Je še katera med vami, ki komaj čaka (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

lenika -> Je še katera med vami, ki komaj čaka (17.4.2005 19:27:45)

Ker sva se z možem odločila, da bova poskušala naredit :duda:, sem nehala jemat KT. Sedaj bom začela jemati Tifol, nekje meseca avgusta pa bova začela poskušati. In sedaj se mi zdi mesec avgust neskončno daleč. Je še kakšna med vami, ki bo v kratkem začela delat na tem in kar ne more dočakat?

pika74 -> Je še katera med vami, ki komaj čaka (17.4.2005 19:30:10)

o lenika - tukaj nas je na milijone takih in takih ki delamo že po več let na :duda:.

Od srca ti želim, da se prime takoj:miska::miska::miska::miska:

aljča -> Je še katera med vami, ki komaj čaka (17.4.2005 19:32:18)

Ej Lenika...:bravo::bravo:tu gori vse delamo in komaj čakamo:duda::duda::duda::duda::duda::duda:enim porata prej, nekaterim kasnej.Jaz ti želim, da bi se ti čimprej uresničila želja:modri::roza:
Pa v akcijo:sloncek::sloncek::sloncek:
l.p Alja:metulj::metulj:

PiaM -> Je še katera med vami, ki komaj čaka (17.4.2005 19:34:00)

Midva :sloncek: že tri mesece za drugo :duda:.
Vso srečo tudi vama za eno štručko.:pujs:
Lep pozdrav :rozica:

lenika -> Je še katera med vami, ki komaj čaka (17.4.2005 19:34:14)

Ja saj vem, da nisem sama, pa vseeno je kar težko dočakat ta dan ko si :duda: tako močno želiš.

PiaM -> Je še katera med vami, ki komaj čaka (17.4.2005 19:35:51)

Če si pa tako močno želiš, pa začnita prej, če ni drugih ovir ;).
:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
:rozica:

pika74 -> Je še katera med vami, ki komaj čaka (17.4.2005 19:36:27)

ja, točn tko:sloncek::sloncek::sloncek:

lenika -> Je še katera med vami, ki komaj čaka (17.4.2005 19:37:47)

Saj jaz bi začela kar takoj, pa je ginekologinja rekla, da je bolje kakšne 3 mesece počakat, da se izčistim in pijem Tifol.

KMALU -> Je še katera med vami, ki komaj čaka (17.4.2005 19:38:42)

Mi ze delamo.. Nismo nic cakali po kontracepcijskih tabletah... Zdaj pa nam malo zamuja, ampak mislim da prihaja... Bomo pac se poskusali...

Vidva pa tud lahko pocasi zacneta... Ce rata, rata - nic ne glejta na plodne dni, ampak uzivajta....

cmokec -> Je še katera med vami, ki komaj čaka (17.4.2005 20:35:43)

Tudi jaz komaj čakam..... da bi čimpreje postale srečke nosečke. :bravo::bravo::bravo::bravo:

Vsak dan mislim na vas :love::love: in se sploh ne morem odlepiti od tega foruma. Toliko ste mi pomagale, da ni za povedat. :rozica::rozica::rozica: Upam, da vam bom s svojimi dobrimi željami in držanjem :miska::miska::miska: del tega lahko povrnila.

Srečno bodoče srečke nosečke :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

saša24 -> Je še katera med vami, ki komaj čaka (17.4.2005 20:47:46)

POZDRAVLJENA!
TU SMO VSE, KI KOMAJ ČAKAMO:duda::duda:!
MENE ŽE PRAV JEZI IN ŠPOSTAJAM VEDNO BOLJ DEPRESIVNA ZARADI TE OBREMENITVE, KER MI ŽE ENKRAT TEST NE POKAŽE:modri::roza:!
NA FORUMU SMO VSE, KI KOMAJ ČAKAMO KDAJ BO NAŠ NASLEPŠI TRENUTEK V ŽIVLJENJU, PA UPAM, DA BO ČIMPREJ.

iN TUDI TEBI ŽELIM VSO S SREČO, DA TI USPE V PRVO, KER NOBENI NE PRIVOŠČIM DA PREŽIVLJA TAKŠNE TRENUTKE!!

LEPO SE IMEJ!:sloncek::sloncek::sloncek:

anajmad -> Je še katera med vami, ki komaj čaka (17.4.2005 20:59:09)

Lenika,tudi jst bom poskusla tam nekje avgusta,ker sem imela laparo in histero,pred dvema tednoma.Bomo pa skup:nosecka:bile.
en lp:morje:D.

Anitka -> Je še katera med vami, ki komaj čaka (17.4.2005 21:06:05)

Hej lenika, tudi jaz že od julija 2003 pričakujem :modri::duda::roza: In mislim, da ti ni treba čakat tri mesece, vidva kar veselo na delo in čimprej pozitiven rezultat.

:pika:

tinkamiška -> Je še katera med vami, ki komaj čaka (17.4.2005 21:35:28)

Jst tudi mislim, da ni treba čakat, ker pravijo, da se po prenehanju KT še bolj rado prime;) Meni je žal, da nisva že kr takoj začela in sva čakala, zdej pa mam:hudicek:, ko se noče nič prijet:(

Vama želim, da vama čimprej rata:rozica::rozica::rozica:

Tinka

baguSka -> Je še katera med vami, ki komaj čaka (18.4.2005 9:15:55)

Ne čakaj na poletje.;):)-

Prepusti se nežnostim svojga partnerja ODMISLI da delata
otročka in se bo prjelo k se boš najmanj zavedala..:duda:

Cmokec - jst tud skoz mislm nate in tvojo pikico.;)

Bojana 78 -> Je še katera med vami, ki komaj čaka (18.4.2005 11:24:06)

Tudi jaz sem z mesecem aprilom nehala jemati KT. Še ta teden grem v lekarno po Tifol. Tudi midva s fantom se bova pričela truditi julija ali avgust. Lep pozdrav vsem!

girly -> Je še katera med vami, ki komaj čaka (18.4.2005 18:19:18)

jst bi tud rekla,da ni treba čakat. vidve kr lepo folno kislino papita, pa s svojima :love: lepo :sloncek: tko brez obveznosti delajta, pa bo. sej če zanosita, ni nobene panike, to otroku nč ne škod. tko da kr pogumno,sej večini v prvih 3 mesecih itak ne rata, tko da brez skrbi. če pa bosta taki srečki, da bosta že takoj :nosecka: pa še bolš,a ne? :)-

srečno

Stran: [1]