poporodne poškodbe (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

krysty -> poporodne poškodbe (27.1.2009 10:23:58)

Pozdravljene,
zanima me ,če je še kakšna med vami utrpela to nesrečno poškodbo trtice med porodom. Sama sem imela hude bolečine med sedenjem še par mesecev po porodu, stanje se je sicer ze nekoliko izboljšalo, a še po 7 sedmih mesecih čutim bolečine v tem predelu. Zanima me kakšne so vaše izkušnje pri drugem porodu, je bilo še hujše, boljše,enako glede trtice?Se da na kakšen način pomagat ali mogoče izognit tem bolečinam?
Hvala

Akil -> RE: poporodne poškodbe (27.1.2009 10:48:41)

Mene je trtica bolela še celo leto po porodu. Potem je počasi nehalo. Sem pa tudi zelo težko sedela in vstala, najbolj hudo je pa bilo med M.
Ne vem pa kako bo po drugem porodu, bomo videli.  Sicer pa se vse preživi, tudi če te trtica boli, glavno je da je  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] zdrav!!!

pomar*ANČA* -> RE: poporodne poškodbe (27.1.2009 11:12:27)

jaz sem dva meseca po porodu pa me še vedno boli trtica, sicer malce manj ampak bolečina je še vedno prisotna. zaradi česa pride do te poškodbe?

Ploha -> RE: poporodne poškodbe (27.1.2009 12:08:31)

Zakaj oz. kako pride do take poškodbe???

Anonimen -> RE: poporodne poškodbe (27.1.2009 12:14:05)

Jaz tudi, še na slikanje so me vlekli in mi rit poslikali. Diagnoza: poškodba trtice ob porodu. No v glavnem v enem letu je minilo. Zakaj pa to rata, pa nimam pojma. A se kaj premakne, poškoduje, nategne... B-b-b-b

Stran: [1]