|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   poporodne poškodbe
27.1.2009 10:23:58   
krysty
Pozdravljene,
zanima me ,če je še kakšna med vami utrpela to nesrečno poškodbo trtice med porodom. Sama sem imela hude bolečine med sedenjem še par mesecev po porodu, stanje se je sicer ze nekoliko izboljšalo, a še po 7 sedmih mesecih čutim bolečine v tem predelu. Zanima me kakšne so vaše izkušnje pri drugem porodu, je bilo še hujše, boljše,enako glede trtice?Se da na kakšen način pomagat ali mogoče izognit tem bolečinam?
Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: poporodne poškodbe
27.1.2009 10:48:41   
Akil
Mene je trtica bolela še celo leto po porodu. Potem je počasi nehalo. Sem pa tudi zelo težko sedela in vstala, najbolj hudo je pa bilo med M.
Ne vem pa kako bo po drugem porodu, bomo videli.  Sicer pa se vse preživi, tudi če te trtica boli, glavno je da je  user posted image zdrav!!!

Živi vsak dan, kot da je zadnji. Enkrat boš imel prav!

(odgovor članu krysty)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.1.2009 11:12:27   
pomar*ANČA*
jaz sem dva meseca po porodu pa me še vedno boli trtica, sicer malce manj ampak bolečina je še vedno prisotna. zaradi česa pride do te poškodbe?

(odgovor članu Akil)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.1.2009 12:08:31   
Ploha
Zakaj oz. kako pride do take poškodbe???

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.1.2009 12:14:05   
Anonimen
Jaz tudi, še na slikanje so me vlekli in mi rit poslikali. Diagnoza: poškodba trtice ob porodu. No v glavnem v enem letu je minilo. Zakaj pa to rata, pa nimam pojma. A se kaj premakne, poškoduje, nategne... B-b-b-b

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?