|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   aprilke, bo kaj?
13.4.2005 10:22:57   
barbaw
Jaz sem bila včeraj na CTG pa že kaže lepe hribčke, sem mislila, da zdaj pa bo kaj, ampak je čez noč pojenjalo. G me je spraševal, če čutim kaj. Malo me je hecno gledal, saj sem čutila vse krče in me nič ni bolelo, zato je pač presodil, da ne ve, ali so popadki ali ne. Je pa rekel, če bo šlo na minute pa kar lepo v porodnišnico. Mi pa ni ostalo več dosti časa. Križ že kar lepo skeli. Upam, da vam ni hudo čakat. Jaz še pospravljam ta zadnje stvari in perem, da moj :love: ne bo brez čistih cunj.

Vsem želim lahek porod in da bi čim lažje dočakale svoj mali zaklad.

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   aprilke, bo kaj?
13.4.2005 11:42:01   
timi.
Tu še ena aprilčica. Jaz sem v 38 tednu pa mi moja ginekologinja še ni naredila niti enega CTG-ja. Še sestri v ordinaciji je blo ful čudn. Ali se vam to zdi normalno? Pol me je pa šele čez 14 dni naročila, ali ne naročajo v zadnjem mesecu na en tedn. Pol je pa še rekla, če ne boste čutili otoka pa pridite prej. Halo!

Tudi jaz želim vsem lahek porod.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   aprilke, bo kaj?
13.4.2005 11:55:51   
tiktak
Končno enkrat, da mi niste ušle, aprilke! Me ravno kake 2, 3 dni ni na RR, pa ste že na tretji strani. Pa vas ponavad vse lepo preberem, napišem pa nič.

Jst mam rok jutri in sem danes že kar malo na trnih. Sem se ponoč zbudila in kar neki razmišljala. Pa sploh še nič ne kaže. Na CTG-jih še nobenih popadkov, mala še veselo brca; pravim da ima fuzbalske turnirje. Ne vem niti kako zgledajo lažni popadki, kaj šele pravi. Grem pa jutri v Postojno na pregled, ker mislim it dol rodit.

Drugač pa skoz neki po malem pospravljam: od hladilnika; zadnjič sem še okna pomila, skratka pravo spomladansko čiščenje. Pa perem, ko sploh še stroj ni poln, da ja ne bo doma umazanih cunj. Se mi še nikamor ne mudi, ker mizar še ni naredil previjalne, pa je rekel, da bo v nedeljo, pa potem v torek, po tanovem naj bi bla v petek. Sem mojmu rekla, da če ne prej, da ko pridem iz porodnišnice, da je vse zrihtano.

Drugač se pa počutim še zelo fajn, samo malo me boli križ, pa zatekam tud, a ni sile. Kako pa ste kaj ostale? A ni hecno, ko zdej beremo: Ta je že rodila, pa ta, pa una....pa čakamo, da pridemo še me na vrsto?

Lepe želje vsem

:nosecka: tudi od mene! D.:nosecka: še 1 dan

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   aprilke, bo kaj?
13.4.2005 12:02:37   
tiktak
timi.!
jaz hodim na pregled zadnji mesec na en teden in tud CTG mam vedno. Po moje bi te mogla prej naročit, vsaj da ti pregleda urin in zmeri pritisk, CTG se mi še ne zdi taka nuja!
Lp,D.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   aprilke, bo kaj?
13.4.2005 12:12:13   
timi.
Tiktak, se mi je zdela malo neresna moja zdravnica, mislim. Imam tudi povišan sladkor, pa me vsakič nadere, sej nisem jaz kriva. Saj hodim k diabetologu, pa je rekel, da ker je porod že čez 14 dni, da ne dobim inzulina. Najprej sem bila ful vesela, zdej pa me že mal skrbi za mojega otročička, baje ta sladkor ne vpliva najbolje na njega.

Pozdravčki!:sloncek:

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   aprilke, bo kaj?
13.4.2005 13:59:40   
taška30
Tudi meni gre moja G zelo na živce. Rok imam 30.4., pa sem bila nazadnje pri njej 3 tedne nazaj. Jutri imam pregled. Čisto neresno. Kakšen CTG, prosim, sploh ne vem kaj to je...:(

Drugače pa v redu, torba za dete pripravljena, za mamo pa še sploh ne - noter mora biti toliko stvari, ki jih jaz še sedaj rabim :zmeden2: Saj tolk hitro pa tud to ne gre, da si ne bi mogla kozmetike recimo spakirat tik pred zdajci, al kaj :zmeden:

Ha, pri vas čakate da mizar naredi previjalno, pri nas čakamo, da nam drug teden pridejo zamenjat okna :zmeden:. Čisto neresno, vem, ampak tako pač je.

Sem se z našo :roza: zmenila, da ne bo nič prej rogovilila, kot je dogovorjen PDP. :)-:)-:)-

Lp vsem aprilčicam, zdaj res prihaja naš čas...

LP, Taška

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   aprilke, bo kaj?
13.4.2005 20:39:10   
deily
Sem še ena izmed vas. Vsak čas čakamo kdaj bo napočil trenutek, vendar me vedno presenetijo le lažni popadki, ki v parih urah pojenjajo.
Jutri me čaka CTG, da vidimo kaj in kako. Pregled imam 2x tedensko(vsakič CTG in merjenje pritiska in teža). Komaj že čakam, da vidim svojo :duda:. Sedaj je v medenični legi in upam, da se obrne, če ne me čaka CR.
Uživajte zadnje dni, saj kmalu ne boste več sami
LP Deily in :duda:

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   aprilke, bo kaj?
14.4.2005 8:46:21   
Anonimen
Jaz sicer nisem letošnja aprilčica - sem lanska in imam full lepe spomine na nosečnost, zato se vam javljam da malo obudim spomine.
CTG je čist odvisen od ginekologa kdaj ga začne opravljat - če se prav spomnim mi ga je pred rokom v zadnjem mesecu nekajkrat opravila, po roku pa naj bi bil vsak drugi dan in ker je bila moja g.odsotna in nadomestnega tudi ni blo sem šla kar na lastno pest 4.dan po roku v porodnišnico na pregled, 6.dan pa so me sprejeli, 7.dan sem pa rodila 9nebesa . Sicer so mi porod sprožili, a ni mi bilo hudega. Je šlo ful hitro.
Vsem en nasvet - vztrajajte da vas v zadnjih tednih pregledujejo (tudi z Uz-jem če je možno). Namreč meni je na koncu nosečnosti že zmanjkovalo plodovne vode in če bi še malo čakala bi blo nevarno. No nočem vas strašit!

Vsem želim naraven, hiter in lahek porod s čimmanj napora! Pa nič se bat - bo vse lažje!

l.p. in srečno
:rozica:

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?