|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nočno vstajanje
18.4.2005 9:29:38   
Bejba
Z mojim :love: sva se odločila, da je dovolj nočnega vstajanja, saj je bilo vedno hujše. Najprej je se je mali zbujal kakšne 3x na noč, sem mu dala malo čaja in je lepo zaspal nazaj. Od 4. meseca več ne je ponoči in tudi dudo nam je ponoči ratalo ukiniti :bravo: (zaradi nje smo namreč vstajali x-krat na noč).
No in iz tega čaja 3x na noč, je počasi postalo x-krat na noč in s tem nevzdržno. Pa se ne gre za to, da bi bil naš sonček tako žejen, saj potegne le trikrat in zaspi naprej :zmeden:.
In tako se že dve noči jokamo. Mali v svoji sobi, midva v spalnici.
Pa me zanima, tiste ki ste to že prakticirale. Ali ste jih šle kaj tolažit ali ste jih enostavno pustile da se zjokajo do konca? Jaz ga grem čez nekaj časa malo po ritki potrepljat, brez dude in čaja, ter zaspi nazaj. Delam narobe :zmeden:? Ker drugo noč ni bilo nič manj joka kot prvo :zmeden:. Koliko časa ste vstrajale, da vam je ratalo lepo noč prespati brez vstajanja?
Vsak nasvet je dobrodošel.

LP; Bejba
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Nočno vstajanje
18.4.2005 9:36:06   
Bejba
Še to sem pozabila napisati, da se ob tem joku obrne čisto poševno in z glavico rine v rešetke. Sicer ima obloženo posteljico,a ga ne morem tako pustiti zaspati, zato grem že zato tja, da ga popravim :zmeden:.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Nočno vstajanje
18.4.2005 9:37:44   
Pilar
Ne nem, če ti bom veliko pomagala, ampak kolikor sem jaz razumela punce: če z vašo :duda: ponoči vse štima ( ni lačna, je previta,...), pol jo kar pustiš, da se zjoče, ampak si pa zraven in jo božaš,....baje da lahko traja malo dlje, ampak dolgoročno se izplača...Saj ti bodo druge napisale bolj točno, pa srečno!

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Nočno vstajanje
18.4.2005 9:44:32   
Gina
Jaz je nisem pustila same, sem jo božala (pa me je stran odrivala v besu), zraven sem bila zaradi njenega občutka varnosti in občutka, da je nisem zapustila, samo flaše ji nisem hotela dat, ker to je bil pri nas vzrok zbujanja. Trajalo je eno noč celo noč ornk joka, pa drugo noč 15 minut joka, tretjo noč smo spali celo noč in od takrat naprej vsako noč.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Nočno vstajanje
18.4.2005 10:11:47   
Tinca7
A veš, da si mi temo ukradla. Ravno sem hotela vprašat, kaj je z Laro, ker se mi odkar je v svoji sobi zbuja min. 10x na noč. Midva sva že popolnoma izmučena in neprespana. Pa ne vem, a naju pogreša (predvsem smrčanje mojega :love: ), a jo dajejo zobki, a jo zvija.... Skratka tudi meni bodo dobrodošli nasveti, kako naj ustavim to nočno morijo. Samo dudiko ali par kaplic čaja, pa zaspi nazaj. Da je pa stvar še malo lepša, zdej gospodična vstaja že med 4 in 5 zjuri. Pa s tem ne mislim da dobi flašo in nazaj spat, ne ona VSTANE:grrr::((.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Nočno vstajanje
18.4.2005 11:09:58   
tesa
Evo se vam pridružujem tudi jaz:(. Tudi mi smo se že kar nekajkrat spravili k tem, da ga odvadimo nočnih zbujanj, pa je mamica vedno popustila:((:((
Zdaj se spet spravljamo in upam, da bom dovolj trdna
in nam bo tokrat uspelo.
Veliko volje in sreče tudi ostalim:miska:

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Nočno vstajanje
18.4.2005 11:42:03   
bini
no, mi smo ravno tretjo noč preživeli - dans je blo že bistveno manj jokanja -samo še cca 10 minut, potem se je enkrat zbudila ob pol petih, sem šla dat dudo in je spala do 7h :)...sem takoooo vesela, ker pri nas smo imeli res nore veselice zadnji mesec - se je zbujala tud po 20krat na noč...:(
sicer pa je vrag, ker sva jo midva z jokom naučila spat že pri 6m, potem pa je bla pri 8m bolna, pa zobki so prišli in se je vse podrlo... no, upam da bo zdaj spet nekaj časa boljš..9nebesa
sicer pa jo midva pustiva jokat v enem kosu do max. 10 minut, potem jo grem pocrkljat in tako naprej dokler se ne naveliča.. kadar pa zelo histerično joka grem pač hitrejš k njej, ampak navadno kar kmalu pokapira da se ne splača dolgo vztrajat.
velik sreče vam želim - rezultati definitivno so!!! :bravo:

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Nočno vstajanje
18.4.2005 22:09:18   
Tonči
Imava hčerko staro sedem mesecev in za nama je že osem mirnih noči. Od prvega dne pa do pred osem dni sem vstajala do 5-6 na noč. Zadnjič pa mi je prekipelo. Čez dan sem bila tako izmučena, da jo sploh nisem mogla zabavati in sem samo čakala kdaj bom lahko malo zamižala, pa mi ni uspelo. Tako da sva se z možem psihično pripravila na bujno noč. Zbudila se je ob istih urah kot ponavadi in se jokala po 15 minut, malo počila in spet. Vse skupaj je trajalo kako uro in pol. Zjutraj me je bilo kar malo strah ali mi bo kaj zamerila, pa se mi je le vsa prešerno nasmejala. Naslednjo noč je jokala samo 15 minut in potem konec. Spat jo dam ob 19, jo podojim in ob 10 se zbudi in jo še malo priklopim na ziziko in potem do 5-6 mir.Celo do 6.30 je že spala.
To mi je predlagalo že veliko tet, mam a jih kar nisem hotela poslušati, ko pa sem prebrala knjigo:,,Dojenček;; Kaj lahko pričakujemo prvo leto od avtorjev: Arlene Eisenberg, Heidi e. Murkoff, Sandee E.Hathaway, sem se odločila.
Zdaj se mi zdi da smo vsi tako srečni. Jaz čez dan kar prekipevam od energije in jo tako lahko predam tudi na mojo mucko. Ati pa tud, če je ne pokuri že v službi....Sej bo, sam bodi trdosrčna in nič božat, nič dude in nič čajčka.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Nočno vstajanje
19.4.2005 9:02:38   
Bejba
Hvala vsem za nasvete. Danes ponoči je bilo že bistveno boljše. Do treh se je zbudil samo enkrat, malo pojokcal in brez problema zaspal nazaj. Nekaj ga je matralo le od 3.30 pa do 4.15. Ni in ni se mogel pomiriti. Jok, pa nekaj časa mir, pa spet jok in tako naprej. Pa sem ga šla trepljat po ritki, je bilo ok, ko sem šla iz sobe, spet jok. No, potem je končno zaspal, se zbudil zopet ob 5.00 in nato ob 6.00. Potem mi ga je nekako ratalo obdržati v posteljici do 7.00, čeprav ni ravno spal, ampak dremal.
Upam, da bomo kmalu lepo prespali celo noč in držim pesti tudi za vse ostale.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?