Sitna pred O (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

CLAUDY11 -> Sitna pred O (26.1.2009 21:54:29)

Nekaj me zanima a se kateri naredi da je pred O sitna? zadnje čase ugotavljam da sem 2 dni pred O neznosna in tudi glava me boli!!!!  prej sem leta jemala kontracepcijo in nisem imela nobenih težav , sedaj sem pa že 1 leto brez zaščite in sedaj že pol leta dobivam glavobole pred O!!!!
kaj mislite??? 
delamo pa že pol leta na[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] pa še nič!!! zdaj pa ne vem al je vse skup na psihični bazi al ne !!!
ali še ma katera druga take probleme? sem brala o pms sam to po mojem ni isto ker pred M nimam probleme !!!

mojca345 -> RE: SITNA PRED O? (27.1.2009 1:58:03)

sem brala k je ena ginekologinja pisala, da glavobol je nekaj normalenga..tut jest jih imam....večkrat...ampak se tko menjajo...enkrat ja enkrat ne....da zlo hitr pozabim....včasih me pa zadane, je pa že migrena....

Vitaebella -> RE: SITNA PRED O? (27.1.2009 7:51:04)

Punce, tudi mene v času ovulacije boli glava. Ampak, vzemite to kot pozitivno, saj je dokazano, da glavoboli pri ženskah zmanjšujejo možnost nastanka raka na dojki (zaradi glavobolov se zmanjša nastanek estrogena). Moj mene tako natančno pozna, da točno ve, kdaj bom ovulirala in kdaj bom dobila menstruacijo. Spremenim razpoloženje za 180 stopinj.

Srečno!

Stran: [1]