Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: avanture vs. varanje 16.1.2009 14:15:41
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nur IZVIRNO SPOROČILO: muki1 Jaz bi ti pa svetovala, da se fejst globoko vase zazreš in se vprašaš, če morda nisi malo zaljubljena. Ker se mi zdi, da glede na to, kako trdno si prepričana v to, da bo spet varal in grešil nekak tudi upaš, da bo to res. Morda te je groza tega, da se bo ustalil in imel družino, ter morda manj časa zate. Zdaj pa ne vem, če si morda samo ljubosumna ali pa čutiš do njega kaj več kot si si pripravljena priznati. Kakšen odnos pa imata z njegovo partnerko? Ti in ona, mislim. Ne, nisem zaljubljena. Ker me ravno ta njegova pestra seksualna preteklost moti. Ljubosumna na njegovo partnerko? Morda. Je pa osebno niti ne poznam (pravzaprav nobene od njegovih "deklet" nisem spoznala), vem da obstaja, tudi ona ve, da obstajam jaz; spoznale pa se še nismo. Normalno, da te moti, če nisi bila del te preteklosti. Mene bi tudi, uf da bi en moški pojebal vse, samo mene ne bi želel...no, mogoče pa te preveč spoštuje, da bi te samo nategnil-zelo dobra tolažba ja
< Sporočilo je popravil ssevin -- 16.1.2009 14:16:41 >
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?