Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: hujšanje po koncu dojenja 12.1.2009 12:53:03
|
|
|
|
JaLuca
|
Nisem rabla hujšat............vse pokurila
|
|
|
|
RE: hujšanje po koncu dojenja 12.1.2009 12:56:57
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
Z razgibavanjem, rekreacijo sem začela takoj, ko so me nehali boleti šivi in ko je bilo konec čišče, se pravi nekje 2,5meseca po porodu. Začela sem postopoma, sprva le hitra hoja, doma razni trebušnjaki, potem sobno kolo za par minut, spomladi sem bila kar precej na svojem kolesu, 6mesecev po porodu pa sem začela tudi tekat. In ja, pri meni je občutna razlika, kljub temu, da mi po porodu ni ostalo kaj prida kg, je do enakih rezultatov kot prej težje prit, oziroma se moraš bolj potruditi. Načeloma pazim kaj jem, pijem v večini vodo, med dojenjem sem pila tudi čaj za dojenje (dojila sem 18m), v glavnem jasno mi je bilo, da brez truda ne bom imela lepe postave, zato pa se trudim
|
|
RE: hujšanje po koncu dojenja 12.1.2009 13:11:39
|
|
|
|
Alfabeta
|
Jaz sem 11 mesecev in pol po porodu in jo še dojim. Jo pa dojim popoldan, zvečer in ponoči. Sem pa pričela s hujšanjem pred 1 tednom in to kar drastično...Nič krompirja, nič iz bele moke (testenin, kruha, .....), nič iz belega in ostalih sladkorjev, v glavnem je dieta proti candidi. Na mleku samem, količini se ne pozna, predvsem pa pijem dovolj in po mojem mnenju je mleka od tega dovolj. Ima pa naša tole bolj za crkljanje kot za hranjenje, se mi zdi.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?