|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: glavobol
28.1.2009 18:30:33   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: Lidy

In kaj naj naredim, če imam glavobol 2 dni že cel dan in zjutraj ko vstanem se dan začne z glavobolom.

Lekadol, tak ali drugačen, tudi 2 na enkrat ne pomagajo user posted image

GLAVO MI BO RAZNESLO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

se podpišem! Kar na bruhanje mi gre od bolečine.

(odgovor članu Lidy)
Neposredna povezava do sporočila: 26
28.1.2009 18:34:43   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: Lidy

Zoprno je edino to ker celi dan ne neha, bolje je če mižim in sem čisto primiru, takoj ko vstanem pa butne user posted image

spet se podpišem.

Ni migrena. Pritisk sicer nizek ampak ne toliko 105/76. Prehlajena nisem, sinusi ok. Če sem čisto pri miru je v redu. Čim pa samo premaknem glavo me začne boleti. Prav utripanje srca čutim v glavi. Za pop***

Ne pomaga: navadna kava, niti kava z limono, niti lekadol, niti kapljice 31, niti kitajsko mazilo, niti počitek, niti mir tema in tišina...ma ništa...

(odgovor članu Lidy)
Neposredna povezava do sporočila: 27
28.1.2009 18:45:03   
TomTaylor
Vesela veselka, nikar se ne razburjaj. Saj vem, da si hotela dobro in tudi tvoj nasvet sem upoštevala - klicala sem v lekarno in se pogovorila s farmacevtko, ki je povedala, da je Lekadol (oz. Paracetamol) eno najbolj preverjenih zdravil, ki se v nosečnosti lahko vzame in sicer 3x dnevno po 1 tableto. Med posameznimi tabletami pa naj mine 6 ur. Če je bolečina zares nevzdržna se lahko vzameta 2 tableti naenkrat ampak res izjemoma, dnevni odmerek pa pri tem še vedno ne sme presegati 3 tablete.

Tako da, vesela veselka, če te slučajno ob teh postih začne boleti glava, si lahko mirno privoščiš 3 lekadole dnevno.

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 28
28.1.2009 19:04:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

Vesela veselka, nikar se ne razburjaj. Saj vem, da si hotela dobro in tudi tvoj nasvet sem upoštevala - klicala sem v lekarno in se pogovorila s farmacevtko, ki je povedala, da je Lekadol (oz. Paracetamol) eno najbolj preverjenih zdravil, ki se v nosečnosti lahko vzame in sicer 3x dnevno po 1 tableto. Med posameznimi tabletami pa naj mine 6 ur. Če je bolečina zares nevzdržna se lahko vzameta 2 tableti naenkrat ampak res izjemoma, dnevni odmerek pa pri tem še vedno ne sme presegati 3 tablete.

Tako da, vesela veselka, če te slučajno ob teh postih začne boleti glava, si lahko mirno privoščiš 3 lekadole dnevno.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 29
28.1.2009 19:18:23   
simonakr
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
28.1.2009 19:25:46   
rj1808

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Carpe diem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
29.1.2009 15:25:33   
girly
Lahko vzameš cel lekadol, vendar največ 3x/ dan.

Lepo nosečnost!

Kris je najin sonček :)

Neposredna povezava do sporočila: 32
9.2.2009 21:48:46   
max
jaz sem danes vzela en lekadol, ker so ble bolečine neznosne!!!!
upam da bo bolje:))user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Manca prihaja čez 4 tedne!!!:))))))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
10.2.2009 8:20:18   
baby blue
Jst sem imela včeraj res hud glavobol in sem spila lekadol pluc C... potem pa zaspala pa je bilo kmalu boljše... čeprav tam piše da jih ni priporočljivo jemati v prvem trimesečju... sam se mi zdi prot nalgesinu al pa aspirinu še najbolj blag...

(odgovor članu max)
Neposredna povezava do sporočila: 34
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?