tiktak -> aprilke, bo kaj? (13.4.2005 11:55:51)
|
Končno enkrat, da mi niste ušle, aprilke! Me ravno kake 2, 3 dni ni na RR, pa ste že na tretji strani. Pa vas ponavad vse lepo preberem, napišem pa nič. Jst mam rok jutri in sem danes že kar malo na trnih. Sem se ponoč zbudila in kar neki razmišljala. Pa sploh še nič ne kaže. Na CTG-jih še nobenih popadkov, mala še veselo brca; pravim da ima fuzbalske turnirje. Ne vem niti kako zgledajo lažni popadki, kaj šele pravi. Grem pa jutri v Postojno na pregled, ker mislim it dol rodit. Drugač pa skoz neki po malem pospravljam: od hladilnika; zadnjič sem še okna pomila, skratka pravo spomladansko čiščenje. Pa perem, ko sploh še stroj ni poln, da ja ne bo doma umazanih cunj. Se mi še nikamor ne mudi, ker mizar še ni naredil previjalne, pa je rekel, da bo v nedeljo, pa potem v torek, po tanovem naj bi bla v petek. Sem mojmu rekla, da če ne prej, da ko pridem iz porodnišnice, da je vse zrihtano. Drugač se pa počutim še zelo fajn, samo malo me boli križ, pa zatekam tud, a ni sile. Kako pa ste kaj ostale? A ni hecno, ko zdej beremo: Ta je že rodila, pa ta, pa una....pa čakamo, da pridemo še me na vrsto? Lepe želje vsem :nosecka: tudi od mene! D.:nosecka: še 1 dan
|
|
|
|