vrtci v KRANJU (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Vrtec in varstvo

Sporočilo

Kaštrun -> vrtci v KRANJU (19.1.2009 21:53:44)

Zdravo!

Septembra naj bi naša "največja" (takrat bo stara 2.5 leti) začela obiskovati vrtec (takrat verjetno še jasli).

Zanima me, za kateri vrtec ste se ve odločile (sama se odločam se med Najdihojco, Mojco in Čebelico) in zakaj ter me zanima kako ste zadovoljne?

Hvala za vse odgovore!

Anonimen -> RE: vrtci v KRANJU (19.1.2009 23:28:57)

To bi mene tud zanimalo... Mi bi dali v enoto Cira cara, ker nam je najblizje...

Lunca1 -> RE: vrtci v KRANJU (20.1.2009 10:23:46)

PikaPola v ČiraČaro je zelo težko priti. Poskusite pa lahko. Našadva sta tavelika v kekcu, tamali pa v najdihojci, ker v prvem nimajo jasli. V obeh vrtcih smo zadovoljni. Je pa vedno vse odvisno od vzgojiteljice in pomočnice, se mi zdi da bolj kot od objekta samega.

pocahontas -> RE: vrtci v KRANJU (20.1.2009 11:01:29)

Naša ta prva je stara dveleti in hodi v Čebelico. Mi smo zadovolnji in tudi on a seje zelo hitro navadila.

soncek&luna -> RE: vrtci v KRANJU (20.1.2009 21:42:41)

moj 3-letni palcek je septembra sel prvic v vrtec in to v cira caro in sva zelo zadovoljna.... sva pa najprej bila v cakalni vrsti in se je na sreco sprostilo mesto... sem pa vlogo poslala samo za ta vrtec in so naju najprej dodelili v mojco... in sem prav vesela, da sva potem vendarle dobila cira caro

Stran: [1]