Anonimen -> RE: Orgazem ja, vendar ne v dvoje (4.2.2009 18:42:46)
|
IZVIRNO SPOROČILO: ksenjicka Imam težavo, orgazem lahko doživim pri samozadovoljevanju brez problema tudi po večkrat (7x v zaporedju parih minut), tako da vem, da nisem frigidna. Imam pa hud problemček, ker ne morem dožiteti orgazma s partnerjem. Težava je v tem, da se samozadovoljujem in doživim orgazem samo na način, ki ga imam sama že od nekdaj in tega načina ne morem spremeniti, ker tudi če se trudim občutki pri spolnem odnosu niso nikoli tako močni kot če se samozadovoljujem sama in zato ne morem doživeti orgazma v dvoje. Težava je ker imam pri samozadovoljevanju tak položaj, ki ga ni mogoče izvajati v dvoje. Zaradi tega sem zelo nesrečna, ker ne morem osrečiti partnerja s tem da bi skupaj v dvoje doživela tudi moj orgazem, ne pa samo njegov. Ne vem, kako naj si pomagam. Ali obstaja kaka pomoč? sama sem imela podoben problem, da sem pri samozadovoljevanju vedno doživljala orgazme, pri parterju vaginalnega nikoli. pri sedanjem partnerju kar nekaj časa tudi vaginalnega nisem doživljala, vendar se energijsko tako štekava, da sem enostavno spustila zavore in se sprostila. pri meni je bila nekako obremenitev glede joškic in zato nisem bila sproščena, vendar, ko sem spustila vse zavore, je tudi do tega prišlo. tudi odmislila sem misel, da ga ne bi doživela. tako odmisli, da je samo en način za doseganje orgazma, ker dokler boš močno v podzavesti prepričana, da obstaja samo tvoj način, boš pri tem ostajala. poskušaj tisti tvoj način najprej spreminjati in malo eksperimentirati. ampak, če boš obremenjena s tem, da že v defoltu ne bo šlo, boš pri tem ostala.
|
|
|
|