|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   veolia test za ugotavljanje zgodnje n.
15.1.2009 12:05:09   
Štručka1
A ga je katera sprobala?
Kolk dni pred pričakovano (nepričakovano) M?
Kaj je pokazal?
je pokazal pravilno?

Tako majhna si moja zlata hči, pa mi pomeniš ves svet!

Eno sončiko imam, čakamo na vnovični +!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: veolia test za ugotavljanje zgodnje n.
15.1.2009 12:48:12   
Anonimen
sej vem, da si nestrpna in da bi rada čimprej vedela, ali si ali nisi user posted image  ...

ampak dej potrpi do izostanka user posted image  ... ker bo takrat rezultat najbolj realen ...

sej je res, da je nekaterim puncam test že pred izostankom user posted image  pokazal user posted image , ampak je vseeno boljš počakat. ker se v primeru - še bolj živciraš in sprašuješ, ali si mogoče test delala prehitro ...

pa še prihraniš na €, kar je tudi nekaj ...

(odgovor članu Štručka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
15.1.2009 16:06:41   
Anonimen
jaz tudi misli, da je boljše počakat, saj lahko pride v zgodnji nosečnosti do nepravilnosti in telo ne sprejme zarodka, pol pa si samo razočarana

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
17.1.2009 2:20:12   
mojca345
veolia test...prvič slišim...kje se ga pa da kupit ?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.2.2009 16:25:13   
riba83
jaz pa imam viola test, če je to isto mogoče. kupila sem ga v mullerju, pa piše da lahko narediš par dni pred menstruacijo test; nisem pa sigurna če deluje tudi bolj pozno....verjetno da bi moral. Jaz ga bom uporabila čez nekaj dni....upam da bo pokazaluser posted image ...

Lep dan

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.2.2009 5:04:46   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: riba83

jaz pa imam viola test, če je to isto mogoče. kupila sem ga v mullerju, pa piše da lahko narediš par dni pred menstruacijo test; nisem pa sigurna če deluje tudi bolj pozno....verjetno da bi moral. Jaz ga bom uporabila čez nekaj dni....upam da bo pokazaluser posted image ...

Lep dan

ok super, da si povedala...bom jaz tudi šla....UPAM, ZA OBE DA BO POKAZAL user posted image ...

sicer jst jo pričakujem okol 17.2. šele...ampak do takrat je treba pridno slončkat...user posted image

(odgovor članu riba83)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.2.2009 11:12:27   
Anonimen
mojca 345...dej umiri se malo. ti se totalno preveč sekiraš in obremenjuješ s tem al si noseča ali ne - res - full preveč. Ne mislim s tem nč slabega, samo dobr nasvet ti hočm dat. Že od prvega dneva ko nimaš več m sprašuješ če so mogoče to kar maš kšni znaki in tako naprej cel mesec-poglej malo tle po temah... Sej te razumem, full si želiš dojenčka. Ampak res...umiri se - odklopi se za neki časa iz ringaraje, misli na kšne druge lepe reči, sprosti se...pol nm pa pridi nazaj povedat da si zagledala user posted image

(odgovor članu mojca345)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
3.2.2009 12:38:52   
ursap
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

mojca 345...dej umiri se malo. ti se totalno preveč sekiraš in obremenjuješ s tem al si noseča ali ne - res - full preveč. Ne mislim s tem nč slabega, samo dobr nasvet ti hočm dat. Že od prvega dneva ko nimaš več m sprašuješ če so mogoče to kar maš kšni znaki in tako naprej cel mesec-poglej malo tle po temah... Sej te razumem, full si želiš dojenčka. Ampak res...umiri se - odklopi se za neki časa iz ringaraje, misli na kšne druge lepe reči, sprosti se...pol nm pa pridi nazaj povedat da si zagledala user posted image

Anonimen, ne bodi tako nestrpna... če ji paše, da pove kaj ji leži na srcu, naj to počne kakor hoče. po pravici povedano, meni je všeč, da ljudje pišejo svoje izkušnje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.2.2009 20:30:12   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

men se pa ne zdi, da sem nestrpna...sem pa opisala izkušnje kake jih imam, ker je bil ta mesec prvič tak...sej ne vem če si me brala na drugih temah...drgač pa kar se tiče mojega komentarja zgoraj pa lahko samo rečem, da internet vse požre...v resnici bom pa vidla, če bom imela cajt tja v mullerja hodit in to iskat in če že če se bom sploh spomnila imena tega testerja, če ga sploh imajo...zdele že drug dan imam toliko stvari v službi in iščemo primerno stanovanje, da sploh nimam cajta razmišljat 24 ur o dojenčku ali kaj podobnega...moja služba pa ni od 8 do 16, ampak je praktično skoz, ker imam privat zadevo, pa si potem lahko tudi urnike malo razdelim...največ idej pa dobim ponavadi ravno ponoči in ko rabim čas za oddih, pridem sem malo počvekat..

mogoče si pa ti nestrpna?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.2.2009 23:06:01   
Rakica_80
Kako moški že pravijo namuser posted image
user posted image a jaaa BABEuser posted image user posted image user posted image
Dejto no pustit vsaki naj napiše kar hoče, jaz sem sigurna ANONIMNA, da si tudi ti enako pisala, na začetkuuser posted image
Srečno punce in upam da zagledate čim prej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.2.2009 11:41:30   
riba83
OJ!
Danes zjutraj sem naredila ta viola test, a žal je pokazal samo eno črticouser posted image . Sem ga naredila pred pričakovano menstruacijo, ker je tako pisalo v navodilih-da lahko narediš par dni prej..... upam da 15.2. ne dobim menstruacije in da mi test še ni uspel pokazati prav...

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.2.2009 11:50:50   
ursap

OJ!
Danes zjutraj sem naredila ta viola test, a žal je pokazal samo eno črticouser posted image . Sem ga naredila pred pričakovano menstruacijo, ker je tako pisalo v navodilih-da lahko narediš par dni prej..... upam da 15.2. ne dobim menstruacije in da mi test še ni uspel pokazati prav...

jaz sem tudi poiskusila ta test prejšnji tedn in mi je tudi pokazal samo eno črtico. mogoče sem ga prezgodaj naredila.

(odgovor članu riba83)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.2.2009 9:48:13   
riba83
Včeraj zvečer sem dobila menstruacija, in bila seveda malo razočarana. Zamujala mi je dva dni,...tako da grem čez par dni ponovno na delo user posted image user posted image  Upam da nama potem uspe in menstruacije ne bo večuser posted image

Lepo se imejte!

(odgovor članu ursap)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.2.2009 12:38:30   
mojca345

Včeraj zvečer sem dobila menstruacija, in bila seveda malo razočarana. Zamujala mi je dva dni,...tako da grem čez par dni ponovno na delo user posted image user posted image  Upam da nama potem uspe in menstruacije ne bo večuser posted image

Lepo se imejte!

pozitive misli, pa bo !

"enkrat bo user posted image  "

(odgovor članu riba83)
Neposredna povezava do sporočila: 14
24.2.2009 3:10:31   
Anonimen
sam da vam povem dekleta moja kolegica je mela 3 mesece normalno mestruacijo potem jo je pa zgubila... takrat je bla že v 4 mesecu nosečnosti ... tak da ni vse odvisno od user posted image !!! drugač pa upam da boste vse ki upate na user posted image  kmalu user posted image .

papa

(odgovor članu mojca345)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.