Anonimen -> Kaj storiti (14.4.2005 23:12:34)
|
Hojla, Saj mi je ona delala UZ, pa ni nič videla, pol me je pa na urgenco poslala, da so mi kri vzeli in hormone merili, ker je v našem laboratoriju bilo dalj za čakat. Pa mmi je še naročila, da naj se fajn upiram, če me bodo hotli čistit in da brez še enega UZ nikakor ne na čiščenje. Pa če me že bodo pohopsali naj zahtevam da naredijo genetske preiskave. In to naj zahtevam zelo na glas. Pa tud bi bila glasna, mi lahko verjamete, sam so bli ful prijazni in sem v bistvu vesela, da so mi samo kri vzeli. Pa še to mi je naročila, da če bom orto začela krvavet je to to in konec :(( Naj pa vzamem pol vzorec tkiva in ga dam v sterilni ločnek in ohlajeno fiziološko raztopino, da bo poslala na genetske preiskave, ker je to že drugi SS v cca. pol leta. Se mi zdi prav prijazna, glede na to da vse to delajo šele pri tretjem SS. No pa sem se mal skašlala, zdaj pa moram imet noge v luft in če mi doma dojadi lahk grem v službo. Sem pa malo razočarana, ker je rekla, da če bo test pozitiven sem doma na bolniški, pol pa je bila totalno razočarana nad 175 hormoni, češ, da je nosečnost že mimo in se bom samo še ščistila. Zdaj bom pa doma ostala in bila mal žalostna pol pa jovo na novo... :sloncek::sloncek:
|
|
|
|