Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Je še katera med vami, ki komaj čaka 17.4.2005 19:30:10
|
|
|
|
pika74
|
o lenika - tukaj nas je na milijone takih in takih ki delamo že po več let na :duda:. Od srca ti želim, da se prime takoj:miska::miska::miska::miska:
|
|
|
|
Je še katera med vami, ki komaj čaka 17.4.2005 19:32:18
|
|
|
|
aljča
|
Ej Lenika...:bravo::bravo:tu gori vse delamo in komaj čakamo:duda::duda::duda::duda::duda::duda:enim porata prej, nekaterim kasnej.Jaz ti želim, da bi se ti čimprej uresničila želja:modri::roza: Pa v akcijo:sloncek::sloncek::sloncek: l.p Alja:metulj::metulj:
|
|
|
|
Je še katera med vami, ki komaj čaka 17.4.2005 19:34:00
|
|
|
|
PiaM
|
Midva :sloncek: že tri mesece za drugo :duda:. Vso srečo tudi vama za eno štručko.:pujs: Lep pozdrav :rozica:
|
|
|
|
Je še katera med vami, ki komaj čaka 17.4.2005 19:34:14
|
|
|
|
lenika
|
Ja saj vem, da nisem sama, pa vseeno je kar težko dočakat ta dan ko si :duda: tako močno želiš.
|
|
|
|
Je še katera med vami, ki komaj čaka 17.4.2005 19:35:51
|
|
|
|
PiaM
|
Če si pa tako močno želiš, pa začnita prej, če ni drugih ovir ;). :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: :rozica:
|
|
|
|
Je še katera med vami, ki komaj čaka 17.4.2005 19:36:27
|
|
|
|
pika74
|
ja, točn tko:sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Je še katera med vami, ki komaj čaka 17.4.2005 19:37:47
|
|
|
|
lenika
|
Saj jaz bi začela kar takoj, pa je ginekologinja rekla, da je bolje kakšne 3 mesece počakat, da se izčistim in pijem Tifol.
|
|
|
|
Je še katera med vami, ki komaj čaka 17.4.2005 19:38:42
|
|
|
|
KMALU
|
Mi ze delamo.. Nismo nic cakali po kontracepcijskih tabletah... Zdaj pa nam malo zamuja, ampak mislim da prihaja... Bomo pac se poskusali... Vidva pa tud lahko pocasi zacneta... Ce rata, rata - nic ne glejta na plodne dni, ampak uzivajta....
|
|
|
|
Je še katera med vami, ki komaj čaka 17.4.2005 20:35:43
|
|
|
|
cmokec
|
Tudi jaz komaj čakam..... da bi čimpreje postale srečke nosečke. :bravo::bravo::bravo::bravo: Vsak dan mislim na vas :love::love: in se sploh ne morem odlepiti od tega foruma. Toliko ste mi pomagale, da ni za povedat. :rozica::rozica::rozica: Upam, da vam bom s svojimi dobrimi željami in držanjem :miska::miska::miska: del tega lahko povrnila. Srečno bodoče srečke nosečke :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Je še katera med vami, ki komaj čaka 17.4.2005 20:47:46
|
|
|
|
saša24
|
POZDRAVLJENA! TU SMO VSE, KI KOMAJ ČAKAMO:duda::duda:! MENE ŽE PRAV JEZI IN ŠPOSTAJAM VEDNO BOLJ DEPRESIVNA ZARADI TE OBREMENITVE, KER MI ŽE ENKRAT TEST NE POKAŽE:modri::roza:! NA FORUMU SMO VSE, KI KOMAJ ČAKAMO KDAJ BO NAŠ NASLEPŠI TRENUTEK V ŽIVLJENJU, PA UPAM, DA BO ČIMPREJ. iN TUDI TEBI ŽELIM VSO S SREČO, DA TI USPE V PRVO, KER NOBENI NE PRIVOŠČIM DA PREŽIVLJA TAKŠNE TRENUTKE!! LEPO SE IMEJ!:sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Je še katera med vami, ki komaj čaka 17.4.2005 20:59:09
|
|
|
|
anajmad
|
Lenika,tudi jst bom poskusla tam nekje avgusta,ker sem imela laparo in histero,pred dvema tednoma.Bomo pa skup:nosecka:bile. en lp:morje:D.
|
|
|
|
Je še katera med vami, ki komaj čaka 17.4.2005 21:06:05
|
|
|
|
Anitka
|
Hej lenika, tudi jaz že od julija 2003 pričakujem :modri::duda::roza: In mislim, da ti ni treba čakat tri mesece, vidva kar veselo na delo in čimprej pozitiven rezultat. :pika:
|
|
|
|
Je še katera med vami, ki komaj čaka 17.4.2005 21:35:28
|
|
|
|
tinkamiška
|
Jst tudi mislim, da ni treba čakat, ker pravijo, da se po prenehanju KT še bolj rado prime;) Meni je žal, da nisva že kr takoj začela in sva čakala, zdej pa mam:hudicek:, ko se noče nič prijet:( Vama želim, da vama čimprej rata:rozica::rozica::rozica: Tinka
|
|
|
|
Je še katera med vami, ki komaj čaka 18.4.2005 9:15:55
|
|
|
|
baguSka
|
Ne čakaj na poletje.;):)- Prepusti se nežnostim svojga partnerja ODMISLI da delata otročka in se bo prjelo k se boš najmanj zavedala..:duda: Cmokec - jst tud skoz mislm nate in tvojo pikico.;)
|
|
|
|
Je še katera med vami, ki komaj čaka 18.4.2005 11:24:06
|
|
|
|
Bojana 78
|
Tudi jaz sem z mesecem aprilom nehala jemati KT. Še ta teden grem v lekarno po Tifol. Tudi midva s fantom se bova pričela truditi julija ali avgust. Lep pozdrav vsem!
|
|
|
|
Je še katera med vami, ki komaj čaka 18.4.2005 18:19:18
|
|
|
|
girly
|
jst bi tud rekla,da ni treba čakat. vidve kr lepo folno kislino papita, pa s svojima :love: lepo :sloncek: tko brez obveznosti delajta, pa bo. sej če zanosita, ni nobene panike, to otroku nč ne škod. tko da kr pogumno,sej večini v prvih 3 mesecih itak ne rata, tko da brez skrbi. če pa bosta taki srečki, da bosta že takoj :nosecka: pa še bolš,a ne? :)- srečno
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?