Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Orgazem ja, vendar ne v dvoje 27.1.2009 21:33:45
|
|
|
|
ksenjicka
|
Imam težavo, orgazem lahko doživim pri samozadovoljevanju brez problema tudi po večkrat (7x v zaporedju parih minut), tako da vem, da nisem frigidna. Imam pa hud problemček, ker ne morem dožiteti orgazma s partnerjem. Težava je v tem, da se samozadovoljujem in doživim orgazem samo na način, ki ga imam sama že od nekdaj in tega načina ne morem spremeniti, ker tudi če se trudim občutki pri spolnem odnosu niso nikoli tako močni kot če se samozadovoljujem sama in zato ne morem doživeti orgazma v dvoje. Težava je ker imam pri samozadovoljevanju tak položaj, ki ga ni mogoče izvajati v dvoje. Zaradi tega sem zelo nesrečna, ker ne morem osrečiti partnerja s tem da bi skupaj v dvoje doživela tudi moj orgazem, ne pa samo njegov. Ne vem, kako naj si pomagam. Ali obstaja kaka pomoč?
|
|
|
|
RE: Orgazem ja, vendar ne v dvoje 27.1.2009 21:52:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja,obisk pri psihologu
|
|
|
|
RE: Orgazem ja, vendar ne v dvoje 27.1.2009 21:54:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri meni je podobno ... v 4ih letih najine zveze in rednih spolnih odnosov, sem orgazem med seksom (ko je on v meni) doživela mogoče 10x. Če pa se samozadovoljujem, mi pa ni problem ga doživeti tudi večkrat zaporedoma. Tako da si pomagava tako, da si jaz pač med seksom z rokami pomagam, ali pa se pač samozadovoljujem v njegovem objemu, potem pa poskrbiva še zanj ... ma samo iznajdljiv in brez predsodkov je potrebno biti, pa gre ... če ne tako pa drugače .
|
|
|
|
RE: Orgazem ja, vendar ne v dvoje 28.1.2009 7:30:00
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: ksenjicka Težava je ker imam pri samozadovoljevanju tak položaj, ki ga ni mogoče izvajati v dvoje. kakšen pa je to?
|
|
|
|
RE: Orgazem ja, vendar ne v dvoje 28.1.2009 8:04:36
|
|
|
|
SAŠA77
|
oj oj tudi sama sem imela podobne težave,ampak sem se potem med sexom toliko sprostila in našla položaj ki meni ustreza in hitrost tako da sem doživela orgazem tudi z partnerjem,je pa sprva težko,ampak ti povem da se da uredit, upam da vama bo uspelo,pozdravček
|
|
RE: Orgazem ja, vendar ne v dvoje 28.1.2009 12:08:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Lahko začneta s tem, da možu poveš oziroma pokažeš, kaj (kakšni gibi) ti najbolj paše oziroma še bolje, da mu konkretno pokažeš kaj in kako. Potem pa ga usmerjaj, to si naredil super, tisto premočno, malo oblj na levo , torej povsem konkretno. Tudi pri seksu se učimo, nobeden se ne rodi kot don juan, če si ne poveš, kaj je fajn in kaj ne, potem partner ne more kar na pamet vedet . Pa tudi, kje piše, da bi mroala oba doživeti orgazem med seksom? LAhk oga ti prej, pa on potem, pa potem se spet posveti tebi,... Važno, da uživata oba. Verjamem pa, da traja,preden pride do konkretnega rezultata. Večina ljudi še svojega telesa ne pozna dobro, kaj šele, d abi se bili psosobni popolnoma sprostiti v pričo partnerja.
|
|
|
|
RE: Orgazem ja, vendar ne v dvoje 28.1.2009 14:59:28
|
|
|
|
puncica
|
mene tud zanima isto vprašnje kot volgo kak je pol ta položaj? Pa tebe tud tvoj partner ne more privest do orgazma al bi rada da doživiš orgazem brez svoje in njegove pomoči zgolj vaginalno?
|
|
RE: Orgazem ja, vendar ne v dvoje 1.2.2009 16:10:08
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: ksenjicka Težava je ker imam pri samozadovoljevanju tak položaj, ki ga ni mogoče izvajati v dvoje. kakšen pa je to? na rob mize si jo drpajsa.
|
|
|
|
RE: Orgazem ja, vendar ne v dvoje 4.2.2009 18:42:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ksenjicka Imam težavo, orgazem lahko doživim pri samozadovoljevanju brez problema tudi po večkrat (7x v zaporedju parih minut), tako da vem, da nisem frigidna. Imam pa hud problemček, ker ne morem dožiteti orgazma s partnerjem. Težava je v tem, da se samozadovoljujem in doživim orgazem samo na način, ki ga imam sama že od nekdaj in tega načina ne morem spremeniti, ker tudi če se trudim občutki pri spolnem odnosu niso nikoli tako močni kot če se samozadovoljujem sama in zato ne morem doživeti orgazma v dvoje. Težava je ker imam pri samozadovoljevanju tak položaj, ki ga ni mogoče izvajati v dvoje. Zaradi tega sem zelo nesrečna, ker ne morem osrečiti partnerja s tem da bi skupaj v dvoje doživela tudi moj orgazem, ne pa samo njegov. Ne vem, kako naj si pomagam. Ali obstaja kaka pomoč? sama sem imela podoben problem, da sem pri samozadovoljevanju vedno doživljala orgazme, pri parterju vaginalnega nikoli. pri sedanjem partnerju kar nekaj časa tudi vaginalnega nisem doživljala, vendar se energijsko tako štekava, da sem enostavno spustila zavore in se sprostila. pri meni je bila nekako obremenitev glede joškic in zato nisem bila sproščena, vendar, ko sem spustila vse zavore, je tudi do tega prišlo. tudi odmislila sem misel, da ga ne bi doživela. tako odmisli, da je samo en način za doseganje orgazma, ker dokler boš močno v podzavesti prepričana, da obstaja samo tvoj način, boš pri tem ostajala. poskušaj tisti tvoj način najprej spreminjati in malo eksperimentirati. ampak, če boš obremenjena s tem, da že v defoltu ne bo šlo, boš pri tem ostala.
|
|
|
| Stran: [1] |
imedojenček223katero im ti je najlepšetia (
36%)
mia (
27%)
tai (
12%)
taj (
12%)
samanta (
7%)
rosita (
6%)
Število vseh glasov: 857Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!