Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: veolia test za ugotavljanje zgodnje n. 15.1.2009 12:48:12
|
|
|
|
Anonimen
|
sej vem, da si nestrpna in da bi rada čimprej vedela, ali si ali nisi ... ampak dej potrpi do izostanka ... ker bo takrat rezultat najbolj realen ... sej je res, da je nekaterim puncam test že pred izostankom pokazal , ampak je vseeno boljš počakat. ker se v primeru - še bolj živciraš in sprašuješ, ali si mogoče test delala prehitro ... pa še prihraniš na €, kar je tudi nekaj ...
|
|
|
|
RE: veolia test za ugotavljanje zgodnje n. 15.1.2009 16:06:41
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz tudi misli, da je boljše počakat, saj lahko pride v zgodnji nosečnosti do nepravilnosti in telo ne sprejme zarodka, pol pa si samo razočarana
|
|
|
|
RE: veolia test za ugotavljanje zgodnje n. 17.1.2009 2:20:12
|
|
|
|
mojca345
|
veolia test...prvič slišim...kje se ga pa da kupit ?
|
|
|
|
RE: veolia test za ugotavljanje zgodnje n. 1.2.2009 16:25:13
|
|
|
|
riba83
|
jaz pa imam viola test, če je to isto mogoče. kupila sem ga v mullerju, pa piše da lahko narediš par dni pred menstruacijo test; nisem pa sigurna če deluje tudi bolj pozno....verjetno da bi moral. Jaz ga bom uporabila čez nekaj dni....upam da bo pokazal ... Lep dan
|
|
|
|
RE: veolia test za ugotavljanje zgodnje n. 3.2.2009 5:04:46
|
|
|
|
mojca345
|
IZVIRNO SPOROČILO: riba83 jaz pa imam viola test, če je to isto mogoče. kupila sem ga v mullerju, pa piše da lahko narediš par dni pred menstruacijo test; nisem pa sigurna če deluje tudi bolj pozno....verjetno da bi moral. Jaz ga bom uporabila čez nekaj dni....upam da bo pokazal ... Lep dan ok super, da si povedala...bom jaz tudi šla....UPAM, ZA OBE DA BO POKAZAL ... sicer jst jo pričakujem okol 17.2. šele...ampak do takrat je treba pridno slončkat...
|
|
|
|
RE: veolia test za ugotavljanje zgodnje n. 3.2.2009 11:12:27
|
|
|
|
Anonimen
|
mojca 345...dej umiri se malo. ti se totalno preveč sekiraš in obremenjuješ s tem al si noseča ali ne - res - full preveč. Ne mislim s tem nč slabega, samo dobr nasvet ti hočm dat. Že od prvega dneva ko nimaš več m sprašuješ če so mogoče to kar maš kšni znaki in tako naprej cel mesec-poglej malo tle po temah... Sej te razumem, full si želiš dojenčka. Ampak res...umiri se - odklopi se za neki časa iz ringaraje, misli na kšne druge lepe reči, sprosti se...pol nm pa pridi nazaj povedat da si zagledala
|
|
|
|
RE: veolia test za ugotavljanje zgodnje n. 3.2.2009 12:38:52
|
|
|
|
ursap
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen mojca 345...dej umiri se malo. ti se totalno preveč sekiraš in obremenjuješ s tem al si noseča ali ne - res - full preveč. Ne mislim s tem nč slabega, samo dobr nasvet ti hočm dat. Že od prvega dneva ko nimaš več m sprašuješ če so mogoče to kar maš kšni znaki in tako naprej cel mesec-poglej malo tle po temah... Sej te razumem, full si želiš dojenčka. Ampak res...umiri se - odklopi se za neki časa iz ringaraje, misli na kšne druge lepe reči, sprosti se...pol nm pa pridi nazaj povedat da si zagledala Anonimen, ne bodi tako nestrpna... če ji paše, da pove kaj ji leži na srcu, naj to počne kakor hoče. po pravici povedano, meni je všeč, da ljudje pišejo svoje izkušnje.
|
|
|
|
RE: veolia test za ugotavljanje zgodnje n. 3.2.2009 20:30:12
|
|
|
|
mojca345
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen mojca 345...dej umiri se malo. ti se totalno preveč sekiraš in obremenjuješ s tem al si noseča ali ne - res - full preveč. Ne mislim s tem nč slabega, samo dobr nasvet ti hočm dat. Že od prvega dneva ko nimaš več m sprašuješ če so mogoče to kar maš kšni znaki in tako naprej cel mesec-poglej malo tle po temah... Sej te razumem, full si želiš dojenčka. Ampak res...umiri se - odklopi se za neki časa iz ringaraje, misli na kšne druge lepe reči, sprosti se...pol nm pa pridi nazaj povedat da si zagledala men se pa ne zdi, da sem nestrpna...sem pa opisala izkušnje kake jih imam, ker je bil ta mesec prvič tak...sej ne vem če si me brala na drugih temah...drgač pa kar se tiče mojega komentarja zgoraj pa lahko samo rečem, da internet vse požre...v resnici bom pa vidla, če bom imela cajt tja v mullerja hodit in to iskat in če že če se bom sploh spomnila imena tega testerja, če ga sploh imajo...zdele že drug dan imam toliko stvari v službi in iščemo primerno stanovanje, da sploh nimam cajta razmišljat 24 ur o dojenčku ali kaj podobnega...moja služba pa ni od 8 do 16, ampak je praktično skoz, ker imam privat zadevo, pa si potem lahko tudi urnike malo razdelim...največ idej pa dobim ponavadi ravno ponoči in ko rabim čas za oddih, pridem sem malo počvekat.. mogoče si pa ti nestrpna?
|
|
|
|
RE: veolia test za ugotavljanje zgodnje n. 3.2.2009 23:06:01
|
|
|
|
Rakica_80
|
Kako moški že pravijo nam a jaaa BABE Dejto no pustit vsaki naj napiše kar hoče, jaz sem sigurna ANONIMNA, da si tudi ti enako pisala, na začetku Srečno punce in upam da zagledate čim prej
|
|
|
|
RE: veolia test za ugotavljanje zgodnje n. 11.2.2009 11:41:30
|
|
|
|
riba83
|
OJ! Danes zjutraj sem naredila ta viola test, a žal je pokazal samo eno črtico . Sem ga naredila pred pričakovano menstruacijo, ker je tako pisalo v navodilih-da lahko narediš par dni prej..... upam da 15.2. ne dobim menstruacije in da mi test še ni uspel pokazati prav...
|
|
|
|
RE: veolia test za ugotavljanje zgodnje n. 11.2.2009 11:50:50
|
|
|
|
ursap
|
IZVIRNO SPOROČILO: riba83 OJ! Danes zjutraj sem naredila ta viola test, a žal je pokazal samo eno črtico . Sem ga naredila pred pričakovano menstruacijo, ker je tako pisalo v navodilih-da lahko narediš par dni prej..... upam da 15.2. ne dobim menstruacije in da mi test še ni uspel pokazati prav... jaz sem tudi poiskusila ta test prejšnji tedn in mi je tudi pokazal samo eno črtico. mogoče sem ga prezgodaj naredila.
|
|
|
|
RE: veolia test za ugotavljanje zgodnje n. 17.2.2009 9:48:13
|
|
|
|
riba83
|
Včeraj zvečer sem dobila menstruacija, in bila seveda malo razočarana. Zamujala mi je dva dni,...tako da grem čez par dni ponovno na delo Upam da nama potem uspe in menstruacije ne bo več Lepo se imejte!
|
|
|
|
RE: veolia test za ugotavljanje zgodnje n. 17.2.2009 12:38:30
|
|
|
|
mojca345
|
IZVIRNO SPOROČILO: riba83 Včeraj zvečer sem dobila menstruacija, in bila seveda malo razočarana. Zamujala mi je dva dni,...tako da grem čez par dni ponovno na delo Upam da nama potem uspe in menstruacije ne bo več Lepo se imejte! pozitive misli, pa bo ! "enkrat bo "
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.