|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Poroka in finance?
12.4.2005 14:11:44   
Ajsha
300 kSIT je relativno malo, če je tu noti všteto vse, verjemi mi.

Midva sva šla tudi na minimalca, pa je blo cca. 250 kSIT, s tem, da sva si kupila take obleke, ki niso samo poročne. Se pravi taksa (8000 za Magistrat), večerja (100.000 - Rotovž), prstana (30.000), obleke in čevlji 130.000 - evo pa je konc, in je že 250.000 SIT. Kje je še kakšno "preseravanje" z rožami, ansamblom, najetjem gostilne za 100 ljudi, torto, avtomobili, fotograf,.... midva sva šla do Magistrata kr peš.

(odgovor članu Alina)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   [Brisano sporočilo]
12.4.2005 14:27:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Alina)
  Neposredna povezava do sporočila: 52
   [Brisano sporočilo]
12.4.2005 14:28:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Alina)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
   [Brisano sporočilo]
12.4.2005 14:30:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Alina)
  Neposredna povezava do sporočila: 54
   Poroka in finance?
12.4.2005 14:48:04   
filipinka
Če se bova kdaj poročila si želim tisti tapravo tradicionalno poroko, ki je značilna za naše kraje:sloncek:. Trajati mora dva dni, povabljenih pa bo najmanj 100 oseb. Od vsega tega mi je najlepše, da nevesta na ženina počaka na svojem domu, on pa pride s svojimi svati po njo. Tam mora pokazati ali zna kaj delat (stara opravila-sekanje drv, žaganje,...), nato najprej skozi vrata pošljejo kokoš, nato staro babo, nato majhno dekletce...in sprašujejo a je ta???...no, in nato na prag stopi nevesta...to je ful lepo...
Še bi se dalo o takšni poroki veliko napisat, ker sem bila že na kakih petnajstih! Te moderne poroke, v ožjem krogu družine, mi pa niso niti najmanj všeč!

(odgovor članu Alina)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   Poroka in finance?
12.4.2005 15:22:14   
Seven*
Nazalost si taksne poroke ne more vsak privoscit. Taksna stane vsaj miljon, zato so postale "moderne" manjse poroke. Morda bi si pa marsikdo zelel vecjo, pa denarno ne zmore. :zmeden2::zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu Alina)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   Poroka in finance?
12.4.2005 15:30:24   
Anonimen
v77, za tako poroko moraš bit še nedolžna, če smo že pri tradiciji :zmeden2:

(odgovor članu Alina)
  Neposredna povezava do sporočila: 57
   Poroka in finance?
12.4.2005 15:32:07   
Seven*
Al bina. :)- :)-

(odgovor članu Alina)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   Poroka in finance?
12.4.2005 15:42:02   
Anonimen
A mogoče ni res? Odkod pa potem bela obleka, ki ponazarja nedolžnost :zmeden2:

(odgovor članu Alina)
  Neposredna povezava do sporočila: 59
   Poroka in finance?
12.4.2005 15:45:57   
Seven*
Ti dam kar prav ja.. :)-:)-

(odgovor članu Alina)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   Poroka in finance?
12.4.2005 15:46:35   
Anonimen
V77, meni se tvoja ideja zelo dopade. Tudi jaz bi rada imela prihod po nevesto, ampak bo to žal nemogoče. Tudi iz finančnega vidika je vse bolj skopo (še zadnjič me je Frutka vprašala, ko sem ji povedala, koliko so mi rekli, da bo prišel meni na gosta, če bodo za takšen denar gostje sploh siti?). Povabila sva 30 ljudi, in še to same tiste ta ožje sorodnike in za katere si resnično želimo, da bi prisostvovali pri poroki.

Zakaj se bova poročila - samo zato, ker se imava rada in nama obema poroka veliko pomeni. V poroki ne vidima zgolj papirja, ampak nekaj več. Saj vem, marsikomu se bo to zdelo čudno, ampak tako sva bila oba vzgojena.

Kljub vsemu sem prepričanja, da poroka ni pogoj za srečo. Dvomim, da bi naredila večjo poroko z več povabljenimi, če bi imela več denarja. To se mi zdijo trenutki, ki bi jih bila pripravljena deliti samo z določenimi ljudmi. Vem, kako je bilo lani pri moji prijateljici, ko je imela povabljenih 140 gostov. Sama sem zaradi ganjenosti velikokrat jokala, in kar bojim se, da bo na moji še hujše (sem bolj cmerave sorte). Tisti, ki me poznajo, to vedo, zato se pred njimi ne bom rabla skrivat in me tudi ne bo sram.

(odgovor članu Alina)
  Neposredna povezava do sporočila: 61
   Poroka in finance?
12.4.2005 16:39:12   
Tinna
Mi smo pa za poroko dal:
Taksa 7.000, izposoja moje obleke in ostalo 60.000, njegova obleka in ostalo 50.000, frizerka za oba zastonj, ker je prijatelca, šopek in aranžmaje mi je tudi prijatelca okrasila - 50.000), vabila, zahvale in konfeti circa 73.000 ter večerja, muzika 100.000, pogostitev doma pri vsakemu po 50.000 ter večerja, ki sta nama jo za darilo častili starši (250.000). Torej skupaj naju dveh je poroka stala okrog 450.000 in starše 250.000 se pravi skupaj 700.000. Sva pa dobila darila v skupni vrednosti 1.000.000 SIT (všeteta tudi večerja kot darilo staršev).
Meni mi ni žal za ves denar, ki sva ga vložila saj je bila poroka res nepozabna in zame neponovljiva. :love::love::love:

(odgovor članu Alina)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   Poroka in finance?
12.4.2005 17:55:37   
sašaš
Midva imava pa tako idejo za poroko: poročila bi se v sredo na lj. gradu, prisotni bi bili samo starši in priče.:bravo: Cerkveno se itak ne bova. Drugim bi za poroko povedala šele v četrtek in jih takrat povabila na fešto, ki bi bila v soboto (piknik varianta - najem prostora in kuharjev pa kakšn dober band, k nardi dober žur - nobene nobel restavracije pa zrihtanih svatov). Povabila bi vse - žlahto in prijatelje (okoli 150 ljudi) pa naj stane kolker hoče. Važno, da je fešta!!! Vse ostale ceremonije z oblekami, vabili, šopki, limuzinami,kamermani...so mi čist odveč - preveč živcev gre pa tud denarja. Pa tud nočem kakšnih extra daril.

Kot pravim - za fejst žurko mi ni škoda denarja. Vse ostalo pa... Važno mi je, da je ta prav ženin!:)-

Lp :muca:

(odgovor članu Alina)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   Poroka in finance?
12.4.2005 19:10:30   
Pia73
Midva sploh nisva komplicirala pa je tale zadeva vseeno kar draga. Čeprav sva dobila potem več kot povrnjeno. Sva imela fajn svate. :bravo: Bilo nas je pa samo 28. Pa ena prijateljica je uredila pecivo, za darilo seveda, druga rože, ena prijateljica mi je podarila ličenje in frizuro, prstane smo tudi dobili ceneje,...

Se pa nikoli in nikdar ne bi možila noseča ali da me ne bi potem čakalo poročno potovanje po lastnih željah,... nikoli,... To je bila najina želja, ne pa 100 ljudi, ki jih niti ne poznaš dobro,...

Vsak po svoje pesmi poje,...

(odgovor članu Alina)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   Poroka in finance?
12.4.2005 21:07:38   
Alina
Vidim, da ste se res razpisale. Želim vam, da si organizirate res takšno poroko, ki vam bo ostala v večnem spominu, pa naj bo majhna ali velika. Pa veliko sreče in medsebojnega razumevanja vsem poročenim in neporočenim parom.:rozica:;):rozica:;):sloncek:;);)

(odgovor članu Alina)
Neposredna povezava do sporočila: 65
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?