Dobili bomo fantka!!! (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Kety -> Dobili bomo fantka!!! (13.4.2005 22:30:51)

Ojla punce!

Danes smo na morfologiji izvdeli, da bomo dobili:modri:. Smo presrečni!

Vse je OK, brca fuuul, g. je le rekla, da ga zelo nizko nosim! Ni zganjala nobene panike, ni nič omenila, da moram kaj ekstra pazit. Zdej me pa zanima kako je s tem!!:zmeden: A ima katera podobno situacijo. Sem v 21 tednu.
Kako je s pasom, ki se ga kupi v takem primeru? Baje se posteljica dvigne do 28 tedna, samo nismo nič o tem govorili...

lp Kety 9nebesa

teja21 -> Dobili bomo fantka!!! (13.4.2005 22:38:32)

ojla kety, jaz imam tudi občutek da zelo nizko nosim, morfologijo imam pa šele 23.5, ali imaš občutek kakor da imaš samo spodnji trebušček??
varjameš da je fantek?? kako pa mora bit postavljen otroček da se vidi spol??

Barbara L -> Dobili bomo fantka!!! (13.4.2005 22:42:30)

:bravo:ČESTITAM KETY:bravo:

Tudi mi nosimo :modri:.
Pri meni je G ugotovila nizko ležečo posteljico in sem morala počivati in stroga prepoved "ljubljenja".
Omenjala je tudi CR če se posteljica ne bo dvignila.

Pri vsakem pregledu je bila posteljica malenkost višje in zdaj je že v pravem položaju, torej odmaknjena od materinega ustja, tako da ni več straha.

Na škatlici za nosečniški pas piše da je : proti nastanku strij in proti bolečinam v križu. Jaz ga nosim, ker imam občutek, da mi bauhija gor drži, ne upam pa si trditi, da se mi je zaradi tega dvignila poseljica.

Barbara L:metulj:, 35 teden

august -> Dobili bomo fantka!!! (14.4.2005 9:01:38)

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
Mi pa bomo dobili punčko. Drugače pa tudi jaz najino lepotičko nosim precej nizko. G. mi je rekla da se še to lahko vse spremeni. Ni delala nobene panike!!!Če pa se ne pa to pomeni kasneje carski rez. Bomo videli.
Še enkrat čestitke za fantka.

Kety -> Dobili bomo fantka!!! (14.4.2005 9:07:57)

Teja21, jaz imam trebuscek cez cel trebuh, ampak brca pa vecinoma v spodnjem delu, predvsem v mehur :hudicek:, ni nic kaj fino. In to ze od 18t dalje.

Pri meni je tamali tako skakal vsepovsod, da mu je komaj sledila, no potem pa ga je dobro zadela. Kakor da bi sedel na stolu ona pa ga je posnela od spodaj navzgor. Videlo se je vse, se ni dalo zgresit, se jaz in moj :love: sva takoj videla lulcka! :)- Je pa res, da moras povedat, da hoces vedet za spol, ker drugace sploh ne pogleda oz. ne tako, da bi videla tudi sama.

Drgace sem pa imela obcutek, da bo fantek, ful enih stvari je nakazovalo na to. Seveda verjamem. Je rekla, da je 98,9%, da je :modri:

Punce, nama je bilo na morfologiji tako lepo. Vse pohvale G. Aja, zredila sem se pa za 4 kg. Sem bila pohvaljena!:)

LP Kety

Stran: [1]