|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj storiti
14.4.2005 12:02:41   
Anonimen
Saj vem, da se je o tem že pisalo, sam nisem najdla v starih poštih nič pametnega.

V glavnem, da ne dolgovezim: danes zjutraj sem, ko sem šla na vodo opazila, da je izcedek rahlo rožnat-se nisem nič sekirala (se zgodi). Pol pa cel dopoldan je bil ok, sedaj pa je spet - ne rožnat ampak čist mal rjavkast, a je to normalno? :zmeden: A se to vam tudi dogaja? Sem kar mal prestrašena, zadnjič se je taka zadeva končala s SS. Problem pa je, da ne vem koliko sem noseča, ker po vsej logiki je 9t, ampak sem imela vmes kokr M in po tem štetju pa naj bi bilo 5t. Zdaj se pa znajdi. Ali se vam zdi vredno zagnati mal panike in oddirkat k G. al naj še mal počakam?
Hvala za kakršnekoli odgovore.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kaj storiti
14.4.2005 12:08:49   
Žan Luka
živijo!
Po moje le čim prej do G, da ne bo kaj narobe!Pri meni se je s takim izcedkom začelo, potem krvavitev, potem pa od 6t dalje Dabroston in bolniška do poroda!
Lp:sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kaj storiti
14.4.2005 12:15:09   
Lana_s
Če si že enkrat imela ss, bi jaz na tvojem mestu kar šla k G. Boljše da greš, pa ni nič kot pa da bo kaj narobe. Držim pesti, da bo vse vredu.:miska:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kaj storiti
14.4.2005 12:19:07   
Anonimen
Punce hvala. Že šibam :kuza:, mam srečo, da dela popoldan v četrtkih.
Upam, da ni kaj hujšga. Pravijo, da mam črve v riti (nisem nikol pr miru), bom pa z veseljem ležala doma če bo treba, sam da bo z :duda: vse ok.
Zdaj pa zares :kuza::kuza::kuza:.
Hvala še enkrat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kaj storiti
14.4.2005 13:04:08   
Barby1
HELO
Nujno sporoči kaj ti je rekla ginekologinja. Upam, da bo vse uredu, držim pesti.
Jaz grem isto minuto h ginekologu, tudi če je samo kapljica krvi na hlačkah......sem mal bolj panik.
Good luck
:angel:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kaj storiti
14.4.2005 14:30:07   
Lidija-S
Ojla

Tudi jaz sem imela prvič SS, sedaj pa sem v 18. tednu nosečnosti in je vse OK. Sem pa tudi sedaj drugič imela takšne težave kot jih ti opisuješ in sem šla takoj na pregled k moji G, da mi je naredila UZ, kjer je bilo vse normalno. Je pa mi predpisala Buscopan tablete in že čez dva dni je izcedek popolnoma izginil.
Jaz ti priporočam, da čimprej obiščeš svojo G. Pa počivat!!! Držim pesti, da bo vse v redu!

Lep pozdrav.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kaj storiti
14.4.2005 15:10:05   
Gina
Držim pesti, da je vse ok!:miska::miska::miska:

Javi, kako je!:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kaj storiti
14.4.2005 18:29:16   
Anonimen
Punce hvala,
Me je poslala dat kri, rezultat beta HCG 175: 'pozitiven, čestitamo, noseči ste'. Pol pa mi je moja G. razložila, da to pomeni, da sem bila!!:((:(( noseča.
Zdaj moram čakat, da vidimo ali bo HCG rastel ali padal. Oz. čez en teden naj bi bilo :duda: videt.
Skratka na zapadu ništa novo. Vse že dali skozi par mesecev nazaj. Je to en tak deja vu, da se mi zdi, da se življenje kar nonstop vrača v isto točko. Kokr v tistem filmu, kako že 'Neskončen dan:zmeden:' ko se en tip konstano zbuja v istem dnevu.

Hvala za to, da mislite tudi na nas padalce, ki vsake toliko not na forum uletimo.:bravo::bravo: za vas.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kaj storiti
14.4.2005 21:55:56   
Žan Luka
PikecO držim pesti, da bo HCG rastel in da nam boš
lahk sporočila, da si srečka :nosecka:.
LP:sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kaj storiti
14.4.2005 22:45:52   
Gina
Čaki mal, Pikec, na UZ naj te da, kaj ti bo samo hormone merila. mene niso nikoli takole odpravili, ko so me pa enkrat na urgenci hoteli, sem šla pa naslednji dan k svoji G (spet sem krvavela) in je bila zelo huda, kako se enim G niti sonde ne ljubi pristavit, ženska pa krvavi! Ne zamenjam moje G za nič na svetu, ko takele reči slišim.
Nikar se ne daj. Jaz verjamem, da bo vse ok, zdaj se moraš pa še ti tako naštimati, ok?! Otroček te hoče in ti hočeš njega. Bom mislila na vaju. Sporoči, kako je. (Pa naj te da na UZ, kar zateži, saj se že vidi pri teh tednih!!!):):):):):)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Kaj storiti
14.4.2005 23:12:34   
Anonimen
Hojla,
Saj mi je ona delala UZ, pa ni nič videla, pol me je pa na urgenco poslala, da so mi kri vzeli in hormone merili, ker je v našem laboratoriju bilo dalj za čakat. Pa mmi je še naročila, da naj se fajn upiram, če me bodo hotli čistit in da brez še enega UZ nikakor ne na čiščenje. Pa če me že bodo pohopsali naj zahtevam da naredijo genetske preiskave. In to naj zahtevam zelo na glas. Pa tud bi bila glasna, mi lahko verjamete, sam so bli ful prijazni in sem v bistvu vesela, da so mi samo kri vzeli. Pa še to mi je naročila, da če bom orto začela krvavet je to to in konec :(( Naj pa vzamem pol vzorec tkiva in ga dam v sterilni ločnek in ohlajeno fiziološko raztopino, da bo poslala na genetske preiskave, ker je to že drugi SS v cca. pol leta. Se mi zdi prav prijazna, glede na to da vse to delajo šele pri tretjem SS.
No pa sem se mal skašlala, zdaj pa moram imet noge v luft in če mi doma dojadi lahk grem v službo.
Sem pa malo razočarana, ker je rekla, da če bo test pozitiven sem doma na bolniški, pol pa je bila totalno razočarana nad 175 hormoni, češ, da je nosečnost že mimo in se bom samo še ščistila.
Zdaj bom pa doma ostala in bila mal žalostna pol pa jovo na novo... :sloncek::sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   Kaj storiti
14.4.2005 23:26:11   
Gina
Ojoj, ja to je bila pa res prijazna.
Ampak jaz verjamem, da ni konec, dokler ne krvaviš fejst (pa še po fejst krvavitvi ni nujno, da je konec, vsaj pri meni ni bilo), pa tudi če ti povedo, da je umrl, ni nujno, da je res (vsaj pri meni ni bilo) in vseeno držim pesti zate. Čudeži se dogajajo. Mogoče si pa samo tako malo noseča, da se ni videlo in da so hormoni nizki.
Drži se!:):):)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Kaj storiti
15.4.2005 0:00:46   
Anonimen
To tud moj :love: pravi. Jaz sem maaalo bolj skeptična, me tam dol kar fejst šraufa:(. Ampak čudeži se vseeno dogajajo in včasih tudi po svetu hodijo. Če ne prej bom pa v četrtek vedela. V 6t 5/7 bi pa moglo že bit kaj videt - se mi zdi :zmeden:. :love: pa še kar za avte gleda, ker ga je popadla tipična moška reakcija na nosečnost ---> treba menjat avto!!! Nujno!!! :ups: Svašta.

Hvala še enkrat. Malo si mi pa le dvignila moralo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   Kaj storiti
15.4.2005 8:22:29   
Lana_s
Ne še obupat tak hitro, mogoče pa se bo le vse uredilo tak kot treba. Komaj drugi četrtek imaš pregled?
Upam, da bo vse ok:miska::pujs:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?