|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pečene banane
26.1.2009 13:12:08   
Volga
Kako jih pripravite? Vem, da je treba nekaj na maslu, pa jaz bi tisti recept, kjer se uporabi še cimet, pa če je možno še sladka smetana.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pečene banane
26.1.2009 13:28:13   
higuys
volga, a si jih že jedla? Ker , ne vem, no  , to mi je ena stvar, ki jih poleg ledenih kock ne morem požret...

Če ne dobiš linka, ti jaz skopiram - samo je v italijanščini .

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.1.2009 13:36:27   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: higuys

volga, a si jih že jedla? Ker , ne vem, no  , to mi je ena stvar, ki jih poleg ledenih kock ne morem požret...

ne, nisem jih še jedla. A potem da ni dobro? Kaj pa vem, bi res morala probat. V italijanščini mi pa recept nič ne pomaga, žal. pa saj je nekaj receptov na netu, samo takega s smetano pa cimetom ni. No, sicer pa verjetno ni veliko filozofije, popečeš, potreseš in to je to. Bojda. user posted image

(odgovor članu higuys)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.1.2009 13:38:15   
blaža
Itak, da je dobro.

Banane prerežeš na pol po dolžini in jih na malo namaščeni ponvi popečeš po obeh straneh. In pol jih na koncu še malo s cimetom potreseš, pa zraven lahko daš še smetano. banane pa naj bojo zrele.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
26.1.2009 13:38:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Volga)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
26.1.2009 13:38:53   
higuys
ne vem, vprašaj še druge...saj veš, okusi pa to. Samo jaz sem res vsejeda, sploh sladko sneda...ta sladica pa mi nikakor ne gre. Počakaj , ti prevedem. Je kratek recept.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.1.2009 13:39:57   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

http://www.mojirecepti.com/recept/jamajske-banane.html

Blaža in KL, tako ja, nekaj podobnega bom spackala. Ne bom uporabila ru, ker ga nimam, bom pa popekla, potresla s cimetom in dala stepeno smetano. Me prav zanima, kako bo. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.1.2009 13:41:27   
higuys
Tako nekako:
banane razpoloviš, na maslu stopiš sladkor in cimet, vržeš gor banane in jih dušiš.  Poliješ z rumom in zažgeš (flambiraš) Postrežeš s smetano .

(odgovor članu higuys)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.1.2009 13:41:32   
blaža
Jaz sem bla tudi skeptična kakšno bo, ma je prav dobro, boš vidla. Sem si pa to nardila, ko sem bla  na ločevalni dijeti in mi je blo takoj všeč. Prav tako sladko. Pravi desert.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.1.2009 13:42:14   
Volga

Tako nekako:
banane razpoloviš, na maslu stopiš sladkor in cimet, vržeš gor banane in jih dušiš.  Poliješ z rumom in zažgeš (flambiraš) Postrežeš s smetano .

A pa sladkor ne karamelizira? Ker ne bio rada po ponvi packala s sladkorjem?

(odgovor članu higuys)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.1.2009 13:43:33   
blaža
Ponavadi se sladkor ne kaamelizira tako hitro, se najprej utekočini, ker je pa še maslo, pa se verjetno sploh ne. No ma če maš zrele banane, ni treba dajat še sladkorja, da ne bo presladko, al pa ga daj samo malo.

Steve Jobs

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.1.2009 13:44:50   
higuys
veš , da ne vem.  Daj , naj ti ena napiše, ki je to  že delala

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.1.2009 13:45:09   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Ponavadi se sladkor ne kaamelizira tako hitro, se najprej utekočini, ker je pa še maslo, pa se verjetno sploh ne. No ma če maš zrele banane, ni treba dajat še sladkorja, da ne bo presladko, al pa ga daj samo malo.

Zrele imam v troliko, da ni na vrhu nič zelenega olupka, niso pa toliko zrele, da bi bile pikaste. čeprav jaz imam raje take, če jih že je (dvakrat na leto), samo jih v trgovini nimajo vedno.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.1.2009 13:47:43   
blaža
Ne vem, no, az bi mogoče pol dala malo sladkorja, ma res minimalno, lahko pa daš žličko meda, če ga imaš rada in bo še boljši okus.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 14
26.1.2009 13:48:37   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Ne vem, no, az bi mogoče pol dala malo sladkorja, ma res minimalno, lahko pa daš žličko meda, če ga imaš rada in bo še boljši okus.user posted image

ne, bom dala malo vanili sladkorja, tako pol vrečke od oka. medu pa ne maramo preveč, razen mali sem pa tja, pa za v čaj, če je kdo bolan.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 15
26.1.2009 14:32:24   
Čupka
U, a veš kaj je pa meni dobro, pa sicer ne jem banan. Kolega je cele, neolupljene banane po dolžini zarezal. Ravno toliko, da je prišel skozi luino in v meso banane. Notri je našopal koščke jedilne čokolade in v vročo pečico. Banane so prišle ven ogabne na pogled - črno črne - lupina je pvosem potemnela...ampak vroča sredica z raztopljeno čokolado....mmmmmmm

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 16
26.1.2009 14:41:53   
Hope2

Še ena, ki ji to ni všeč, pa pojem vse kar mimo cukra laufa, sam tole pa....fuj

(odgovor članu higuys)
Neposredna povezava do sporočila: 17
26.1.2009 14:43:36   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: Čupka

U, a veš kaj je pa meni dobro, pa sicer ne jem banan. Kolega je cele, neolupljene banane po dolžini zarezal. Ravno toliko, da je prišel skozi luino in v meso banane. Notri je našopal koščke jedilne čokolade in v vročo pečico. Banane so prišle ven ogabne na pogled - črno črne - lupina je pvosem potemnela...ampak vroča sredica z raztopljeno čokolado....mmmmmmm

Ja, to pa je dobrouser posted image

(odgovor članu Čupka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
26.1.2009 15:25:39   
nuala
Jay vzamem bolj zelene, popecem na maslu potem pa
a. zalijem z nekaj zlicami pomarancnega soka, zmesanega z zlico medu in cimetom, minuto povrem da izhlapi tekocina ter serviram s sladko smetano
b. pecene banane vzamem iz ponve, polijem z zlico medu, stopljeno cokolado in serviram s sladko smetano

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 19
26.1.2009 15:49:00   
Detece
Tudi jaz jih delam s sokom pomačanče in ne z rumom, ker okusa po alkoholu v hrani ne maram. Postežem pa s sladko smetano in kepico sladoleda!

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ideje za zdrave rojstnodnevne prigrizke
Medtem ko otroci odštevajo dneve do svoje rojstnodnevne zabave, kjer se bodo veselili in praznovali s sovrstniki, se sta...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?