Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Na morfologijo s partnerjem 29.1.2009 11:57:19
|
|
|
|
Lidy
|
moja ne komplicira in ravno pri morfo je zraven, prej pa raje ne
|
|
|
|
RE: Na morfologijo s partnerjem 29.1.2009 12:07:04
|
|
|
|
tia12
|
Lahko je partner ob tebi. Kam pa gres na morfologijo?
|
|
RE: Na morfologijo s partnerjem 29.1.2009 12:19:50
|
|
|
|
MTFP
|
V katerem tednu točno se pa dela morfologija? mene redno naroča na 4 tedne, in naslednji bo ko bom noseča 18 t 3 dni. Ali lahko že takrat pričakujem morfologijo?
|
|
|
|
RE: Na morfologijo s partnerjem 29.1.2009 12:31:12
|
|
|
|
tia12
|
Mislim da še ne boš imela morfologije... Jaz sem jo imela v 22. tednu
|
|
RE: Na morfologijo s partnerjem 29.1.2009 12:37:04
|
|
|
|
simonakr
|
Ponavadi se morfologija dela 20-22 teden, meni osebno jo je nardila malo prej (19 t), ne vem pa če v 18 t to že delajo - najbrž je to odvisno od ginekologa samega. Glede partnerja mi je pa rekla da je lahko samo na morfologiji zraven, vse ostalo pa ne . A ti ni nič rekla kdaj bo delal/delala ultrazvok in da lahko partner zraven pride?
|
|
|
|
RE: Na morfologijo s partnerjem 29.1.2009 12:56:44
|
|
|
|
Goldy
|
Seveda je lahko zraven, moj vedno zraven na vsakem pregledu (ko mi dela uz in potem, da se še kaj pomenimo). Ne se hecat, zadeve ne bi izpustil ni za živo glavo.
|
|
RE: Na morfologijo s partnerjem 29.1.2009 13:01:05
|
|
|
|
lino
|
Kk vam je fajn...moj pa noče na noben pregled zraven in tudi na porod ne. Doma čaka in potem še 1x obdelava vse, kar so mi povedali, ampak moram priznati, da bi včasih pa koj želela, da je kje zraven (npr. morfologija), ker se mi zdi škoda, ko je prikrajšan. Pa da ne bo pomote, imava že enega otroka in je sicer super očka, sam k zdravnikom ne hodi rad.
|
|
|
|
RE: Na morfologijo s partnerjem 29.1.2009 13:12:38
|
|
|
|
ajam27
|
Seveda gre lahko partner zraven na morfologijo. Samo predhodno to G omeni, da bo z željo seznanjen. Tudi moj partner gre "skoraj" na vsak pregled z menoj. Sprva se je nekaj "mulal", češ da so v čakalnici sama dekleta in da bo zaradi tega on v manjšini..bla, bla, bla. Pa ga nisem nič silila. Sam je prišel do sklepa, da bi bilo pa mogoče res zanimivo videti otročička na UZ sliki. In ko je na naslednjem pregledu videl, da še zdaleč ni edini partner kateri prisostvuje pregledom, se je tudi sam opogumil. Zdaj je pa že samoumevno, da gre z menoj in niti v sanjah nebi hotel izostati.
|
|
|
|
RE: Na morfologijo s partnerjem 29.1.2009 13:19:48
|
|
|
|
poli*
|
Jaz sem imela morfologijo v 24. tednu. Je šel moj zraven, sam sem morala na enem pregledu prej to povedati, da so rezervirali več časa za naju. In je bilo super, ker mu je vse pokazala in razložila- je bil prav navdušen . Lino- seveda je bolj prijetno, če gre dragi s tabo... pa tudi ne bo nič narobe, če ne pojde... važno je, da bo imel potem otroka rad ne glede na vse. Za porod se pa kaj pogovorita... ne ga silit. Vsak k mojga vpraša, kako je bilo na porodu, mu ves navdušen pove, da je blo zakon (in nič hudega zanj ), pa da pojde naslednjič spet
|
|
|
|
RE: Na morfologijo s partnerjem 29.1.2009 15:10:19
|
|
|
|
girly
|
IZVIRNO SPOROČILO: poli* Jaz sem imela morfologijo v 24. tednu. Je šel moj zraven, sam sem morala na enem pregledu prej to povedati, da so rezervirali več časa za naju. In je bilo super, ker mu je vse pokazala in razložila- je bil prav navdušen . Tudi pri meni je bilo tako
|
|
RE: Na morfologijo s partnerjem 29.1.2009 15:21:45
|
|
|
|
MTFP
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Ponavadi se morfologija dela 20-22 teden, meni osebno jo je nardila malo prej (19 t), ne vem pa če v 18 t to že delajo - najbrž je to odvisno od ginekologa samega. Glede partnerja mi je pa rekla da je lahko samo na morfologiji zraven, vse ostalo pa ne . A ti ni nič rekla kdaj bo delal/delala ultrazvok in da lahko partner zraven pride? Mi na vsakem pregledu naredi ultrazvok, in nič ni rekel, le klasika - čez 4 tedne se vidimo ponovno... . Je bil pa do sedaj moj vedno zraven (ker me pelje) in ga je g tudi videl v čakalnici, pa ni nikoli rekel, če gre zraven. Le na nuhalni sem sama vprašala sestro, če greva oba (nuhalno sem imela isto tam, kjer imam g), pa je rekla, da je to celo zaželjeno. Moj komaj čaka, da spet vidi dete, ampak na naslednji pregled bom mogla sama, ker ga imam 12.50 in je glih taka ura, da bi mogel dopust vzeti. Pa če bi bila 100% da bo morfologija bi ga zihr vzel, tko ko pa ni rečeno pa verjetno ne. Upam da mi jo bo delal šele v 22 tednu, ne vem pa pri njemu se mi zdi da je vse prej, na prvi pregled me je naročil v 6 tednu, na nuhalno čisto na začetku 11 (je bilo dete ravno za mm večje, kot mora biti minimalno, da lahko pregled naredi)...
|
|
|
|
RE: Na morfologijo s partnerjem 29.1.2009 18:03:05
|
|
|
|
nemka
|
Moj je lahko bil zraven pri vsakem UZ! Ven ga je moja G poslala samo na koncu morfologije, ko je potem še vaginalno gledala dolžino materničnega vrata(popadke imam že kar veliko jih...). Sej to res ni zanimivo zanj. Pa tudi na 3D lahko gre z mano, ko bo še enkrat morfologija.
|
|
RE: Na morfologijo s partnerjem 29.1.2009 18:58:46
|
|
|
|
MTFP
|
Kako to misliš, da imaš že veliko popadkov?
|
|
|
|
RE: Na morfologijo s partnerjem 30.1.2009 10:29:11
|
|
|
|
annya
|
Tudi moj je bil zraven (je šel kr zraven mene not,ne vem zakaj pa ne bi smel it,saj pa je otrokov oče in ima iste pravice kot jaz)!
|
|
|
|
RE: Na morfologijo s partnerjem 30.1.2009 12:41:57
|
|
|
|
petra81
|
Morfologija se lahko opravlja od 18 pa do 24 tedna! Najlepše se pa vidi okrog 22 tedna.
|
|
|
|
RE: Na morfologijo s partnerjem 30.1.2009 15:38:54
|
|
|
|
_sanika
|
helow.....jaz sem uceraj mela morfologijo (vse super:):)) in je biu moj partner z mano...hodim u brezice in koliko jaz vem je lahko partner vedna zraven...usaj moj je na usakim ultrazvokom bil zraven:)in G. je cist oki se heca se ce je dost priden bil doma je lahko zraven:)hihi mislim da bi tako moglo biti use povsod saj njega isto zanima kako se razvija in premika..... priporocam da izrazis svojo zeljo:):)
|
|
|
|
RE: Na morfologijo s partnerjem 30.1.2009 19:01:06
|
|
|
|
daisyb
|
jaz bom mela tud pregled naslednji četrtek za morfologijo....pri 19 tednu in treh dneh. prej ne vem, če jo delajo. pregledov pa nimam prav po načrtih, ker me je operacija slepiča vmes presenetila...so me pa v bolnišnici tud ultrazvočno pregledali....tako, da sem še enkrat vmes vidla srčece daisyb
|
|
|
|
RE: Na morfologijo s partnerjem 30.1.2009 19:19:02
|
|
|
|
Blueeyes
|
z mano je bil moj partner... ker žal na NS ni uspel priti, je bil na MF, k se je vse še tok bolj videlo, tok bolj vesel
|
|
|
|
RE: Na morfologijo s partnerjem 31.1.2009 12:06:20
|
|
|
|
Čebel@
|
z mano je bil na NS in na morfi in je bil ves srečen da je šel zraven da je videl najino pupo-je pa res da na morfi nismo več videli obrisa ker je že stala na glavici in ni mogla posneti fotke če ne veš če ti bojo delali morfo,pokliči v ambulanto in prašaj da tvoj ne bo za brezveze jemal dopust,na koncu bo pa samo srčka poslušala.....lepo nosečnost še naprej
|
|
|
|
RE: Na morfologijo s partnerjem 31.1.2009 12:46:48
|
|
|
|
sunny24
|
Z mano je bil na NS, na morfologiji in pol na kontroli rasti v 34t...Sem pa vsakič vprašala G, če je lahko zravn, pa ni blo problema. Na zadnjem UZ se je celo pohecala, da je lahko zravn sam če je res on tata...
|
|
|
|
RE: Na morfologijo s partnerjem 31.1.2009 13:31:27
|
|
|
|
Hope2
|
Moj je bil z mano na prvem UZ, na drugem UZ, na NS, na morfologiji, na 3D, pol pa še na porodu. Edino kjer sem ga dejansko rabila je bil porod, ostalo je bila njegova želja. Imela pa sme morfologijo pri 18 tednih in takrat mi je Pušenjak rekel, da v Sloveniji ne delajo tako zgodaj, ker nimajo dovolj dobrih in natančnih naprav in le redki so tako dobri strokovnjaki, ki bi delali morfologijo v sloveniji tako zgodaj. Pri tako zgodnji morfologiji se baje edino srce še ne razvije do tiste mere, ko bi z gotovostjo lahko trdili da je vse ok, zato se priporoča še ena kasnejša morfologija.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?