Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ali ste/smo preveč z našimi otroci, prema... 25.1.2009 12:57:38
|
|
|
|
Anonimen
|
....mogla se boš malo odlepit od svojega otroka in družine, posla.....pa iti malo ven.....torej, kdaj greve kam? Ima prav. Druzina je veliko in najvec, ni pa vse. Pretirana navezanost nanjo je lahko tudi skodljiva.. Sem imela eno tako mamo, ki je dejstvo, da je druzina prva in edina, izhoriscala za najgrse manipulacije in hudobije, da smo bili vedno kao izgovor, da ona nima nic od zivljenja, ker mora skrbeti za nas. Da nas je potem samo zmerjala in ponizevala. S tem ni naredila nic, razen laznega videnja, da je super truper mama, ki se samo zrtvuje za vse in vse naredi za nas. Pa je bil to le izgovor za hudo osebno lenobo... Tako da tudi pretiran ekstrem ni dober. Po moje imas se cas, da nekaj naredis v drugo smer za ravnotezje.
|
|
|
|
RE: Ali ste/smo preveč z našimi otroci, prema... 25.1.2009 14:53:57
|
|
|
|
rija
|
hmmm....veliko odgovorov tukaj se nanaša na MIDVA ...očitno niste razumele bistva: ni problem z MIDVA, problem je JAZ.....in če sva midva, potem zopet JAZ nimam nič čisto sama zase.....
|
|
RE: Ali ste/smo preveč z našimi otroci, prema... 25.1.2009 15:16:29
|
|
|
|
Anonimen
|
hmmm....veliko odgovorov tukaj se nanaša na MIDVA ...očitno niste razumele bistva: ni problem z MIDVA, problem je JAZ.....in če sva midva, potem zopet JAZ nimam nič čisto sama zase..... Meni se zdi, da si ti cisto preresno vzela vlogo mame, kar je po toliko letih truda za otroka razumljivo, vendar si sla s svojo predanostjo tako dalec, da si nekje pozabila sebe. Postimaj si v glavi, da si svojemu otroku najboljsa mama tudi ce nisi idealna mama in tudi ce si dalec od ideala, ne samo malo dalec. Verjamem, da toliko let truda za otroka pusti v tebi nekaj, cesar se se sama ne zavedas in kar izzivis na nek drug nacin. Mislim, da hud skok v druzabno zivljenje ni cisto prava resitev. Ja, do neke mere je seveda dobro, da gres v druzbo, ni pa to prava resitev.
|
|
|
|
RE: Ali ste/smo preveč z našimi otroci, prema... 25.1.2009 15:36:31
|
|
|
|
rija
|
Mič, niti ne planiram nekega "hudega" skoka v družabno življenje....ker enostavno nimam energije resnično sem po službi, otroku, partnerju največkrat preutrujena za kakšno ponočevanje.... in zjutraj greš itak jovo na novo.... Samo si želim zopet iti v miru, brez nervoznega gledanja na uro iti na kavo, kosilo, kamorkoli pač....včasih....nisem niti pretirano zahtevna po tem vprašanju....
|
|
RE: Ali ste/smo preveč z našimi otroci, prema... 25.1.2009 15:38:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Samo si želim zopet iti v miru, brez nervoznega gledanja na uro iti na kavo, kosilo, kamorkoli pač....včasih....nisem niti pretirano zahtevna po tem vprašanju.... A te kaj ovira pri tem?
|
|
|
|
RE: Ali ste/smo preveč z našimi otroci, prema... 25.1.2009 15:42:33
|
|
|
|
rija
|
Itak, da se oviram sama, ker ne rečem dovolj odločno: zdaj pa grem in se potem tega tudi držim. Vedno ostane samo pri tem: čuj možek, jutri grem tja in tja.....in potem nekak zopet do tja ne pridem In seveda pomanjkanje časa....glede na najine službe in obveznosti se morava res prekleto usklajevati, da ni mulc cel dan pri babici....
|
|
RE: Ali ste/smo preveč z našimi otroci, prema... 25.1.2009 15:44:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Itak, da se oviram sama, ker ne rečem dovolj odločno: zdaj pa grem in se potem tega tudi držim. In seveda pomanjkanje časa.... Potem pa pojdi . Za vse poskrbis, samo zase ne. Dolgorocno to ni v redu, pa saj to sama vidis in ves. Cas je pa samo izgovor.
|
|
|
|
RE: Ali ste/smo preveč z našimi otroci, prema... 25.1.2009 17:59:21
|
|
|
|
kaya2007
|
meni stvari začnejo presedati, ko postanejo rutina, tako mi je bilo nekaj časa super, da sem lahko ves čas s tamalo, doma...zdaj mi je pa res že dovolj..in grem malo na fitness, kakšen večer pa tudi ven, sama ali pa dava tamalo varuški in greva skupaj. tako se počutim veliko bolje in mislim, da bo takih večerov vedno več, ali pa jih bom vsaj obdržala vsaj par na mesec. tako potem tudi bolj uživaš, ko si z otrokom
|
|
|
Stara imenaYleniaSo stara imena vedno bolj moderna?da (
44%)
ne (
17%)
nic bolj kot ponavadi (
23%)
nisem opazil/a (
15%)
Število vseh glasov: 590Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!