Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: PROSIM ZA KAKSEN NASVET! 13.1.2009 9:25:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljena.Jaz sen bila na bolniški celo nosečnost in sem dobila denar nakazan vedno 15. v mesecu.Pripadajo ti regres,božičnica.Vse to sem dobila isto,kot drugi zaposleni v podjetju,čeprav sem sedaj na porodniški. Pozanimaj se na inšpektoratu za delo,tam ti bodo povedali vse tako kot mora bit po zakonu.
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA KAKSEN NASVET! 13.1.2009 10:07:34
|
|
|
|
benika
|
Tudi jaz sem celo bolniško izplačilo plače dobila striktno 15. v mesecu, tako kot normalno plačo. Ne vem zakaj pri tebi prihaja do takšnih zamikov, ampak najbolje bi bilo, če bi se s konkretnim vprašanjem obrnila direktno na delodajalca oz. na računovodstvo. Ker to se meni nekako ne zdi pošteno. Itak po 2 mesecih bolniška ne gre več iz delodajalčevega žepa in ni razloga, da bi tako zaostajal s plačilom. Regres ti normalno pripada, odvisno je le, ali si zaposlena za določen ali za nedoločen čas. Božičnica je pa stvar firme in ni zakonsko določena in posledično ni nujno, da jo dobiš. Moj mož je bil na bolniški pol leta in mu je pripadala polovična božičnica. Nekateri je zaradi bolniške sploh ne dobijo.
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA KAKSEN NASVET! 13.1.2009 10:08:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljena, nadomestilo za bolniško ti mora izplačat na isti dan kot plače ostalim zaposlenim.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?