MTFP -> RE: Na morfologijo s partnerjem (29.1.2009 15:21:45)
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Ponavadi se morfologija dela 20-22 teden, meni osebno jo je nardila malo prej (19 t), ne vem pa če v 18 t to že delajo - najbrž je to odvisno od ginekologa samega. Glede partnerja mi je pa rekla da je lahko samo na morfologiji zraven, vse ostalo pa ne [sm=smiley19.gif] . A ti ni nič rekla kdaj bo delal/delala ultrazvok in da lahko partner zraven pride? Mi na vsakem pregledu naredi ultrazvok, in nič ni rekel, le klasika - čez 4 tedne se vidimo ponovno... . Je bil pa do sedaj moj vedno zraven (ker me pelje) in ga je g tudi videl v čakalnici, pa ni nikoli rekel, če gre zraven. Le na nuhalni sem sama vprašala sestro, če greva oba (nuhalno sem imela isto tam, kjer imam g), pa je rekla, da je to celo zaželjeno. Moj komaj čaka, da spet vidi dete, ampak na naslednji pregled bom mogla sama, ker ga imam 12.50 in je glih taka ura, da bi mogel dopust vzeti. Pa če bi bila 100% da bo morfologija bi ga zihr vzel, tko ko pa ni rečeno pa verjetno ne. Upam da mi jo bo delal šele v 22 tednu, ne vem pa pri njemu se mi zdi da je vse prej, na prvi pregled me je naročil v 6 tednu, na nuhalno čisto na začetku 11 (je bilo dete ravno za mm večje, kot mora biti minimalno, da lahko pregled naredi)...
|
|
|
|