|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   hujšanje po koncu dojenja
12.1.2009 12:39:04   
pepa6
Pozdravljene!

Zanima me ali je katera začela "hujšat" ko je še dojila, in kaj je jedla, ali je mogoče sam telovadla, brez diete-recimo manj sladkarij. In še nekaj me zanima, kdaj se začele z hujšanjem in dieto, ko ste nehala dojit, in ali ste morale v hujšanje in oblikovanje telesa vložit veliko energije ali ne?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: hujšanje po koncu dojenja
12.1.2009 12:53:03   
JaLuca
Nisem rabla hujšat............vse pokurilauser posted image

(odgovor članu pepa6)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.1.2009 12:56:57   
Pikapolonica_
Z razgibavanjem, rekreacijo sem začela takoj, ko so me nehali boleti šivi in ko je bilo konec čišče, se pravi nekje 2,5meseca po porodu.
Začela sem postopoma, sprva le hitra hoja, doma razni trebušnjaki, potem sobno kolo za par minut, spomladi sem bila kar precej na svojem kolesu, 6mesecev po porodu pa sem začela tudi tekat.
In ja, pri meni je občutna razlika, kljub temu, da mi po porodu ni ostalo kaj prida kg, je do enakih rezultatov kot prej težje prit, oziroma se moraš bolj potruditi.
Načeloma pazim kaj jem, pijem v večini vodo, med dojenjem sem pila tudi čaj za dojenje (dojila sem 18m), v glavnem jasno mi je bilo, da brez truda ne bom imela lepe postave, zato pa se trudimuser posted image

Menda bomo zibali...drugič ;)

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.1.2009 13:11:39   
Alfabeta
Jaz sem 11 mesecev in pol po porodu in jo še dojim. Jo pa dojim popoldan, zvečer in ponoči.

Sem pa pričela s hujšanjem pred 1 tednom in to kar drastično...Nič krompirja, nič iz bele moke (testenin, kruha, .....), nič iz belega in ostalih sladkorjev, v glavnem je dieta proti candidi. Na mleku samem, količini se ne pozna, predvsem pa pijem dovolj in po mojem mnenju je mleka od tega dovolj.

Ima pa naša tole bolj za crkljanje kot za hranjenje, se mi zdi.

(odgovor članu Pikapolonica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.1.2009 14:52:20   
t5t6
Jaz sem takoj ko sem prišla iz porodnišnice pričela s telovadbo, prvo z vajami, ki so nam jih dali v porodnišnici za krčenje maternice nato postopoma  z vedno težjimi vajami in z zelo dolgimi sprehodi. Tudi pri hrani sem malo bolj pazila (čepraj jaz jem vedno zelo zdravo). Jedla sem samo hrano brez sladkarij predvsem mineštice, ogromno zelenjave in sadja... pila sem kompote kompote in vodo,  tako da sem bila v enem mesecu po porodu kot pred nosečnostjo. Mleka sem imela obakrat veliko tako da sem jih dojila do 13 meseca. Glede na moje izkušnje že zaradi dojenja samega ogromno pokuriš pomembno je samo da v telo ne vnašaš nepotrebnih maščob in sladkorja tako da že avtomatično shujšaš brez dosti truda. z majhnim otrokom pa se tudi dosti migaš.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?