|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Poroka in finance?
12.4.2005 12:47:48   
Alina
Danes je pa res huda debata o porokah. Je kar ni konec. Pa bo še jaz malo nadaljevala.

Mene pa zanima kolko ste pripravljene odšteti za vašo poroko. Lahko tudi kar kot celoto ni nujno za posamezne stvari. :zmeden:

Jaz grem na poroko od kolegice 23.04.2005 in vem, da bo za izposojo oblekce odštela 60.000,00 sit - je nova.

Pred dvmi leti se je poročila sestrična in vem, da jeza poroko odštela okoli 1.000.000,00 sit (povabljenih okoli 100).

Jaz sem bolj za skromne stvari. Finančno trenutno poroka ne pride vpoštev, saj si z mojim urejava stanovanje - mansardno, tako da bova na svojem. Mi je sedaj to največja želja.;);):bravo:;)

Lep dan.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Poroka in finance?
12.4.2005 12:49:30   
total
Ko bom imela svojo poroko,definitivno ne bo draga,čist skromna,za ožje družinske člane in nič več,Rajši si privoščim medene tedne,kot pa tolk finance dat za eno noč.

(odgovor članu Alina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Poroka in finance?
12.4.2005 12:49:55   
Anonimen
Za stroške me sploh ne zanima, važno, da me je zasnubil ;)

Dam vse, kar mam, men se zdi, da bova eno njivo prodala, pa bo. ;)

(odgovor članu Alina)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Poroka in finance?
12.4.2005 12:55:12   
kimi
Če so finance tud men ni žal dat. Glede na to da sem jaz dijakinja on brez redne zaposlitve ne bova toliko denarcev odštela ker delava stanovanje in rabiva denar za opremo...bova pa dala okoli 200.000sit če nebi rihtala stanovanja bi dala sigurno okoli milijon in pol

(odgovor članu Alina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Poroka in finance?
12.4.2005 12:55:35   
Alina
al bina ti imaš pa res srečo. Pri nas zaenkrat ni kaj prodajat.:(( Bi bilo pa fino če bi se kaj našlo. ;);)

Od moje sestrične mož je prodal svojo kitaro (600.000,00 SIT), je učitelj na glasbeni šoli. Sedaj pa upa, da si jo bo še lahko kdaj kupil. Ročno izdelana.

(odgovor članu Alina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Poroka in finance?
12.4.2005 12:56:03   
Anonimen
MI dva se bova v kratkem poročila in ne bo bič velikega. Tudi nas bo 11. 60000 sit za obleko sigurno nebi dala.Bomogledali koliko se le da da nebomo zapravljalipreveč. Imamo še druge plane letos. Julija otrok pred tem pa še nova streha, in mislim da se bomov kratkem veliko denarja znebili. Tako zo je.

(odgovor članu Alina)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Poroka in finance?
12.4.2005 12:57:28   
Anonimen
Za vse skupaj je šlo cca. 180 000 sit, od tega sva midva plačala okrog 120 000 , ostalo je blo pa darilo.

Vseh skupaj nas je blo okrog 10.

Poročno potovanje, to je pa druga zgodba. Tri tedne Tajske in kar nekaj sto tisoč tolarčkov. Ampak je blo vredno.

(odgovor članu Alina)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Poroka in finance?
12.4.2005 12:58:34   
PIAF
Midva se poročiva to leto in od povabljenih 55 že veselo odpovedujejo, tako da nas bo menda okrog 40, ali še to ne. Ja, draga stvar je to. Naju bo prišlo 600.000, pa rihtava čimbolj poceni, kaj se da...

(odgovor članu Alina)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Poroka in finance?
12.4.2005 13:01:22   
Dadi
vse skupaj za poroko,(povabljenih 50 ljudi) naju je prišlo obleka zanj 60 jurjev, moja obleka delana po meri(šivilja ni nič hotla sem ji sama dala 30 jurjev + blago 10 jurjev))...pa material za vabila in zahvale..cca. 20 jurjev(izdelala sva jih sama), ohcet so plačali moji, pecivo in torto njegovi....skratka skupaj naju je prišlo okrog 150.000 brez ohceti, ki pa je bila še 300 jurjev zraven(po mojih izračunih)...skratka tam okrog 450.000 sit.

(odgovor članu Alina)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Poroka in finance?
12.4.2005 13:02:05   
Čiračara
Ah sej ni vse v financah. Nekateri si želijo malo poroko, drugi imajo malo, ker si velike ne morejo privoščiti. Midva sva "na tihem" varčevala za poroko in ni nama žal, da sva tolk dala za en večer, poleg tega pa sva si privoščila tud fajn eksotične počitnice. Res pa je, da se za poroko nisva odločila čez noč, ker potem bilo vse skupaj res skromno.
Nekaterim pač pomeni poroka veliko, drugim le list papirja. Vsak gleda na to drugače. En bo pač ta denar dal za fan avto, midva sva ga za fešto in potovanje:)

LP

(odgovor članu Alina)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Poroka in finance?
12.4.2005 13:02:39   
Pupica
al bina ja če b jez eno njivco mela pa eno kravcu tut koj prodam, pa gremo :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: žur do jutranjih ur:sloncek::sloncek::sloncek::)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Alina)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Poroka in finance?
12.4.2005 13:05:41   
baguSka
Men bi mogl pa še plačat da bi se poročila.;)

(odgovor članu Alina)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Poroka in finance?
12.4.2005 13:05:50   
sanja k
Ja saj če ti starši mal pomagajo, pa gosti darila - (pri nas je že skoraj navada da ti dajo kar denar)po informacijah skoraj nikoli ne greš v minus ampak dobiš vse povrnjeno. Sem čula da veliko kdo vzame kredit ali pa povečan limit - potem po poroki pa vse odplača.
Jaz se ženim letos in starša mi bosta plačala ansambel njegovi pa pecivo in podobno.Priči bosta poskrbeli za šopek in cvetje.:sloncek:

(odgovor članu Alina)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Poroka in finance?
12.4.2005 13:07:59   
Pupica
baguska jest sem bla tut tega mnenja:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Alina)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Poroka in finance?
12.4.2005 13:08:32   
baguSka
bla :zmeden:

(odgovor članu Alina)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Poroka in finance?
12.4.2005 13:09:46   
Čiračara
Ja, Sanja tud midva nisva bila v minusu:bravo::bravo:, zelooo fajn sva dobila vse povrnjeno.

(odgovor članu Alina)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Poroka in finance?
12.4.2005 13:10:53   
Tjula
Če/ko se bom jaz poročila, si bom kupila tako obleko, da jo bom potem lahko imela tudi za na šiht (torej malo bolj fin kostim) in izvedla minimalko v smislu financ. Torej: taksa in fertik. potem pa eno ornk fešto za familijo in frende. vse drugo se mi zdi stran vržen denar - izposoja obleke, ki jo nosiš par ur, frizura, ki se na fešti itak sesuje, čevlji za 100 jurjev, ki te ožulijo, poročni šopek, ki ga potem itak prevzame druga ... ne vem, no, meni se zdi da s poroko financiraš predvsem užitke drugih. Da bi šla pa zarad poroke v kredite ali prodajo premoženja ...ni govora!

Kar pa se tiče poročnih prstanov mi je še vedno najbolj simpatična ideja zakoncev Košir, ki sta si prstana enostavno - vtetovirala.

(odgovor članu Alina)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Poroka in finance?
12.4.2005 13:11:27   
baguSka
Sploh se pa nebi poročila glih zarad tega k folk nos dnar. Pa kwa hudiča jim je treba??? Al sva se poročila zarad sebe al zarad dnarja ??:zmeden:

(odgovor članu Alina)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Poroka in finance?
12.4.2005 13:12:10   
kofetek2010
in če se ločiš si enostavno prst odsekaš :)-

(odgovor članu Alina)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Poroka in finance?
12.4.2005 13:13:29   
Čiračara
Jana :)-:)-:)-.

(odgovor članu Alina)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Poroka in finance?
12.4.2005 13:13:40   
Pupica
tjula:bravo::bravo::bravo:

ja baguska kuko? tako...Nisem se hotla poročit, pa tut če bi mi plačal za to. Pač sem BLA ANTIPOROKATIP...no pa zdej nisem več glih tko sigurna v to antiporokatip človeka...a sem zamutila a ne:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Alina)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Poroka in finance?
12.4.2005 13:16:32   
Čiračara
Ja Tjula, fešto za familijo in frende. Za koga pa češ delat????:zmeden:..Kar se tiče frizur, oblek, čevljev, solarija, kozmetičarke in podobnih bedarij..Nekatere res pretiravajo ali pa si pač lahko privoščijo. Glede tega pa sva midva tud vložila minimalno...

(odgovor članu Alina)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Poroka in finance?
12.4.2005 13:16:47   
Tjula
najbl bedne so mi pa tiste poroke, kjer se množično deli denar in kar tekmujejo, kdo bo dal več, ženin in nevesta pa kot dva stekla cucka spremljata košaro s kešem, ki kroži naokoli... FUJ!!! Čist nemoralno in pogoltno. Kot da bi se poročali zarad keša. Sem bla na taki ohceti... sam dnar, dnar, dnar, kdo jima bo dal več ... pa nisem bla nič fouš, da ne bo pomote ... smilila sta se mi, da sta tok bolana na duhu in folk še bolj...

(odgovor članu Alina)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Poroka in finance?
12.4.2005 13:18:02   
Čiračara
Tjula a takšne stvari se tud delajo? Košara za denar?:zmeden:

(odgovor članu Alina)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Poroka in finance?
12.4.2005 13:18:45   
baguSka
No evo k smo glih pr poročnih potovanjih: EDINA STVAR K BI ZANJO ZAPRAULA MILJON.;)

(odgovor članu Alina)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?