Tonči -> Nočno vstajanje (18.4.2005 22:09:18)
|
Imava hčerko staro sedem mesecev in za nama je že osem mirnih noči. Od prvega dne pa do pred osem dni sem vstajala do 5-6 na noč. Zadnjič pa mi je prekipelo. Čez dan sem bila tako izmučena, da jo sploh nisem mogla zabavati in sem samo čakala kdaj bom lahko malo zamižala, pa mi ni uspelo. Tako da sva se z možem psihično pripravila na bujno noč. Zbudila se je ob istih urah kot ponavadi in se jokala po 15 minut, malo počila in spet. Vse skupaj je trajalo kako uro in pol. Zjutraj me je bilo kar malo strah ali mi bo kaj zamerila, pa se mi je le vsa prešerno nasmejala. Naslednjo noč je jokala samo 15 minut in potem konec. Spat jo dam ob 19, jo podojim in ob 10 se zbudi in jo še malo priklopim na ziziko in potem do 5-6 mir.Celo do 6.30 je že spala. To mi je predlagalo že veliko tet, mam a jih kar nisem hotela poslušati, ko pa sem prebrala knjigo:,,Dojenček;; Kaj lahko pričakujemo prvo leto od avtorjev: Arlene Eisenberg, Heidi e. Murkoff, Sandee E.Hathaway, sem se odločila. Zdaj se mi zdi da smo vsi tako srečni. Jaz čez dan kar prekipevam od energije in jo tako lahko predam tudi na mojo mucko. Ati pa tud, če je ne pokuri že v službi....Sej bo, sam bodi trdosrčna in nič božat, nič dude in nič čajčka.
|
|
|
|