; predstavljala sem si, da bo boljši kot se je izkazal do sedaj. (22%)

Da; imela sem visoka pričakovanja in ni me razočaral. (35%)

Število vseh glasov: 167

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!