|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vrtci v KRANJU
19.1.2009 21:53:44   
Kaštrun
Zdravo!

Septembra naj bi naša "največja" (takrat bo stara 2.5 leti) začela obiskovati vrtec (takrat verjetno še jasli).

Zanima me, za kateri vrtec ste se ve odločile (sama se odločam se med Najdihojco, Mojco in Čebelico) in zakaj ter me zanima kako ste zadovoljne?

Hvala za vse odgovore!

Otroci ne vedo, kako radi jih imajo njihovi starši,
in tega tudi nikoli ne bodo vedeli, dokler se ne bo
nad temi starši zagrnil grob ali dokler
ne bodo imeli svojih lastnih otrok.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vrtci v KRANJU
19.1.2009 23:28:57   
Anonimen
To bi mene tud zanimalo... Mi bi dali v enoto Cira cara, ker nam je najblizje...

(odgovor članu Kaštrun)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
20.1.2009 10:23:46   
Lunca1
PikaPola v ČiraČaro je zelo težko priti. Poskusite pa lahko. Našadva sta tavelika v kekcu, tamali pa v najdihojci, ker v prvem nimajo jasli. V obeh vrtcih smo zadovoljni. Je pa vedno vse odvisno od vzgojiteljice in pomočnice, se mi zdi da bolj kot od objekta samega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.1.2009 11:01:29   
pocahontas
Naša ta prva je stara dveleti in hodi v Čebelico. Mi smo zadovolnji in tudi on a seje zelo hitro navadila.

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.1.2009 21:42:41   
soncek&luna
moj 3-letni palcek je septembra sel prvic v vrtec in to v cira caro in sva zelo zadovoljna.... sva pa najprej bila v cakalni vrsti in se je na sreco sprostilo mesto... sem pa vlogo poslala samo za ta vrtec in so naju najprej dodelili v mojco... in sem prav vesela, da sva potem vendarle dobila cira caro

Mami, pika moja!

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

nuhalna svetlina

če bi imele samo ta dva G na izbiro, kam bi se odločile da bi šle na pregled za nuhalno svetlino?

dr. Strah Darja (51%)

dr. Pušenjak Stanko (49%)

Število vseh glasov: 263

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!