|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sitna pred O
26.1.2009 21:54:29   
CLAUDY11
Nekaj me zanima a se kateri naredi da je pred O sitna? zadnje čase ugotavljam da sem 2 dni pred O neznosna in tudi glava me boli!!!!  prej sem leta jemala kontracepcijo in nisem imela nobenih težav , sedaj sem pa že 1 leto brez zaščite in sedaj že pol leta dobivam glavobole pred O!!!!
kaj mislite??? 
delamo pa že pol leta nauser posted image pa še nič!!! zdaj pa ne vem al je vse skup na psihični bazi al ne !!!
ali še ma katera druga take probleme? sem brala o pms sam to po mojem ni isto ker pred M nimam probleme !!!

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 27.1.2009 14:49:23 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: SITNA PRED O?
27.1.2009 1:58:03   
mojca345
sem brala k je ena ginekologinja pisala, da glavobol je nekaj normalenga..tut jest jih imam....večkrat...ampak se tko menjajo...enkrat ja enkrat ne....da zlo hitr pozabim....včasih me pa zadane, je pa že migrena....

(odgovor članu CLAUDY11)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: SITNA PRED O?
27.1.2009 7:51:04   
Vitaebella
Punce, tudi mene v času ovulacije boli glava. Ampak, vzemite to kot pozitivno, saj je dokazano, da glavoboli pri ženskah zmanjšujejo možnost nastanka raka na dojki (zaradi glavobolov se zmanjša nastanek estrogena). Moj mene tako natančno pozna, da točno ve, kdaj bom ovulirala in kdaj bom dobila menstruacijo. Spremenim razpoloženje za 180 stopinj.

Srečno!

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.