|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dobili bomo fantka!!!
13.4.2005 22:30:51   
Kety
Ojla punce!

Danes smo na morfologiji izvdeli, da bomo dobili:modri:. Smo presrečni!

Vse je OK, brca fuuul, g. je le rekla, da ga zelo nizko nosim! Ni zganjala nobene panike, ni nič omenila, da moram kaj ekstra pazit. Zdej me pa zanima kako je s tem!!:zmeden: A ima katera podobno situacijo. Sem v 21 tednu.
Kako je s pasom, ki se ga kupi v takem primeru? Baje se posteljica dvigne do 28 tedna, samo nismo nič o tem govorili...

lp Kety 9nebesa
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Dobili bomo fantka!!!
13.4.2005 22:38:32   
teja21
ojla kety, jaz imam tudi občutek da zelo nizko nosim, morfologijo imam pa šele 23.5, ali imaš občutek kakor da imaš samo spodnji trebušček??
varjameš da je fantek?? kako pa mora bit postavljen otroček da se vidi spol??

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Dobili bomo fantka!!!
13.4.2005 22:42:30   
Barbara L
:bravo:ČESTITAM KETY:bravo:

Tudi mi nosimo :modri:.
Pri meni je G ugotovila nizko ležečo posteljico in sem morala počivati in stroga prepoved "ljubljenja".
Omenjala je tudi CR če se posteljica ne bo dvignila.

Pri vsakem pregledu je bila posteljica malenkost višje in zdaj je že v pravem položaju, torej odmaknjena od materinega ustja, tako da ni več straha.

Na škatlici za nosečniški pas piše da je : proti nastanku strij in proti bolečinam v križu. Jaz ga nosim, ker imam občutek, da mi bauhija gor drži, ne upam pa si trditi, da se mi je zaradi tega dvignila poseljica.

Barbara L:metulj:, 35 teden

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Dobili bomo fantka!!!
14.4.2005 9:01:38   
august
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
Mi pa bomo dobili punčko. Drugače pa tudi jaz najino lepotičko nosim precej nizko. G. mi je rekla da se še to lahko vse spremeni. Ni delala nobene panike!!!Če pa se ne pa to pomeni kasneje carski rez. Bomo videli.
Še enkrat čestitke za fantka.

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Dobili bomo fantka!!!
14.4.2005 9:07:57   
Kety
Teja21, jaz imam trebuscek cez cel trebuh, ampak brca pa vecinoma v spodnjem delu, predvsem v mehur :hudicek:, ni nic kaj fino. In to ze od 18t dalje.

Pri meni je tamali tako skakal vsepovsod, da mu je komaj sledila, no potem pa ga je dobro zadela. Kakor da bi sedel na stolu ona pa ga je posnela od spodaj navzgor. Videlo se je vse, se ni dalo zgresit, se jaz in moj :love: sva takoj videla lulcka! :)- Je pa res, da moras povedat, da hoces vedet za spol, ker drugace sploh ne pogleda oz. ne tako, da bi videla tudi sama.

Drgace sem pa imela obcutek, da bo fantek, ful enih stvari je nakazovalo na to. Seveda verjamem. Je rekla, da je 98,9%, da je :modri:

Punce, nama je bilo na morfologiji tako lepo. Vse pohvale G. Aja, zredila sem se pa za 4 kg. Sem bila pohvaljena!:)

LP Kety

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?