mojca345 -> RE: veolia test za ugotavljanje zgodnje n. (3.2.2009 20:30:12)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen mojca 345...dej umiri se malo. ti se totalno preveč sekiraš in obremenjuješ s tem al si noseča ali ne - res - full preveč. Ne mislim s tem nč slabega, samo dobr nasvet ti hočm dat. Že od prvega dneva ko nimaš več m sprašuješ če so mogoče to kar maš kšni znaki in tako naprej cel mesec-poglej malo tle po temah... Sej te razumem, full si želiš dojenčka. Ampak res...umiri se - odklopi se za neki časa iz ringaraje, misli na kšne druge lepe reči, sprosti se...pol nm pa pridi nazaj povedat da si zagledala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image] men se pa ne zdi, da sem nestrpna...sem pa opisala izkušnje kake jih imam, ker je bil ta mesec prvič tak...sej ne vem če si me brala na drugih temah...drgač pa kar se tiče mojega komentarja zgoraj pa lahko samo rečem, da internet vse požre...v resnici bom pa vidla, če bom imela cajt tja v mullerja hodit in to iskat in če že če se bom sploh spomnila imena tega testerja, če ga sploh imajo...zdele že drug dan imam toliko stvari v službi in iščemo primerno stanovanje, da sploh nimam cajta razmišljat 24 ur o dojenčku ali kaj podobnega...moja služba pa ni od 8 do 16, ampak je praktično skoz, ker imam privat zadevo, pa si potem lahko tudi urnike malo razdelim...največ idej pa dobim ponavadi ravno ponoči in ko rabim čas za oddih, pridem sem malo počvekat.. mogoče si pa ti nestrpna?
|
|
|
|