mika -> RE: avanture vs. varanje (12.1.2009 14:51:54)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nur IZVIRNO SPOROČILO: mika Uh jaz bi znorela, če bi mi prijateljica ali prijatelj hotel prepričati, da bom počela tisto za kar sem se odločila, da več ne bom. Ti ga s svojimi besedami obsojaš na večne avanture....obkrožaš ga s čisto negativno energijo, česar on v tem trenutku ne potrebuje. Pesimisti in negativci mi grejo total na živce in jeh ne prenesem, tako da če ne bi nehala s takšnimi prepričevanji, bi najbrž prekinila stike s tabo. V tem je pa čar najinega prijateljstva, da si poveva, kar nama paše, pa četudi ni lepo za slišat. Sva odkrita. Tudi on meni "soli" pamet, pa se je marsikdaj izkazalo da ima še kako prav. Rada ga imam ker je kakršen je, in on ima rad mene, ker sem kakršna sem. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Nur, glede nato kako si opisala v postu sem dobila občutek, da mu skoz govoriš, da se ni sposoben s ustalit, kar pomeni da ga prepričuješ v nekaj česar si on več ne želi in to nikakor ni čar prijateljstva, ampak eno grozno najedanje (pa čeprav se mogoče temu smejita). Sem imela eno tako prijateljico, ki mi je v dobri veri z dobrimi nasveti vodila ravno kotra kamor sem jaz hotela.....ne vem, mogoče imata vidva res drugačen odnos. Poskusi ga vzpodbujat pri tem, bo ziher boljši 'rezultat', kot pa če mu govoriš v negativnemm smislu.
|
|
|
|